• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada diş çürümesi

Funda81

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada diş çürüdüğünü görmek, rüya diş çürümesi görmek, oğlunun dişinin çürüdüğünü görmek rüya tabiri.
Merhabalar, rüyamda 8 yaşındaki oğlumun üst ön dişleri irileşmiş ve sol önün yanındaki dişi ve sağ önün yanındaki "dişi çürümüştü". Şu anda ayrı olduğumuz babasına gösteriyordum. Dişinde ağrın varmı diye soruyordum, yok deyip gülüyor oğlum. İçimden arkadan gelecek dişleri çıksa da çektirmenin acısını yaşamasa diye düşünüyorum. Süt içireyim iyi besleyeyim de hemen yeni dişleri çıksın diye düşünüyorum. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. ALLAH razı olsun, hayırlar üzerinize olsun inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba benimde 8 yaşında bir oğlum var, bu yaşlarda pek hassas ve merakli, anneye bir başka düşkün oluyorlar..
Rüyaniz Hayr olsun.
Rüyada çürümüş diş görmek;
Psikolojik sağlıkla ve endişe ilgili mesajlar verir. Bir hastalık habercisi veya yaşanmış bir hastalığın tekrarlaması bazen de ilgisizlik, kendini ihmal edilmiş hissetmesi anlamı taşır.

Rüyada çürük dişinin düştüğünü görmek;
İçinde bulunduğunuz sıkıntıdan kurtulacağınızı işaret eder.

"Süt içireyim iyi besleyeyim de hemen yeni dişleri çıksın diye düşünüyorum. "
Müslümanın sadece iyi niyetli olması yetmiyor. Bilgili ve basiretli olması ve bazı şeylerde fedakarlık yaparak, gerekeni uygulaması da gerekiyor ..

Rüyada süt görmek;
Tüm toplumlarda genel olarak anne içgüdüleri ve annelik sevgisi ifade eder. Oğlunuza daha fazla ilgi, sevgi gösterin.
Kendi korkularınızı asla ve asla çocuklarınıza yaşadığınız sıkıntıları, asla!!yansıtmayın..

"Şu anda ayrı olduğumuz babasına gösteriyordum"
Şu anda ayrı olduğumuz babası ile olan hesaplaşmada bilerek, bilmiyerek duygusal olarak oğlunuzu alet etmeyin. Allah yar ve yardımcınız olsun selametle..

duaa..acilangul1

Funda81

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm. Emim olun yaşadığım süreç ne olursa olsun oğlumu asla hesaplaşmaya ortak etmedim. Ayrıca hesaplaşmadım. Bu sürece Rabbim'in imtahanı olarak gördüm. Allaha sığındım ve sadece ondan diledim. Hakkımda hayırlısı bu imiş yada yaşamam gerekiyormuş dedim. Lakin dün günlük çektiğim tesbihimi ihmal ettim bundan dolayı vicdan azabıyla yattım. Acaba bu sebeble mi gördüm dedim ki sizler geldiniz aklıma. Allah razı olsun iyi ki varsınız. Yorumunuzda da ihtiyaç duyduğum cevabı verdiniz.
''Müslümanın sadece iyi niyetli olması yetmiyor. Bilgili ve basiretli olması ve bazı şeylerde fedakarlık yaparak, gerekeni uygulaması da gerekiyor ..''
Allah sizlerden razı olsun yar ve yardımcınız olsun...

Gönül sızım...
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32925-ben-soyledim-soyleyecegimi.html

Üst Alt