• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada denize girmek

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm; rüyamda eski bir erkek arkadaşımla denizde olduğumuzu gördüm. Sanırım onunla barışmak üzereydik. Adı melih, ben samimiyetten hiç hoşlanmam fakat rüyamda beni arkadaşım kucağına alıp denize atıyordu bense gülüyordum ve denizde yüzmeye dalmaya devam ediyordum. Çıkarken annem ve babamı denizde yüzerken gördüm. Arkadaşımla beni gördüklerini düşünerek utanarak yanlarına gittim, ama babam tam tersine bana çok iyi davrandı ve güleryüzlüydü, bense çok şaşırdım. Şimdiden teşekkür ederim hocam. Allah a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli aksamlar kardesim Hos geldiniz uyeliginiz Hayirli ve daim olsun insallah..
Hayirdir insallah..
Deniz rüyaları iyiye yorumlanır.
Dalgalı bir deniz mutluluğun sıkıntıların atlatılmasından sonra gerçekleşeceğini belirtir.
Denizde yüzdüğünü gören kişi peş peşe yolculuklara çıkar ve her gun olgunlasiyor demektir.
Sakin deniz, mutluluk ve başarı işaretidir.
Masmavi, engin deniz, kişinin hayatına anlam katacak, olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur.
"rüyamda beni arkadaşım kucağına alıp denize atıyordu"yakinlasma,yardim,guven seklinde yorumlanir..

"babam tam tersine bana çok iyi davrandı ve güleryüzlüydü bense çok şaşırdım'
Babaniz siz bilmesenizde Size guveniyor....

"... Allah herşey için bir ölçü kılmıştır.""... O'nun Katında herşey bir miktar (ölçü) iledir." (Ra'd Suresi 8)

Hz. Ali'nin: 'Her kap kendi hacmince su alır'
her insan kendince kendine tayin edilen bir Kader ve Rizk cizgisi ile ilerler...kimisi kırk yıl olduğu yerde durur yerinde sayar;
kimisi de kısa zamanda ilerler...yani herkes kendince ilerler...
sizde Masallah az bir guc ile cok ilerliyen bereketli bir insansiniz...

Rüyada deniz görmek beklenenlerin gerçekleşmesine kuvvet guc ve hoşnutluklara işarettir...
Allah cc. sizi ve Ailenizi ve sevdiklerinizi hasedcinin şerrinden ve nazarindan korusun..amin..
Hayirli geceler...

DENİZ SEMA

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya da Denize girmek

selamün aleyküm hocam. Her şey için öncelikle teşekkür ederim. Rüyamda ablamın eski erkek arkadaşını görüyorum.Ve kendisini sarı bir şort giymiş ve denize girerken görüyorum. Ses duyuyorum. Diyorlar ki, yüzme bilmiyor, gitse bile geri dönemez. Bende denize giriyorum ve küçük balıklar görüyorum yüzen.Yine ses duyuyorum, diyorlar ki çok pişman ama geri dönemiyor. Allaha emanet olun, saygılar sevgiler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Rüyanız hayrolsun
Rüyada sarı renk şort giymek;psikolojik ve ruhsal hastalik, hasret, özlem ve hüzün,kedere yorumlanir..
"denize girerken görüyorum "
Dünya bir deniz gibidir..hayata hazır olmadan bazi İlişki ve olaylara atıldığına yorumlanir...

Rüyada balık görmek genellikle kısmet, servet, bolluk, helal kazanç, sağlık, mutluluk, yenileşme, iyileşme haberleri verir.
Küçük balık görmek; üzüntüye ve sıkıntıya yorumlanir..

Rüyada denize girmek;Denizin içinde olmakla denizin dışında onu seyrediyor olmak birbirinden oldukça farklı anlamlar taşır.
Deniz ve su ile ilgili rüyalar bilinçle bilinçaltındaki geçişi ifade eder.Bu tip rüyalar, aynı zamanda bir durumun sizin anlayış ve algı,duygusal hayatı ya da duygularla ilgili durumu simgeler.
Deniz varsa bilin ki umutta vardır.

Denizin içindesiniz ve gittiğiniz yönü biliyorsanız, korkmayın sadece kiminle yüzdüğünüze ya da yüzmedeki hedefinize dikkat edin !Sorgulayın.
Ama eğer yolunuzu, yönünüzü bilmiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmiyor, çabalasanız da bir yere gidemiyorsanız, Duygusal olarak tıkandığınızı,
tanımadığım eve girmek;Rüyada bilmediğin, tanımadığın veya daha önce görmediğin bir yer, içindeki çelişkileri, kararsızlıkları ve korkuları işaret eder.
içinizdeki sıkıntının sebebini bulmanız konusunda sizi uyarır...

