• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dilenci görmek neye işarettir?

• Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada dilenci görmek neye işarettir? Rüyamda ayakları tuhaf şekilde küçük, görüntüsü bozuk, arkaya bakan ayaklı dilenci gördüm birisi ona kötü davrandı elinden bıseyi aldı attı o da ayaga kalktı yurudu onu aldı ve yerıne gectı. Ben de nıye oyle davranıyorsun dedım onu yapan kişiye. Sonra o dilenci benı yanına çagırdı, bisküvi kırıntıları vardı, tuhaf taşlar felan anladım kı fal gıbı bısey bakacak dedım yok bana bakma. Gel sen dedı bisküvi verdı az ısır dedı bı kırıntı ısırdım kusacaktım. Sonra cinlerle konusabılecegı aklıma geldi dilencinin, dua okumaya başladım Felak, nas, ezan duası bırden dilenci çıldırdı ne yaptın sen dedı omuzlarımdan tuttu, ıyıce korktum ve daha çok dua okudum. Sonra o dilenci dualarımdan sonra balona döndü en son içini boşalttım ve yok ettim ama ondan sonra da sureklı eve gelince balkonda felan tuhaf tuhaf bıseyler oldugunu gordum, adamın bırı damdan atlıyor ölmüyor onu da dua ıle öldürdüm. Bu nasıl bir ruya ne gördüğümden emın olamadım mistik bi canlı olsa nıye ınsan kılıgındaydı.

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam, yakın çevrenizde dost gibi görünen ve iyi niyetinizi suistimal edebilecek bir takım sahte ve zararlı olabilecek insanlar olduğuna dikkat etmeniz gerektiğine bu insanlardan kaynaklı yaşanacak tatsızlığa sıkıntılı bir süreçten sonra zarar görmeden feraha çıkmaya düşmana karşı zafer kazanmaya delalet eder.

Üst Alt