• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dişlerin kırılması

ozankv

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm nasılsınız?

Rüyamda sağ kulağım çok ağrıyordu, kulağımın ağrısına dayanmak için dişlerimi sıktım, üstten üç dişim ağzımın içinde tuzla buz oldu. Kan içinde canım çok yandı, uyandığım zaman kulağım çok ağrıyordu.

Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli Ramazanlar nerdesiniz ne haldesiniz kardesim..? Sizi merak ettim..Sabrin sonu selamet..
niyettiniz hayr ve ihlas ile olsun..nasil sonuclanirsa sonuclansin inanin hakkinizda en HAYIRLISINI Rabbim size nasip edecektir...

Hayirdir insallah...
Ruyada Kulağında ağrı duyan zarara ugrar...yada kendisine üzüntü verecek bir haber alir..duyar..
ağzını açtıgında daha da cok ağrır.. o yuzden bu gunlerde
soyle deyin;
Niyet ettim Allah RIZASI icin Sükut ve Sabir orucuna ..
Sabır ve sükût, ne kadar büyük fazîlet ise, onlardan faydalanan da o kadar azdır.Sükût, âlimlerin süsü, câhillerin örtüsüdür.
bunu yapmazsaniz..İçinde bulunduğunuz durumdan daha ağıri ile imtihan edilebileceginize delalettir..
Eğer içinde bulunduğunuz koşulları değiştiremiyorsanız,O zaman kendinizi değiştirin yada sağlığınızı kaybedebilirsiniz..

Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

"Niye üzülüp ağlarsın can? Bırak sevmeyen gitsin.
Dua et Rabbim seni terk etmesin
İşte O terk ederse,gerçekten bitersin..!
Hz.MEVLANA

duaa..

cOspy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada diş kırılması

Selamın aleykum muhterem din kardeşlerim ve ilgili yorumlayıcılar. Rüyada diş kırılması gördüm. Ben ayrıntısıyla sizlere ruyamı anlatacağım. Ruyamda başka birinin ağzındaki tek bir diş çuruyup kırılıyordu. Alt çenede 3 veya 4. diş.Ruyaya gore sağdan gerçeğe gore soldan. Allah rızası için yorumlarmısınız. Rabbim hayırlara yorar inşallah. Ben 16 yaşındayım ve gordugum ruyalar genelde cunupken karşıma çıkıyor vesselam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Diş kirilmasi ; Genellikle iyiye yorulmaz, hastalık, sıkıntı, stress,gereksiz ve geçici üzüntüye yorumlanir..

Niyet ettim Allah RIZASI icin Sükut ve Sabir nefsimin şehvet orucuna ..
Sabır ve sükût, ne kadar büyük fazîlet ise, onlardan faydalanan da o kadar azdır.Sükût, âlimlerin süsü, câhillerin örtüsüdür.
bunu yapmazsaniz..İçinde bulunduğunuz durumdan daha ağıri ile imtihan edilebileceginize delalettir..

Uzmanlara göre çocuklar, mesela koşma,zıplama dediğimizde sadece koş ve zıpla kısmını algılarlarmış ,yani ma ekleri yok!O kismi duyamiyorlar!!
dolayısıyla onların yerine eş anlamlı ama olumsuzluk eki içermeyen kelimeler kullanmak gerekiyormuş...
mesela koşma yerine yavaş yürü veya bağırma yerine sessiz konuşalım gibi ...denedim gerçekten etkili....
Eğer içinde bulunduğunuz koşulları değiştiremiyorsanız,O zaman kendinizi değiştirin yada sağlığınızı kaybedebilirsiniz..

İyi huylu, güzel ahlaklı, uyumlu arkadaş ,çevre, ortam, mekan seçmek, insanı haramlardan alıkoyar
Ergenlik çağına girmiş bir çocuk kendisine iyi ahlaklı, uyumlu arkadaşlar ,ortamlar arayıp bulmalıdır.
Çevre insanın ahlakı üzerinde önemli bir tesir yapar. Hayırlı insanlarla birlikte olan hayırlı işlerler meşgul olur.
Hayırlı işlerle çok meşgul olan da Allah’ın razı olmadığı hallerden çabuk kurtulur, hayırlı insanlardan olur.
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

cOspy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için allah razı olsun. Duyduğuma gore psikolojik durumlarlada ilginiz varmış. Bu anlattığım diş ruyasını gordukten ve yorumunu okuduktan gunden bu zamana her gece sıkıntı basıyor ve ağlıyorum. Kaybetme korkum oluştu. Eskidende vardı, bu kadar artabileceğini duşunmemiştim. Zaman zaman intihar etmek istiyorum elimden gelmiyor size bu zamana kadar gordugum diğer 3-4 ruyayı anlatacağım ve tum uyarılar hakkında toplam bir bilgi isteyeceğim allah rızası için. Hayırlı gunler dilerim.