Allahu Zülcelâl bizlere hayır kapılarını sonuna kadar açmıştır. Bu kapılar kapanmadan, bu fırsattan istifade etmek lazım.
Hayat, bizim için büyük bir hayır kapısıdır. Kıymetini bilmemiz gerekir.
bu nimetlerden istifade ederken Hak,adalet, Vicdan, dogruluktan ayrilmayip Kul HAKKI-na son derece dikkat etmeliyiz..
Firsatlardan istifade edin ama..!!başkasının, HAKKI başladığı yerde Bizim özgürlüğümüz biter .

Umutsuzluğa kapılmak mutsuzluğa kapı aralar.İçinde beslediğin umut seni hayata bağlar.......
Hayırlı ve mutlu sabahlar... gününüz ve gönlünüz hep açık ve dürüst olsun..

acilangul1

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada denize girmek

Hayırlı günler ablacım, annem rüyasında her yerde kar varken etraf bembeyazken insanların denize girdiğini görmüş,sahildelermiş. O da şaşırarak denize ilerlemiş ayağını suya sokmuş ve bakmış ki su çok sıcak. Denize girip girmek konusunda kararsız kalmış yorumlarınız için çok teşekkürler şimdiden :))

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler rüyası Hayr olsun!! Hayırdır inşallah bu Ne çelişki ,bu ne kararsizlık!!
Rüyada deniz görmek isteğinin yerine gelmesine işarettir.
Rüyada denize girmek hayırlara vesiledir.
Dünya bir deniz gibidir..hayata hazır olmadan bazi İlişki ve olaylara atılacağı bir kararsizlık!!
gelmiş ,geçmiş ,Melih ,Deniz,her şey nasip kısmet meselesi

denize girip girmeme konusunda kararsız kalmasi;
duygusal, kararsız, değişken, sabit olmayan bir Ruh haline yorumlanir..
Kararsız kaldığınız konularda İşin ehline sorun...
Hayat yolunda giderken kararsız kaldığınızda bakış açınızı olumlu yönde genişlettin!ki farklı ,farklı çıkış ,fırsat ve imkanlari FARK edebileseniz...Selametle..

acilangul1

sevgi_99

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada denize girmek

Rüyada denize girdiğini görmek, rüyada denize girmek tabiri.
Selamün aleyküm ben 6 gündür istihareye yatıyorum bugünde son kez yatıcam, ilk günden beri hep olumlu şeyler gördüm. Dün pembe beyaz elbise giyiyordum, bugünde istiharede gece ay ışığında annem ben anneannem denize giriyorduk. Bunun anlamına karar veremedim, bir de tramvayla yolculuk yapıyorduk bu iki rüyamı yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyanız hayr olsun
Rüyada deniz görmek;
en çok görülen rüyalar arasında gelmektedir. Deniz rüyaları, bilinç altının güçlü sinyallerini ,his hissiyati temsil eder.
Bu sinyallerin farkında olmak, onlara kulak vermek gerektiğine yorulur.

Rüyada denize girdiğini görmek;
önünüze bir çok fırsatın çıkacağı bir yaşam evresine girdiğinizi temsil ederken, bunları iyi değerlendirip, bir çok başarı elde edeceğinizi gösterir.
Rüyada denize girmek hayırlara vesiledir.

ilim bir derya, bir deniz gibidir..kendinizi, maddi ve manevi anlamda zenginleştirmeyi, kendinize gelen coşku ve güveni geliştirmeye,bakin.
Allahu Zülcelâl bizlere hayır kapılarını sonuna kadar açmıştır. Bu kapılar kapanmadan, bu fırsattan istifade etmek lazım. Hayat, bizim için büyük bir hayır kapısıdır. Kıymetini bilmemiz gerekir. bu nimetlerden istifade ederken Hak,adalet, Vicdan, dogruluktan ayrilmayip Kul HAKKI-na son derece dikkat etmeliyiz..

Gördüğün rüyanın, yaşamının manevi yönüyle ilgili mesaj verdiğini anlamışsındır.manevi yönünü güçlendirmek gerektiğini, böylece korku ve belalardan uzak duracağını temsil etmekte..

Rüyada tramvay görmek;
sizin gerçek hayatınızda daha disiplinli olmanız gerektiğini ifade eder.

Rüyada tramvay ile yolculuk yaptığını görmek,;
bazen gerçek yaşamınızda karasızlık dolu günler geçirdiğinizi, aklınıza geldiği gibi yaşadığınızı simgeler.

aklen ve duygusal olarak Biraz daha büyümelisin!acele etme Küçüğüm.....

acilangul1

Üst Alt