• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada diş çekilirken görmek

hülyaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm nasılsınız?az önce girdim bu siteye ve ilgimi çekti hemen üye oldum bende hergece her gün rüya gören bir kişi olarak umarım bana yardımcı olucanızı umuyorum:)ben 27 yaşında evli bi bayanım 2 tane önce ALLAHIN sonra bizim kızlarım var ben neden bilmiyorum ama hergece rüya görüyorum hiç rüya görmeden uyandığım bir gece olmuyor ve hergün ruyamın tabırlerini öğrenmek için internetten bilgi alıyorum tabi nekadar doru yanlış bilemem daha önceki gördüğüm rüyalar için yorumlara baktığımda iyiye işaret ediyordu ben son iki gündür gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum size,
geçen gece kendi ailemiz için de oturuyor oluyoruz ve birden büyük kızımın dişinin çekiliyor olduğunu görüyorum onun ardındanda benim dişimi çekiliyor olduğunu görüyorum kanadığını görüyorum ama acı duymuyorum çekilen dişler üst ön dişlerimin yanındaki diş kızımınkide öle bu neye işarettir bilmiyorum,
ama benim dikkatimi çeken şu aldu bu gecede görmüş olduğum rüyamda yine diş gördüm bu sefer şöyle oldu ben kendi ailemle annemle babamla gelinimizle oturuyor oluyoruz ve bitartışma çıkıyor ben bağırıyorum ama kime bağırdığımı hatırlamıyorum babamda bağırıyor ve bii ağlıyan var kim onunda hatırlamıyorum va daha sonra az ilerimde oturan bibayan var ve bir kişi onun üzerine cam bardak düşürüyor ve o bardak onun dişine isabet ediyor ve kırılıyor parçalanıyor ve ben yine diş görmüş oluyorum neye hikmettir bilemem,
şöyle yaptım rüyamın yorumlarına baktım ve her iki rüyamın yorumlarında ölüm yazıyo ailenizden birinin kaybına işarettir diye yazıyo tabi bunu ALLAHTAN başka kimse bilemez ama ben tedirgin olmadımda diyemem yani işte böyle bana bu konuda yardımcı açıklayıcı olursanız size çok minnettar olurum çok uzunda yazdım farkındayım umarım rahatsızlık vermemişimdir çok teşekürler iyi akşamlar cevabınızı bekliycem...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hosgeldiniz
Hayirdir insallah..
Dişinin hiç ağrı sızı olmadan döküldüğünü ve onu elline aldığını gören kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır...
ayni zamanda bu gunlerde yasadiginiz gecici SIKINTI,gam keder
bunlarin cok yakinda gececegi seklinde Yorumlanir..

ayrica kardesim bilirsiniz disler düştügunde artik yumsak sulu seyler yemeniz gerekli.. yani olaylara karsi haal ve tutumunuzu degistirmek zorundasiniz..
Ya yemekleri daha yavas sindire sindire cignemeli yada yiyeceklerinizi degistirmelisiniz...

Yaşadığımız icinde bulundugumuz mekan ortam bize ne veriyor bizden ne alıyor?
bize bir şeyler vermesi son derece pozitif bir olay ama eğer bizden farkına varmadan bir cok şey alıyorsa ….
sorunun nerede olduğunu anlamamız ve fark etmemiz gerekiyor. Hani bazen canımız sıkılır yeni yerlere gitmek mekan değiştirmek hatta ve hatta uzaklara
gitmek isteriz ya kendimize hiç sordukmu sebebini ?
bizi sıkan ve rahatsız eden şey nedir değişiklik istememizin sebebini? dusunmenizi gibi bir uyari ruyasini da ifade eder..
önce kendinizi değiştirmelisin yoksa hiçbir şey değişmez ..seklinde de Bunlari dusunmenize de ruyaniz yorumlanir...
cocuklariniza karsi SABIR li olabilirseniz hem onlari hem de kendinizi bos yere uzmus olmazsiniz...
Hayirli bereketli ve Huzurlu Gunler...

hülyaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
teşekürler

iyi akşamlar cevep verdiğiniz için çok teşekür ederim ama şuna takıldım, çoçuklarınıza karşı biraz sabırlı olun kendinizde onlarda daha iyi mutlu olur diye yazmşsınız benim çoçuklarımla aramdaki diyaloğum gayet iyi hiçbir sorumun yok ben haftada 2 gün küçük kızım ve büyük kızım için açev kurslarına gidiyorum daha iyi ilgilene bilmek ve bilgi almak için böyle yani sıkıntılarınız var demişsiniz evt doğrudur var inşallah ALLAHIN da izniyle en kısa zamanda daha iyi güzel günleri görürüz cümlemiz için böyle olsun tekrar teşekürler iyi akşamlar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sey degil kardesim ruyayi Siz gordunuz ben Sadece yorumladim..
evet iyi bir Anne olabilirsiniz amenna ama benim yazdiklarimi yureginiz ile okursaniz daha iyi anlarsiniz..
calisan 27 yasinda bir Anne bazen hayattin zorluklari ve kosturmacasi altinda eziilir iken cocuklarina karsi geregi kadar SABIRLI olamiyabiliyoruz...

