• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada denizin ortasında ayağa kalkmak

• Konuyu başlatan sonnay
  • Başlangıç tarihi
S

sonnay

Kayıtsız
Misafir
öncelikle hayrılı günler

2 rüyayı aynı gece de gördüm
ilk olarak rüyamda sülalemde tam olarak hatırlayamadıgım kişiler ve teyzem dayım babam ve annemle birlikte bir yere gittiğimizi görüyorum gittigimiz yer eski bir cami yeni sıva yapılmış tadilat yapılıyor camin camlarından bakan başörtülü yaşlı teyzeler görüyorum kapın önünde arabalar var arabaların arkası ise uçurum bi anda araçların sadece arkasındaki agaç kökleri tarafından tutulduğunu görüyorum ve araçları çekmelerini söylüyorum o esnada da yoldan büyük bir petrol tankeri geçiyor ve yer sarsılıyor ,araçları çekiyorlar ve agaç köklerini görüyorum dayım ve dayım oglu ve bir kişi daha agaçların dışarı çıkmış köklerine basarak uçurumdan aşagıya itiyorlar ancak uçurumun aşağısında da araçlar ve bi motorsiklet var babam orada ağaçların devrilmesi ile araçlar arabaların arkadındaki insan kalabalığına doğru sürüklenmeye başlıyor ve o esnada babamın yere düştüğünü motorun onu ezdiğini görüyorum babama bağırırken orada uyandım...

2. Rüyamda annem babam ben ve tanımadığım iki kişi daha mas mavi ve tertemiz altındaki beyaz kumları gördüğümüz bir denizi ortasında bir arabaya tutunmuş olduğumuzu görüyorum benim o an anladığım bir tusunami olmuş ve biz orada kalmışız bana kıyıya ulaşmak için önce annemle benim aracı çekerek yüzmemizi söylüyor bi adam ben hem aracı çekiyorum hemde yüzüyorum hiç zorlanmıyorum yüzerken bir an denizin dibine bakıyorum ve burası sığ diyerek ayağa kalkıyorum sonra arkama dönüp mas mavi denize bakarken uyanıyorum

yorumlarınızı rica eder,şimdiden teşekkür ederim.

Sakarya dan sonay,25 yaşında ,bekar, yönetici

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Gunler kardesim ..Hayirdir insallah ne bu boyle her ruyada
afet yaşandığını görmek,veya endise ve korku kaygilar icinde bocaliyorsunuz...
ruyanizda hep aileniz, Anne ve babaniz olmasi da ayrica dikkatimi cekti babaniz yasiyor mu?
Sanki bir sorumluluk ve yukun altinda mi ezilip boyle korkunc ruyalar goruyorsunuz anliyamadim gitti...
Bu ruya yine İş ve Aile yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar çatışmaları gösterir
Rabbim Hayra cevirsin ins.
ama ikinci ruyaniz insan havuza benzer yani ne ile doldurursan onun renkini verir...ilim de suya...
ilim bir derya...o ufacik su yani egitimi bilgisi ilmi kendi
kapasitesini kucuk gordugu icin kendi umitsizligi icinde bogulur..
oysa bizler elimizden geleni her turlu emek fedakarlik zahmet kulfetti cektikten sonra gerisi Allah kerim deriz..

Deniz rüyaları iyiye yorumlanır. Masmavi engin deniz, insanın yaşamına anlam katacak olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur. Dalgalı bir deniz mutluluğun sıkıntıların atlatılmasından sonra gerçekleşeceğini belirtir.

her seyin ve basarinin da belli bir zamani vakti vardir..
Rüyada ayağa kalkmak, ayağa kalktığını görmek iddialı, akılcı, agresif bir yapıya sahip olduğunuzu veya kendinizi önemli bir rekabet içinde bulduğunuzu gösterir...
Siz elinizden geleni yapin gerisini Allah`a ve zamana birakin kardesim..Selamet ile Hayra kalin..

silsile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum gonul sizim. Yeni bir konu acip sayfayi kirletmek istemedigimden en benzer bu konuyu buldum. Ruyamda ailecek denizin ortasinda bir gemideyiz. Kara hic bir yerden gozukmuyor. Babam denizden bir kapla su alip aile bireylerinin yani bizim uzerimize dokuyor. Ben de onun doktugu suyu az bulup kovayi daha yogun doldurup ust uste kendi uzerime su dokuyorum daha hizli bir sekilde. Bunun tabirini cok merak ediyorum. Litfen acil cevap verirmisiniz. Cok sevinirim. Simdiden Allah razi olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada kendini denizin ortasında görmek;
devlet hizmeti ,güç ve kuvvet olarak yorumlanir..

Rüyada gemi yolculuğu ,yapmak,görmek;
Düşüncelerinizi açık ve net, anlaşılır şekilde ifade etmeniz ve karşınızdakinin bunu anladığından emin olmanız gerektiğini temsil etmektedir.
Bunu başaramazsanız yeni bir bakış açısı denemek zorunda olduğunuzu belirtmektedir..

Her başarının anahtarı, etkili iletişim ,halk ile insanlar ile iletişim, insanlari anlamak, onlar ile iletişim kurmak, empati yapmak ,her insanin dilini bilmek gibi meziyeti olmiyanlar Hiç bir konuda başarılı olamıyorlar..

Rüyada denizden su alıp bir kaba doldurduğunu görmek;
çok mal biriktirmek ile tâbir olunur.Kendinizi sadece maddi değil,manevi, ruhsal olarak da yetiştirmeliyiz. ....
Hem maddi noktada hem de manevi noktada kendimizi geliştirmeliyiz.

Rüyada denizden bir kapla su alıp üzerimize dökmek;
bir iyileşme,yenilenme sürecini, deva ve Şifa,Korkularınızdan emin olmaya ifade eder. hayatınızın iyiye doğru gideceğini simgeliyor .
Selametle..

Üst Alt