• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada diş dökülmesi görmek

• Konuyu başlatan nihat
  • Başlangıç tarihi
N

nihat

Kayıtsız
Misafir
selamünaleyküm rüyamda bütün ağzımdaki dişlerin döküldüğünü ve avucumda gördüğümü görüyodum hiç ağrı sızı falan yoktu şimdiden teşekürler yorumunuz için ALLAH razı olsun.
nihat sebzeci şırnak evli yaş 36

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hosgeldiniz..
Dişlerin hiç ağrı sızı olmadan döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır...
ayni zamanda bu gunlerde yasadiginiz gecici SIKINTI,gam, keder
bunlarin cok yakinda gececegi seklinde Yorumlanir..
Hayirli ,bereketli ve Huzurlu Gunler...

dr.ayka

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dişlerin döküldüğünü görmek

Merhaba iyi günler. Ben rüyamda alt dişlerimin ağrısız döküldüğünü gördüm. Rüyami sabah saatlerinde gördüm. Aynı zamanda halamın bana dişlerini kendin düzeltdirirsin dediğini de gördüm. Dedi ki bende para yok kendin düzeltirsin. Dişlerim avuclarımın içine döküldü. Lütfen yorumlarmısınız. Çok etkilendim korkuyorum.

dr.ayka

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH sizden razi olsun kardesim. Evet sıkıntı yasadim bugun hala da devam ediyor.Ruyada dis dokulmesi gormek adeta kotu yorumlanir. Onun icin cok korktum.Tesekkur ederim cok sagolun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba iyi günler.dr.ayka Hayırdır inşallah.
Rüyada diş görmek;
Genellikle iyiye yorulmaz, hastalık, sıkıntı, üzüntü tartışma adap ve usulünden uzaklaşma ,diş bilemek, Keder,ifade ederken aynı zamanda tanıdığınız birinin önemli bir hastalık haberi alınacağını haber verebilir şeklinde yorumlanır.

Rüyada Dişlerin dökülmesi çekilmesi veya düşmesi;
içinde bulunduğunuz sıkıntılı duruma, Hayatin farkli, tad ve şekillerini tadacaginiza, yenilik ve farkli bir boyuta işarettir..
Kardeşim farz edin ki butun dişlerinizi kaybetseniz ne yaparsiniz, daha yumşak yiyecekler secersiniz değil mi? O zaman bu rüya ayni zamanda
olay ve kişilere karşi daha yumşak, sabirli, bazi konulari hazm etmeden başka bir konuya gecmemeniz.. kalbinizi ve davranişlarinizi yumşatmaniz gereği şeklinde de yorumlanir..Keskin sirke küpüne, stress de sağlığına zarar verir..

Dişlerin ağrılı bir şekilde dökülmesi;
Evinden, elinden, kendinden bir şeyin gitmesine işaret eder.

Dişlerin hiç ağrı sızı olmadan döküldüğünü ve onları avucuna aldığını görmek;
kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor. o zaman içinde bulunduğunuz sıkıntıdan ancak kurtulabilirsiniz..
bazen de Kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır...

"Aynı zamanda halamın bana dişlerini kendin düzeltdirirsin dediğini de gördüm"
yaptığınız hataları ancak kendiniz ,düzeltip telafi edebilirsiniz....Sen Kendini Değiştirmedikçe;hep aynı şeyleri ,aynı sıkıntıları yaşarsınız
...

Hayatta ,kendine en büyük dost Sen olabileceğin gibi hayattaki en büyük düşmanın kendine gene Sen olabilirsin.
Seçimini yap ve kendin için dostu mu yoksa düşmanı mı olacağına karar ver.
Yaşamdaki tüm acıları atlatabilirsin, her şeye rağmen mutlu olmayı başarabilirsin,
istersen Hayatta her zaman yeniden başlayabilirsin. İstersen kendine yeni bir düzen kurabilirsin. amaa eğer kendinin dostu olabilirsen selametle..

Üst Alt