• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Deniz ve Canavar Görmek

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm herkese. İyi günler. Abla izninle rüyamı anlatayım. Rüyamı çok bulanık, parça parça hatırlıyorum. İlk önce bir gemide oluyoruz. Bütün insanlar orada. Denizin ortasındayız. Gemide ne ararsan var. Gemide en geniş oda benimki olmuş oluyor. Bayağı geniş. Yüksekliği de bayağı bi fazla. Odamı görenler hayret ediyor, şaşırıyor. Oda sadece bana ait çünkü. Farklı farklı, anlam veremediğim eşyalarım var. Bütün eşyalarım bir madde kaplı ama ne olduğunu anlayamadım. 3 ihtimal var. Ya bakır, ya bronz yada altın. Bu 3'ünden birisi ama hangisi olduğunu çıkaramıyorum. İşte benim bu odamı kıskanan bir takım kimseler var. Zenginler fakat daha çok zenginleşmek istiyorlar galiba. Bana tuzak kuruyorlar. Rüyamın o kısmını hatırlamıyorum ama birden kendimi suyun altında buluyorum. Denizin altındayım, su altı vadileri falan var ama karanlık değil aynı gündüz gibi. Üstümde kıyafet olmadan nefes alabiliyorum. Yüzerek gemiye ulaşmaya çalışıyorum fakat vadiler tuzaklarla dolu. Fakat bizim bildiğimiz tuzaklardan değil. Yolumun üstünde büyük büyük bitkiler var fakat yırtıcı bitkiler. Ağızları falan var, ses çıkartıyorlar. Kimisi ince, uzun ve esnek, bayağı bir esnek, uzayabiliyor. Kurbağa gibi dili olanlar var. Onlar benim için kurulmuş tuzaklar ve beni yemek için beklemiş oluyorlar. Çok zor oluyor ama birkaç defa uğraştıktan sonra hepsini geçiyorum. Buradan nasıl anlatılır bilmiyorum ama gerçekten bayağı korkunç bitkilerdi. Bu tuzakları geçip, suyun altından çıkarak gemiye ulaşıyorum ve odama giriyorum. Odaya camdan giriyorum. Bana tuzak kuranlar odayı alacakken onların hilelerini ortaya çıkartıyorum ve hapsoluyorlar. Rüya burada bitiyor. Ne anlama geliyor abla? Yorumlarsan sevinirim. Hayırlı günler :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam İyi gnler,İyi bayramlar..
Hayirdir insallah..
Hayirdir her rüyanizda en geniş oda ,en geniş en büyük cadir sizin oluyor...
Gururlanma İnsanoğlu, Senden Büyük Allah Var !!
Gururlanma insanoğlu yolun sonunda ÖLÜM var..
Gururlanma insanoğlu kırdığın kalplerin sonunda koca bir AHHH koca bir imtihan,hesap, kitap,kul hakki var...

Size bir tuzak kurulduğunu görmek; iş, kariyer, sağlık, ya da kişisel bir ilişkide aradığınızı bulamadığınıız, hayal kırıklığı yaşadığınızı ifade eder..

Rüyada canavar görmek zorlukla karşılaşılacağına işarettir.
Rüyasında bir canavarın pencesinde olduğunu görmek, düşmanlarının çok olduğuna ve kendisini her yönüyle sıkıştırdıklarına işarettir.
Bir canavarın kendisini kovaladığını fakat ona yetişemediğini ve kaçıp kurtulduğunu gören düşman şerrinden kurtulur.
ayrica burdaki canavar Doymak bilmeyen nefis olarak yorumlanir..

Seninle hazır ..Sanırsın vezir
Surette sultan sirette Canavar Nefis değil mi..?

Her işi yalan ..Hilekar olan
Koynunda yılan ..Nefis değil mi

Özünde postu Sultanlık kastı
İblisin dostu Arsız ve pişkin Nefis değil mi ..

Üst Alt