• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dergah görmek

nilden73

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm, gece yattıgımda ilk olarak uydugumda bilmedigim bir yerde tanımadıgım ve tanıdıgım insanların oldugu bir şehirdeydim ve burnumla ilgili bir saglık sıkıntım vardı ve ameliyat için bir hastaneye gittim. bana narkoz verildi ama verilen yer insaatların oldugu ıssız bir yerdi. sedyede yatıyodum ve hemşire ve doktorlar vardı başımda. sonrasında narkozun etkisi ile uyudum uyandıgımda ise gece karanlık ve hiç kimse yoktu yanımda. sonra bir baba ve kıza rastladım beni evlerine götürdüler ve yakınlarımı aradık geldiler. ben birde nişanlımı aradım ama telefonu bilerek bana sinirlendigi için açmadı. bu kısımda uykumdan uyandım, saat dört civarlarıydı acaba tevveccü namazı kılsammı derken kalkmadım ve sabah ezanı okundu on dk sonra. kalkayım dedim (uzun zamandır düzenli kılamıyorum namazlarımı) ama uyumuşum bu esnada kendimi bir dergah gibi bir yerde gördüm. çok kalabalıktı bir tarafta bayanlar bir tarafta erkekler namaz kılıyodu. daha sonra ben koridora çıktım erkeklerin ellerinde lokum tepsileri vardı dagıtıyorlardı, ilk tepside şeffaf üstü fıstıklı lokum digerinde ise koyu yeşil hindistan cevizli lokum vardı ama ben üçüncü tepsiden şeffaf üstü fıstıklı lokum aldım yedim. yanımdan şeyh oldugunu sandıgım bir erkek geçti esmer sakallı 65 yaşlarında zayıf biriydi bana bakıp yanımdan geçti konuşmadı. ben uyandım uykumdan ve sabah namazımı kıldım bu kadar.rüyamı yorumlarsanız çok minnnettar kalırım .hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykümu Selam kardesim..
gerçek hayatta karar vermek konusunda bazı sıkıntılar ve kararsızlar yaşadığımizda bu tur karisik ruyalar görüruz..
İnsanın kendi kusurlarını görmesi, çok büyük bir fazilettir.
Kişi noksanını görmek gibi irfan olmaz. İrfanın yüksek bir derecesidir amma, bu dereceye herkes eremiyor.

Ruyanizi HAYIR dir ins. deyip Hayra yoralim...
Gönlü Mutmain Ol-an-ın Arayış Derdi Olmaz ..
Rüyada tekke veya dergah görmek, zühd, takva, vera ve güzel amele...
Rüyada görülen dergah, dini konularda fikir alışverişi yapmak üzere toplanmaya yorulur.

Ne kadar çok derdin olsa da vardır mutlak bir bildiğı,Hikmeti derdi veren O BAKİ YARİN...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun ins.
Allah'ın her şeyi bir kader ile yaratması en büyük nimetlerden birisidir. Kader insanlar için çok büyük bir rahatlıktır.
Kadere iman eden, hayatındaki her şeyi, hayatı boyunca karşılaştığı ve karşılaşacağı her olayı Allah'ın kaderinde yarattığını bilen bir insan
hayatı boyunca bunun rahatlığını, güvenini ve iç huzurunu yaşar.
Bu nedenle ki kaderimizdeki olayları yaşarken bunların bir imtihan aracı olduğunu ve bu imtihandan geçmek zorunda olduğumuzu unutmayalım kardeşim...Hayırla kalın.

Üst Alt