• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada dilenci görmek

N

neşel

Kayıtsız
Misafir
selamün aleyküm

mrb gönül sızım kardeşim nasılsınız? dün gece gördüğüm rüya mı anlatayım

dün gece rüyamda kadın bir dilenci benden para istoyordu bende vermeyeceğim diyorum içimden, sonra cüzdanımı karıştırdım para yok süsü vermek için, sonra para yok dedim, kadın bana beddua etti vermedim diye. Hatta adamın biri de bir de cüzdanı çıkarıyor vermeyeceği halde diyordu.

yorumlarsanız sevinirim.. bayan yaş 23 bekar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
Allah RAZI olsun hamd olsun iyiyim ve Sizlere duaciyim..
Sizi oldukca samimi buldugum icin Sizin ile birazcik muhabbet etmek isterim musaadeniz ile...
Hepimiz hayatın içinde kaybolmamak, bir iz bırakmak için çaba sarfediyoruz...Ben Size gidin afrikadaki aclari doyurun demiyorum..
yanibasinizdaki gercekten yardima muhtac insanlara maddi, manevi Gonul KAPINIZI acin diyorum...acin ki Rabbimin rahmet ve merhamettini de hissedebilin!!
Vicdanlar kör oldu ise gören gözler neeylesin. ..
Biz etrafimizdaki gercekleri vicdanimiz, samimiyetiniz ve ihlas ile baksak zaten esyanin da insanin da aslini görurduk..
ama Biz sadece kendi menfaat ve cikarlarimiz icin samimiyettimizden de vaz gectigimiz icin ne kendimize,
nede Sevdiklerimize ne de Allah cc a karsi bile artik samimi olamiyoruz..

Sizin ruyanizi ilk okudugumda sanki icimde Firtinalar esti..
Bana gunumuzde yasadigimiz ACI gercekleri hatirlatti..
Sizin Ruyanizi yorumlamaya baslamadan once dikkat ederseniz Foruma icimdeki firtinayi dindirmek icin Sizin ruyanizdan ilham alarak,etkilenerek bir kac yazi ekledim...
kendi icimdeki kasirgalari sakinlestirmeden size cevap yazamazdim..
HAYIRLI CUMALAR BİZİ NEFSIMIZIN ELLERİNE BIRAKMA YA RABBİ..
İSTEDİĞİNİN HAYIR MI YOKSA ŞERMİ OLDUĞUNA.. BİZİ BIZE BIRAKMA YA RABBİ..
NEFSIMIZDEN ÇEKTİK ÇEKECEĞİMİZİ YILLLARCA..
ŞİMDİ DÖNÜP İÇİMİZDE BİR KARANLIK GÖRÜYORSAK VE BU KARANLIĞIN KORKUSUYLA AYDINLIK SANDIĞIMIZ
HER KÜÇÜK YILDIZ BÖCEĞİNE KOŞUYORSAK BUNU ACİZLİĞİMİZİN DUASI SAY..
CAHİLLİĞİMİZİ BAĞIŞLA VE İHTİYACI NEYSE ONUNLA NİMETLENDİR KALBİMİZİ.. amin.
Ruyaniza Hayirdir insallah diyelim Rabbim hayir,hidayet ve ic huzur versin insallah..
ruyada dilenci gormek; pisman olunan soz ve kavgalara ama dilenciye para sadaka yardim verdiginizi gormek kurtulusa..
ayrica ruyada gorulen dilenci her zaman icin etrafimizda yardima muhtac olan kimselere el uzatmamiz gerektigini..delaletir
Allahu alem..
Huzur arıyorsak;karşısımizdakinden önce kendimize karsi Samimi olalim..

DİLENCİ
Ey dilenci senin ile benim aramda pek fark yok inan!!
Sen, hergün köşe başlarında
Yırtık urbanla kirli ellerinle Avuç açan, insan.
İnan farkımız yok birbirimizden.
Sen belki tüm yaşamınca dilenecek;
Beklediğin beş kuruşu biri vermezse,
Ona beddua edip Ötekinden isteyeceksin.
Ama ben, tüm yaşamım boyunca
Tek bir kez dilendim,
Bir acımasız kalbin sevdası ile alevlendim.
Öylesine boş öylesine açık kaldıki elim,
HALEN RABBIMIN KATINDA SEVGISINI .
RAHMETTINI,HIDAYETTINI ,MERHAMETTINI
dilenmekteyim...