''büyük kızımın dişinin çekiliyor olduğunu görüyorum onun ardındanda benim dişimi çekiliyor '
yani olaylara karsi haal ve tutumunuzu degistirmek zorundasiniz..zorundayiz...

"Çocuğumu yeniden yetiştirmem mümkün olsaydı;
Ona işaret parmağımı kaldırıp yasaklar koymak yerine sehadet parmagi ile Tevhidi öğretirdim.
Hatalarını daha az düzeltir,onunla daha çok yakinlik kurmaya çalışır..her hatanin bir bedeli oldugunu anlatmaya calisirdim...
Ona karsi Daha bilgili SABIRLI olmaya çalışır...daha çok şefkat gösterirdim.
Onunla daha çok yürüyüşlere çıkar, uçurtmalar uçurur...bisiklet surer onun ile cocuk gibi oynasir Onun en yakin Arkadasi olurdum...
Onunla daha az çekişir,ona daha çok sarılır onu daha cok sevdigimi soylerdim...
Ona her zaman kati davranmaz, onu daha çok onaylar ve yüreklendirir!!Onun ile ne kadar cok gururlandigimi tekrar ederdim...
Güç korku konusunda daha az ders verir, sevgi konusunda daha çok şey öğretirdim...

ama artik butun bunlar icin cook gec kaldim.. Pismanim..ev isi egitimim vs derken Couklarimin en cok Bana ihtiyaci oldugu zaman onlari ihmal ettim...
ama Su An bile cocuklarim ile ozellikle halen kucuk olan Evladligim ile bunlari yapmaktayim..
çocuklarım beni affetsinler en önce onlardan helallik diliyorum.
Kimi zaman Onlari ihmal ettiğim günler oldu....

Mazi geçmiş gitmiş geri döndüremezsin onunla meşgul olma; istikbal gelmemiş onunla da meşgul olma.
Bulunduğun hayatı ve cocuklarini dakika dakika günbegün İslam’a gore yetistirip Yasayabilmek icin Rabbim Yardimina ihtiyacim var...
Ne olur Bu ahir zamanda KIZ cocugu Sahip olan bizlere yardim et..."

Bu yaziyi kim yazdi biliyormusunuz 26, 27 yasinda cocuklarini ihmal eden bir Anne yani Ben...
O zamanlar ben de bu tip ruyalar gorur gercek manasini hic anlamazdim.. megerse sahip olduklarimin kiymettini bilmem onlara daha cok sevgi, ilgi,
sabir anlayis gostermem icin bir uyari imis de anca seneler sonra anliyabilmistim....
Yine de Siz bilirsiniz Benim yaptigim hatayi duzeltemem!! ama ins. siz Benden ibret alip ayni hataya dusmesiniz diye bu aciklamayi yazmaya gerek duydum..

İnsan sahip olduğu şeylerin değerini kaybettikten sonra anlıyormuş..
dişlerinin de evladlarinin da..bugun saglikli bir bakim ve temel gelecegin Sevgi ve guven binasini kurdugunu unutmayin...
Allah cc Yar ve yardimciniz olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"bu gecede görmüş olduğum rüyamda yine diş gördüm bu sefer şöyle oldu ben kendi ailemle annemle babamla gelinimizle oturuyor oluyoruz ve bitartışma çıkıyor ben bağırıyorum ...
ama kime bağırdığımı hatırlamıyorum babamda bağırıyor ve bii ağlıyan var kim onunda hatırlamıyorum va daha sonra az ilerimde oturan bibayan var ve bir kişi onun üzerine cam bardak düşürüyor ve o bardak onun dişine isabet ediyor ve kırılıyor parçalanıyor ve ben yine diş görmüş oluyorum neye hikmettir bilemem"

bii ağlıyan var kim onunda hatırlamıyorum büyük kızınız olmasin SAKIN...?

hülyaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
amin

Ne güzel yazmışsınız evet haklısınız bazen öyle zamanlar oluyorki başkalarına kızdığımız zaman onlara hiç olmadık şeylerden dolayı öfkelenebiliyoruz ve sonra düşününce hata yaptığımı anlıyor ve çok üzülüyorum ALLAH cümlemize sabır ve hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin ALLAH sizlerin işlerinide kolaylaştırsın burda bi çok kişiye cevap veriyorsunuz kendi vaktinizden zaman ayırarak herşey gönlünüzce olsun ALLAH razı olsun

Üst Alt