• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dilek dilemek

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dilek tutmak rüyada dilek dilemek rüyada dilek dilediğini görmek
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler, günümüz aydın cumamız aşk olsun. Bende rüyamı anlatayım dedim :) 2 gün önce Sabaha kadar uyumamıstım ezan okundu dınledım. Namazımı kılamadm ozel sebebden dolayı. Dua ettım suan namaz kılamıyorum Allahım cok huzursuzum ama kılacagım gunde gelecek cok az kaldı. Sımdı uyuyacagım ve hayatımda benımkısı hakkında neler olacak bana ruyamda gosterırmisniz lutfen, yıne de herseyın hayrlısını ıstıyor ve sıze brakıyorum ıyı geceler sızı cok sevıyorum sevmemın derecesını gosteremıyorum bıle ben uyudum dedım. Ve uyudum. Ruyamda o sabah kendısını gormedıgım sadece sesını duydugum bır kısı bana dedı kı 3 tane dılek hakkın var. Sadece 3 dılek dıle bunlar gerceklesmesını ıstedıgın dıleklerın olsun cunku gerceklesecek unutma denıldı. Bende 2 dılek dıledım. Benım 2 tane dılegım var 3. Yok kı dedım. Ama 3. Namazmı hıc bır zaman bırakmadan kılayım olabilir aslnda ama o ıs bende bıter ben kılmak ıstedıkce kımse engel olamaz o yuzden bunu dılemıyorum Dedım. 2 dılegı dıledım. Bır el gordum. Boyle hanı sıhır yaparsın ya ellerını oynatırsın yumusak bı sekılde tek elını oynattı ve parmaklarından kucuk kucuk bır suru yıldızlar aktı gıttı.. Bu 2 sı gerceklescek unutma dedı. Aradan zaman gectı dedım kı ya 3. Dılegımıde namaz ıcın dıleyım nolur nolmaz ben kılamazsam dılegım kabul olcagı ıcın Alah tarafndan kılarım dedım. Arkamı dondum gıttım 3.dılegı dılemek ıcın. Dıledım ama bu sefer ellerınden yıldız akmadı bende dedım kı demekkı dılek dılememın zamanı gecmıs.. Sonra uyandım oglen tekrar yattım kuran sayfası gordum cuzden harflerı okuyordum bu kadarını hatrlıyorum. Ama o 2 dılegımın ne oldugunu hatrlamıyorum. Uyandgmda keyflı uyandım ama aklımda o dılek neydı dıye soru ısaretlerı belırdı. Icımdekı ses dıledıgım sesın ıstedıgım kısı ıle mutlu olmak ıstedıgımı belırttıgmı soyluyor, digerı ıse annemle aramızın duzelmesı gerektıgını soyluyor. Yalan soylemis gıbı olmayayımda hatrlamıyorum yanı dıleklerımı. Her gece yatmadan once boyle konusurum Rabbımle hep dua ederım onu bana namazında nıyazında sızın yolunuzdan ayrılmayan bır ınsan yapın oyle gonderın bana kı evımızden sız eksık olmayın derım. Sonra yınede sıze bırakıyorum vekılım sızsınız derım uyurum.. hep böyle anlamı güzel rüyalar görürüm ama güzel günler bir türlü gelemedi :)umudumu kaybetmedim ama :) duaa..duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler,Sizin de gününüz aydın cumanız aşk Rüyaniz Hayr olsun.
Bu rüya Bilinçaltı da olabilir..

Rüya da Dilek Dilemek;
Yaşamınızdaki değişim arzusunu işaret eder. Rüyada dilek dilediğini görmek yaşamınızda iyi yönde değişiklikler, ilerleme isteğiniz olduğunu ve bunlara kavuşmak için
hayatınızda önemli bir değişiklik yapmaya hazır olduğunuzu simgeler..

Ne isterseniz isteyin ama sadece Allah cc. dan isteyin, onun gücü herşeye yeter.ve O'na dua edin.İbadetlerinizi aksatmayin..

Umutsuz Kapılar Vardır Açılmaz, Rabbimin Kapısı Büyüktür,Kapanmaz, Sen Umudunu Kaybetme, Rabbim Kulunu Bırakmaz...!!!

acilangul1

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler,Sizin de gününüz aydın cumanız aşk Rüyaniz Hayr olsun.
Bu rüya Bilinçaltı da olabilir..

Rüya da Dilek Dilemek;
Yaşamınızdaki değişim arzusunu işaret eder. Rüyada dilek dilediğini görmek yaşamınızda iyi yönde değişiklikler, ilerleme isteğiniz olduğunu ve bunlara kavuşmak için
hayatınızda önemli bir değişiklik yapmaya hazır olduğunuzu simgeler..

Ne isterseniz isteyin ama sadece Allah cc. dan isteyin, onun gücü herşeye yeter.ve O'na dua edin.İbadetlerinizi aksatmayin..

Umutsuz Kapılar Vardır Açılmaz, Rabbimin Kapısı Büyüktür,Kapanmaz, Sen Umudunu Kaybetme, Rabbim Kulunu Bırakmaz...!!!

acilangul1

Rabbim güç kuvvet verdiği sürece ibadetlerimi aksatmamaya çalışıyorum inşAllah oda kabul buyuruyordur ve ona layık kullar olabiliyoruzdur.. çok teşekkür ederim bilinçaltıda olsa gülümsetmeye yetti beni.. Rabbim dualarımı kabul ederde daha çok çok gülümserim inşAllah.. çok teşekkür ederim sağol ablacım Allah razı olsun.. saglıcakla.. dua ile acilangul1

Üst Alt