Ablam Hayırlara vesile olsun Rahatsız ediyorum gene ama bu sefer ben görmedim rüyayı aradılar beni Bana anlatılanı yorumlarmısın bilmem Sen bilirsin yorumlasanda yorumlamasan da Allah razı olsun senden
Kuzenim benim için Yasin-i şerif okuyup uyumuş perşembe gecesi Dedi ki;
Kuzenim ve ben denizdeymişiz yüzüyormuşuz sonra denizden çıkmışız onun şimdiki nişanlısı aramış merkeze gelin diye kumsala çıkmışız kuzenim bebeğini kucagına almış bende şaşırmışım ne ara evlendiniz ? demişim oda abla evlendik hatırlamıyormusun demiş Kuzenimin bebeğinin adıda Ali büyük dedemizin ismi
mekanı cennet olsun oSıra sevdiğim adam gelmiş bizi merkeze götürmek için çok susadım aşkım Su verirmisin demiş bana bende gümüş bardakta su vermişim oda içmiş sonra kuzenim aliyi kucagıma vermiş Sevdiğim adam ''aşkım bizimde böyle çocuğumuz olsa keşke'' demiş gülmüşüm aliyi ona vermişim kucağına almış oda.
Anlatılan budur ablam heyecanlı heyecanlı anlattı kızenim Abla İnşaallah hayırlısıyla kavuşursunuz dedi
İyimi hissettin dedim eve denizde berraktı alide gülüyodu dedi güzel bi erkek çocuğuymuş
alimiz
Hayırdır inşaallah ablam böyle başkalarıda görebilir mi ?
İyidir umarım Rabbim gönlüme göre olanı hayırlısıyla nasip etsin
Bir cümle müslüman kardeşlerimin
Kuzenim benim için Yasin-i şerif okuyup uyumuş perşembe gecesi Dedi ki;
Kuzenim ve ben denizdeymişiz yüzüyormuşuz sonra denizden çıkmışız onun şimdiki nişanlısı aramış merkeze gelin diye kumsala çıkmışız kuzenim bebeğini kucagına almış bende şaşırmışım ne ara evlendiniz ? demişim oda abla evlendik hatırlamıyormusun demiş Kuzenimin bebeğinin adıda Ali büyük dedemizin ismi
Anlatılan budur ablam heyecanlı heyecanlı anlattı kızenim Abla İnşaallah hayırlısıyla kavuşursunuz dedi
İyimi hissettin dedim eve denizde berraktı alide gülüyodu dedi güzel bi erkek çocuğuymuş
Hayırdır inşaallah ablam böyle başkalarıda görebilir mi ?
İyidir umarım Rabbim gönlüme göre olanı hayırlısıyla nasip etsin
Bir cümle müslüman kardeşlerimin