• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada denize atılmak

ece1102

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada denize atıldığını görmek rüyada zorla denize atılmak rüyada denize atılmak-itilmek
Selamünaleyküm, Rüyamda kötü niyetli olduklarını bildiğim ve tanımadığım birkaç kişi iş yerinde birlikte çalıştığım bir arkadaşımla beni zorla denize atıyorlar.İkimizde çok korkuyoruz ve yüzme bilmediğimiz için öleceğimizi düşünüyoruz.Deniz durgun ve mavi bir renkteydi.Bu kişiler bizi denize attıktan sonra ikimizde çok rahat bir şekilde yüzebildiğimizi fark ettik.Ben denizdeyken iş yerinden başka bir arkadaşımızın da bizden önce aynı şekilde denize atıldığını biliyorum fakat bu bilginin bana nerden geldiğini bilmiyordum.Zaten o da görünürde yoktu.Tekrar kıyıya doğru yüzmek isterken ikimizinde tam önünde denize düşmüş ve camları artık olmayan eski model arabalar denizin içinde yüzüyordu. İkimizde onlara tutunarak çevrelerini dolaştık ve kıyıya doğru yüzerken uyandım.

Yorumlarsanız beni çok mutlu edersiniz.Bu rüya beni gerçekten çok etkiledi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayırlı Ramazanlar
GEMİDEKİ KÖLE
Padişahın biri yabancı bir köle ile gemiye binmiştir.Köle asla deniz yüzü görmediği gibi gemi sıkıntısı da çekmemişti...
Ağlayıp sızlıyor, vücudu tir tir titriyordu.Her ne kadar avutmak istedilerse de sakinleşmedi.Onun yüzünden padişahın dizliği bozuldu.Ama çare bulamıyorlardı.
Gemide bir bilge vardı:
''Emredersen , dedi, şunu ben susturayım''
Padişah:
''Ey büyük lütuf olur.'' Cevabını verdi.
Bilge emretti, köleyi denize attılar.Birkaç kere dalıp çıktı.Sonra saçından tutarak gemiye doğru çektiler.
Köle iki eliyle dümene asıldı.Yukarı çıkınca bir şeye oturup sakinleşti.Padişaha bilgenin tedbiri hoş geldi:
''Bunda ne hikmet vardı?'' diye sordu.
Bİlge cevap verdi:
''Önce batmanın sıkıntısını tatmamıştı;gemide ki esenliğin kıymetini bilmiyordu.Bunun gibi afiyetin değerini ancak felaket gören bilir.''

Kıssadan Hisse..

Rüyaniz Hayr olsun
Mavi sakin deniz görmek;
sevgi ,Huzur,ve mutluluk ifadesi...

Rüyada denize atıldığını görmek;
Hayatınız boyunca;Başarısızlık Korkusu, Şüphe, güvensizlik ve sevip kaybetmek,aldatılmak bu gibi duygular ile yaşayamazsınız diye bir uyari Rüyasi..

Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık zorla denize atılmak insana çok şey öğretir..
Hayat Bir Denize Benzer..bazen denize atlariz bazen de Bazen başkaları tarafından atılır,itilir bazen de düşürmek için çelme takabilirler...

Ben hayatı bir denize benzetirim hep. Sakin ve güven veren bir koyda başlarız genellikle bu yolculuğa.
Gittikçe derinleşen ve derinleştikçe şiddetini artıran dalgalarla karşılaşırız sonra. Güçlü olmak zorundayızdır; bu dev dalgaları aşarak karşı sahile ulaşmak için.
Huzur ve emniyet içinde başlağımız bu yolculukta çetin mücadeleler beklemektedir bizi.

Dünya,su ,derya, deniz hayat gibi... Dünya havuzuna atlamak icin, hayata hazır olmak gerekli...
Hayati ve hayatin Sahibini bilenler, bu Dünya deryasindan boğulmadan kurtulabilirler ancak...
Siz de kendinizi maddi, manevi hayata hazırlayın!!daha sonra isterlerse denize atabilirler Yoksa, Allah korusun boğulabilirsiniz...

Bedenimiz bir gemi, hayat bir deniz; bu yüzden bata çıka yaşıyoruz!! Aşk Denizine aptalarl düşer ama beni zorla denize atılar hakim bey...
sırıtık.:,
Selametle...
acilangul1

Üst Alt