• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada devlet büyüğü görmek

G

gökhan kahveci

Kayıtsız
Misafir
Selamın aleyküm yorumcu kardeşim...sana burdan iki rüyamı paylaşmak istiyorum çok merak ettim ve kime yorumlatacağımı bilemedim yardeımcı olursan sevinirim...
1. rüyamda sanırsam üzerimde askeri üniforma vardı rütbemi bilmiyorum ve yanımda atatürk vardı.tirenle bir yere giderken aniden bize dışardan yanlış hatırlamıyorsam atlı bi birlik tirene doğru saldırıyordu.aniden tiren durunca vagonun içinde ben ve atatürk savrulduk ondada üniforma vardı.ben ne olduğunu anlamadan atatürkün üzerine kapandım sanırsam yaralandı ya da ölüyordu orasını çözemedim. ve orda uyandım.

2. rüyamda düzlük bir toprak alanda yanımda kadınlar ve çocuklar sanırsam halk diye tabir edeceğim öndeki kişinin elinde Türk bayrağı vardı.karşıda tepeye doğru saldırıya geçtik.ve güneş batmak üzereydi havada güneş batarken görülen bir kızılllık vardı. daha sonra saldırıya geçtiğimiz sırada uyandım.

kardeşim bu rüyaları 2 defa gördüğümü hatırlıyorum.ve bu iki rüyayıda farklı zamanlarda gördüm.

sizinle paylaştığım bu rüyayı yorumlar sanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim. Selamın aleyküm...

(istanbulda yaşıyorum 22.04.1991 doğumluyum , bekarım , öğrenciyim ...)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Merhaba hos geldiniz..
Aynı rüya farklı zaman ve yerlerde görülürse bunun yorumu da farklı olurdu..
Bazen aynı rüyayı değişik insanlarda görebilir ancak her insanın ruhu ve manevi dünyayı anlayışı yaşamı farklıdır .
rüyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin
Rüyada basbakan ya da devlet büyüklerini görmek izzet güç ve maksada erişmeye işaret eder..
Rüyada Atatürkü görmek her çağdaş Türk insanının en sık gördüğü rüyarlardan biridir.
Güç, kararlılık, ülkesini ve milletini sevmek, devrimcilik, çağdaşlık ifadesidir.
Siz Yoksa askere cagrilma korkusu veya hayali arasinda mi yasiyorsunuz ?dayi;.:vvcc..
Hakkinizda Hayirlisi ama bence artik onemli bir konuda karar verinde icinizdeki kavga ve kargasalikta bitsin...msum..

Fakat yine de önemli olan hayatı Gercegin Hakkikatin gözü ile görmek
başkaları başka türlü hayal edebilir..bu onlarin sorunu..
Mekandaki yaşantıda..Düşüncedeki derinlikte
Sevgideki cömertlikte..İfadelerdeki gerçeklikte
İdaredeki düzende..Eylemdeki etkide
Doğru zamandaki doğru harekette
her zaman adil ve vicdanli olun kardesim...
cc. Yar ve Yardimciniz olsun selamet ile Hayra kalin...

Rte_56

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada devlet adamı görmek

selamün aleyküm sevgili admin. Rüyamda mustafa kemal atatürk'ün kabrinin türbede veli,evliya bir mübaregin türbesi gibiydi fakat türbe mermer üzerine ölüm tarihini "1935" yazmışlar. Türbeden çıktıktan sonra atatürk dahil başbakanımız recep tayyip erdogan cumhurbaşkanıydı.12 cumhurbaşkanın arkamdan görev sırasına göre geldigini gördüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam sevgili kardeşim rüyaniz Hayr olsun rüyaniza Hayırdır inşallah diyelim ..

Rüyada devlet adamı da devlet büyüklerini görmek ;
izzet güç ve maksada erişmeye işaret eder..

Kim olduğunuzu,kapasitenizi keşfedin. Neleri yapabileceğinizi ,neler yapamiyacağinizi bilin..
Kendinizden önce Allaha cc. güvenmeyi, teslim olmayı öğrenmelisiniza güvenmeyi
Yıkıldığınızı düşündüğünüz zaman hemen sorun kendinize; sizi yıkan mı güçlüydü, yoksa o an için siz mi dengeli ve sağlam değildiniz..selametle..

mucahitt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada devlet başkanı görmek

Rüyada devlet büyüğü görmek, rüyada devlet başkanı görmek tabiri.
S.a rüyamda Sn Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Obama'yı gördüm. İkiside güç durumdaydı ve duvara sıkışmış can çekişiyor gibiydiler. Annem ile beraber onları oradan çıkarmaya çalışıyorduk. Birisini mi çıkardık oradan ama ikinciyi çıkardık mı hatırlayamıyorum. Çıkarttığımız kişi ile beraber bir çatı da yere örtü sermiştik ve oturuyorduk etraf sakinleşmişti.

YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/36000-ruya-yorumu-isteyenler-lutfen-okuyun.html

Üst Alt