selamün aleyküm, gece yattıgımda ilk olarak uydugumda bilmedigim bir yerde tanımadıgım ve tanıdıgım insanların oldugu bir şehirdeydim ve burnumla ilgili bir saglık sıkıntım vardı ve ameliyat için bir hastaneye gittim. bana narkoz verildi ama verilen yer insaatların oldugu ıssız bir yerdi. sedyede yatıyodum ve hemşire ve doktorlar vardı başımda. sonrasında narkozun etkisi ile uyudum uyandıgımda ise gece karanlık ve hiç kimse yoktu yanımda. sonra bir baba ve kıza rastladım beni evlerine götürdüler ve yakınlarımı aradık geldiler. ben birde nişanlımı aradım ama telefonu bilerek bana sinirlendigi için açmadı. bu kısımda uykumdan uyandım, saat dört civarlarıydı acaba tevveccü namazı kılsammı derken kalkmadım ve sabah ezanı okundu on dk sonra. kalkayım dedim (uzun zamandır düzenli kılamıyorum namazlarımı) ama uyumuşum bu esnada kendimi bir dergah gibi bir yerde gördüm. çok kalabalıktı bir tarafta bayanlar bir tarafta erkekler namaz kılıyodu. daha sonra ben koridora çıktım erkeklerin ellerinde lokum tepsileri vardı dagıtıyorlardı, ilk tepside şeffaf üstü fıstıklı lokum digerinde ise koyu yeşil hindistan cevizli lokum vardı ama ben üçüncü tepsiden şeffaf üstü fıstıklı lokum aldım yedim. yanımdan şeyh oldugunu sandıgım bir erkek geçti esmer sakallı 65 yaşlarında zayıf biriydi bana bakıp yanımdan geçti konuşmadı. ben uyandım uykumdan ve sabah namazımı kıldım bu kadar.rüyamı yorumlarsanız çok minnnettar kalırım .hayırlı günler.