• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada denizde yüzmek

sahmaran

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Ablam Hayırlara vesile olsun Rahatsız ediyorum gene ama bu sefer ben görmedim rüyayı aradılar beni Bana anlatılanı yorumlarmısın bilmem Sen bilirsin yorumlasanda yorumlamasan da Allah razı olsun senden
Kuzenim benim için Yasin-i şerif okuyup uyumuş perşembe gecesi Dedi ki;
Kuzenim ve ben denizdeymişiz yüzüyormuşuz sonra denizden çıkmışız onun şimdiki nişanlısı aramış merkeze gelin diye kumsala çıkmışız kuzenim bebeğini kucagına almış bende şaşırmışım ne ara evlendiniz ? demişim oda abla evlendik hatırlamıyormusun demiş Kuzenimin bebeğinin adıda Ali büyük dedemizin ismi ;) mekanı cennet olsun oSıra sevdiğim adam gelmiş bizi merkeze götürmek için çok susadım aşkım Su verirmisin demiş bana bende gümüş bardakta su vermişim oda içmiş sonra kuzenim aliyi kucagıma vermiş Sevdiğim adam ''aşkım bizimde böyle çocuğumuz olsa keşke'' demiş gülmüşüm aliyi ona vermişim kucağına almış oda.

Anlatılan budur ablam heyecanlı heyecanlı anlattı kızenim Abla İnşaallah hayırlısıyla kavuşursunuz dedi
İyimi hissettin dedim eve denizde berraktı alide gülüyodu dedi güzel bi erkek çocuğuymuş ;) alimiz
Hayırdır inşaallah ablam böyle başkalarıda görebilir mi ?
İyidir umarım Rabbim gönlüme göre olanı hayırlısıyla nasip etsin
Bir cümle müslüman kardeşlerimin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ins. kardesim est. ne rahatsizligi Hayirdir insallah...

"... Allah herşey için bir ölçü kılmıştır.""... O'nun Katında herşey bir miktar (ölçü) iledir." (Ra'd Suresi 8)
Hz. Ali'nin: 'Her kap kendi hacmince su alır'
her insan kendince kendine tayin edilen bir Kader ve Rizk cizgisi ile ilerler...kimisi kırk yıl olduğu yerde durur yerinde sayar;
kimisi de kısa zamanda ilerler...yani herkes kendince ilerler...
sizde Masallah az bir guc ile cok ilerliyen, bereketli,guzel bir insansiniz...

Rüyada deniz görmek beklenenlerin gerçekleşmesine kuvvet,guc ve hoşnutluklara işarettir...
Allah cc. sizi ve Ailenizi ve sevdiklerinizi hasedcinin şerrinden ve nazarindan korusun..amin..

Rüyada susamak susadığını görmek karşılanmamış ihtiyaçları simgeler.
Bunlar motivasyon veya ekstra iteleme isteyen konular olabilir.
Rüyada susuzluk gidermek yetenek başarılı olmak ve arzularını yerine getirmek üzere olduğunuzu belirtir. ..
kardesim Siz her zaman durust ve dogru olani yapin ins. Rabbim kalbinizdeki hayirli Dua ve muradinizi en HAYIRLI sekilde size nasip eder...
ins. HAYIRLISI ise kavusursunuz...
"(Habibim) De ki: Herkes kendi micaz ve tabiatine göre ( çalışıp )
yahud hareket edip) iş yapar.
El-İsra:84

Kendini niye yalnız hissediyorsun?
ALLAH (c.c.) hiç yarattığı kulu yalnız bırakır mı?
Hz. Mevlana
Hayirli gunler Kardesim Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...
duaa..

sahmaran

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Allah razı olsun ablam saolasın İnşaallah Rabbim gönlüme göre olanı hayırlısıyla nasibim eylesin :)

Üst Alt