Gecen KIS gece gec vakitte isimden evime donuyordum.. disarida kar lapa lapa -10 soguk ben ise guzel,sicak arabamda hem arabami suruyor
bir yandan da sicacik cayimi iciyordum..ki trafik isigi KIRMIZI oldu.. ve bir genc delikanli o sogukta isiklarda dileniyordu..
Ona yaklastim Gurur ile dur bir de disari cikayim da her kes beni bir guzel gorsun diye calimli calimli yanina yaklastim
al bakalim derken sanki dunyalari veriyordum oysa verdigim bes on kurustu.. neyse sonrada bak sana para verdim
benim icin Dua et dedigimde Yuzume bir ters ve huzun ile bakisi vardi ki aynen sunu soyledi..

Sen ne Bencil insansin.. Senin halline bak benim durumuma bak Senin benim icin Dua etmen gerekmez mi ?
hangimiz O Allahin yardimina ve duasina daha cok ihtiyacimiz var diyerek parayi yuzume firlatip cekip gitmisti..
gun o gundur Dilenci lafini her duydugumda o gunku pismanligimi, utancimi hatirlar gozyaslarimi tutamam..agla..:,
bir kac kurus yardim veriririz kasililiginda da illa bir sey isteriz hic degilse duasini..karsiliksiz sadece Allah RIZASI insan oldugumuz icin
insanligimiz icin hic bir iyiligi de yapmayiz..her seyimiz reklam ,kibir, riya, gosteris olmus gidiyor..Allah bizi islah etsin..
Selamet ile Hayra kalin..kardesim benim dustugum gaflette de lutfen siz dusmeyin...[/COLOR]
Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
DİLENCİ
Ey dilenci senin ile benim aramda pek fark yok inan!!
Sen hergün köşe başlarında
Yırtık urbanla kirli ellerinle Avuç açan insan.
İnan farkımız yok birbirimizden.
Sen belki tüm yaşamınca dilenecek;
Beklediğin beş kuruşu biri vermezse
Ona beddua edip Ötekinden isteyeceksin.
Ama ben tüm yaşamım boyunca
Tek bir kez dilendim
Bir acımasız kalbin sevdası ile alevlendim.
Öylesine boş öylesine açık kaldıki elim
HALEN RABBIMIN KATINDA SEVGISINI .
RAHMETTINIHIDAYETTINI MERHAMETTINI
dilenmekteyim...
AFFET BIZI AFFET BIZI ALLAHIM...
İnsanda görecek göz işitecek kulak varsa her zerre bizi Allah’a götüren bize gerçeği söyleyen bir Cebrail’dir...
Ne mutlu görenlere ne mutlu işitenlere... Vicdan Sahibi olanlara..
Ne mutlu nerden gelip nereye gittiğinin farkında olanlara...
bugun ne ogrendim biliyormusunuz ?bir masumu kurtarabilmek icin bin caniyi affedebilmeyi...
bir gül yetistirebilmek icin bin dikeni sulamayi ogrendim...

Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
وَأَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّكَ فَحَدِّثْ

El açıp isteyeni sakın azarlama. Ve Rabbinin nimetini minnet ve
şükranla an.”
Duha, 10-11

el açıp ,istiyeni sakın azarlama dedi sahibimiz ALLAH zül celal-i vel ikram ...
sen merhamet tacıyle taçlanan Pir-i insan sultansın...

Samimi bir kalb,AKTAR dükkanı gibidir,
Orda her hasta gönle ,şifa olacak muhabbet iksiri ikram olunur.
sen yeter ki karalıyici degil!arayıcı ol...
Unutma Müminin Kalbi ALLAHın Arşıdır...

serin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dilenci görmek

Rüyada dilenci kadın görmek, rüyada dilenci görmek, rüyada dilenciye para vermek, kötü dilenci görmek tabiri.
Selamın aleyküm iyi geceler, rüyamda gece vakti imiş uyuyormuşuz. Ben kalkmışım rüyamda bir bakıyorum evde holde birtane kadın ama kötü çingeneye benziyodu. Dilenciymiş birde kötü niyetli birine benziyordu. Ben bunu görünce konuşamadım sesim kesildi. Endişelendim evde herkes yatıyordu bende çoluk çocuk var dedim içimden.Ve bir tokmak gibi birsey buldum dilencinin kafasına kafasına vurdum. Yere düştü, birşey yapamadı engelledim onu.

Üst Alt