• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dini nikahının kıyıldığını görmek

• Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleykum, ruyada dini nikahının kıyıldığını gormek ne demektir? Ben kayıt olamadım herhangi bi adresim yok helal edin hakkınızı. Ruyam şöyle; ben rüyamda konuştuğum oğlanın evindeydim ve orda ikimizin dini nikahı kiyiliyordu. Sonra amcamın kızı mutfakta cig hamur ve çığ yumurta ikisini bir yoguruyordu. Ben de başındaydım amcamın kızı kalktı ben yogurmaya başladım o sırada konuştuğum oğlanın kardeşi beni çağırdı ben içeri girdiğimde hoca nikahı kiymisti kağıdı oğlanın babasının eline verdi nikah tamam dedi, ben de herkesin elini öpmeye başladım, elini optugum insan bana para veriyordu herkes oradaydi ama annem, babam orada yoktu. Yorumlarsanin çok mutlu olurum şimdiden allah razı olsun cumlenizden.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleykümselam, rüyada dini nikahının kıyıldığını görmek yorumu;
Hayrolsun inşallah.

Rüyada hamur nasip kısmettir. Ancak çiğ hamur sizin biraz sabırsız ve aceleci olduğunuzu gösterir. Rüyada kağıt ise, işlerinizin olacağı anlamına gelir.

Nikah kıyılması ise hedefe ulaşma olarak yorumlanır.

Anne ve babanızın olmayışı ise, bu işte anne babanızı ya üzdüğünüz Ya da onların canını sıkan bir durum olduğu manası çıkar.

Anne babanızı mutlu edin onların tecrübeleri yüksektir. İllaki düşüncelerinden yararlanmanız sizin menfaatinizedir.

Üst Alt