Humanist

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dişlerin kırılması, rüyada dişinin kırıldığını görmek.
Selamun Aleykum Dostlar, 6 ay önce bir ticarette tamamen iyi niyetimle yaptıgım bir hamle sırasında müşterimi bilmeden ve istemeyerek zarara uğrattım. Ciddi bir depresyondayim namaz ve dualarım depresyonumu azalttı lakin hala azap çekmiyorum.
Bundan dolayı Allah'a sığındım sonumu tabiki O takdir edecek. Fakat bu sure zarfında iki rüya gördüm, bu arada gerek var mı bilemiyorum lakin esim hamile.
İlk rüyamda acısız ağrısız ağızimda tek dis gördüm o da ön kesici ust dislerimden biriydi.
Daha sonrasında dualarımı ve yakarışlarimi arttırdım. Kuran okuyor tesbih çekiyorum yogun bir sekilde.
Lakin dun gece istişareye yattım.Yatmadan once namazımı kıldım ve Allah'ım eger bu yaptığımın sonucunda aileme bir zarar gelecekse sana yalvarıyorum bu gece uykuda canımı al dedim.
Sabahın erken saatlerinde, rüyamda ağzımda çakıl tası gibi dolaşan seyler hissettim, once ön iki dişimin ağrısız bir sekilde yerinden çıktığıni gördüm. Akabinde bütün dişlerimin ağzımın icinde ağrısız bir sekilde dökülmüş oldugunu gördüm hic acı veya sıkıntı yoktu. Kardeslerim yorum verirsenizde vermezsenizde Allah sizden razı olsun.
Allah'a emanet.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
NEYSE OLAN OLDU GEÇ/MİŞ,GEÇ/MİŞTE KALDI,HEM YOKTUR GEÇMİŞ'İN TELAFİSİ VE KAZASI ..
GERİYE SADECE VİCDAN AZABI VE HESABI KALDI....kendimden davacıyım Rabbim..
her şerde bile bir hayır var bu vicdan azabı,beni Sana yakınlaştırdı Ey Rabbim...Çıkmalıyım Beden tabutum-dan..artık..Vicdan azabı, pişmanlıktır. Ne kadar ağır bir yüktür. Sonunda ise doğruya yöneliştir.

Hakkına girdiğin Kuldan başkası Vicdan azabından kurtaramaz Seni...en iyisi o insandan helalık dile,Rabbim biliyor siz bunu sadece samimi iyi niyetli bir hata ile oldu..
Yapılan işler niyetlere göre değerlenir...
Herkes yaptığı işin karşılığını niyetine göre alır...niyetti Hayr olanin akibeti de Hayr olur

Hiçbir şey öğrenmemiz gerekeni bize öğretmeden başımızdan asla gitmez...

Bir insanın "ALLAHIM AL CANIMI "diye dua etmesi günah mıdır?
Bu hususta Allah Rasulu ( a.s.m )nun ifadeleri aynen şöyledir.

Hz. Enes ( r.a ) anlatıyor. Rasulullah ( a.s.m ) buyurdular: sizden hiç kimse maruz kaldığı bir zarar sebebiyle, ölümü temenni etmesin. Mutlaka onu yapmak mecburiyeti hissederse, bari şöyle söylesin: Rabbim! Hakkımda hayat hayırlı ise, yaşat. Ölüm hayırlı ise canımı al. ( Buhari, merda,19)

O kadar da bencil olmayın!!Eşiniz hamile iyi, kötü,baba yoktur!!öksüz olmak ,babasız büyümek, babasız büyütmek bu zamanda sahipsiz olmak Çok zor !!bir hata yaptın telafi edene kadar da sonucuna katlanmak,Faturasını Ödemek,vicdan azabını da kendinize Çok görmeyin..!!
CAnımı al demek yerine bunu nasıl telafi edebilirim yolunu arayın ben her hata yaptığımda Canımı al deseydim ve Rabbim benim gibi aceleci, melankolik, her an kendini yiyip bitiren bu aciz kullunu dinlese idi ohh ben şimdiye kadar bin defa ölüp dirilirdim.. kendinize gelin kendinize..........

Rüyada dişlerin kırılması ;
Genellikle iyiye yorulmaz, hastalık, sıkıntı, stress,gereksiz ve geçici üzüntüye yorumlanir..

Dişlerin hiç ağrı sızı olmadan döküldüğünü görmek;
Kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır.Bazen de Hayatın yeni tatlarını almak stress ve SIKINTI anlamında ifade edilmektedir.olmuyorsa demek ki yanlış yoldasın,başka bir yol denemelisin..
Kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek;
Rüyayı gören kişinin sağlık kontrolünden geçmesi, sağlığına dikkat etmesi gerekir."tedbir takdiri bozar" diye bir söz var. Kişinin önlem alması için uyarabiliriz.

Hepimizin yaşamında sıkıntılar, sorunlar oluyor. Önemli olan bunları sağlığımızı etkilemesine izin vermeden çözmeye çalışmak.

Allah'ım! Bana değiştirebileceklerim için güçdeğiştiremeyeceklerim için sabır ikisini ayırt etmek için de akıl ver. "
yoksa ben kendimi harap edip deprasyona gireceğim...

Ben, dayanılmaz kahrımı ve üzüntümü yalnızca Allah’a arz ediyorum."
Yusuf, 86

'Rabbim! Doğrusu kendime zulmettim.
Beni bağışla."
Kasas/16

Humanist

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun en azından nasıl Allaha yakaracağımı anladım.
Allah yardımcımız olsun

Üst Alt