• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada doktor olmak

yazar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada doktor olmak, rüyada doktor olduğunu görmek, rüyada doktorluk yaptığını görmek.
Selamünaleyküm
Ben geçen gece rüyamda doktor olmuştum. Öncelikle biz asistan doktorlar bir konferans salonu gibi bir yerde toplanmıştık. Benim üzerimde ise beyaz doktor önlüğü ayağımda ise beyaz topuklu ayakkabı var. Sonra biz tüm asistan doktorlar salondan çıkıyoruz. O sırada bir hasta gelmiş ben aceleyle hastayı karşılamak için çıkarken ayakkabımın birini düşürüyorum ve ayağımda ayakkabı olmayan ayağım biraz çamur oluyor. Ben ve birkaç doktor hastayla ilgilendikten sonra birisi ayakkabımı getiriyor ayağımı siyah çamur gibi topraktan temizleyip topuklu ayakkabımı giyiyorum. Hastanın yanından ayrıldığımda ise gecenin çok geç bir saati olmuş oluyor hastanede yukarı çıkmış oluyorum. Orada benim gibi asistan doktor olan erkek bir arkadaş serçe parmağını bana uzatıyor. Elim yanıyor üfleyebilir misin diyor ben üflüyorum geçmeyecek gibi oluyor diyorum ki aklımda yanık için başka bir şey var ama ayıp olur diyorum. Ne yaparsan yap geçir diyor saat takılı olan elini elime alıyorum serçe parmağını yanık iyileşsin diye ağzıma götürüp su toplamaması için emiyorum. O sırada parmağını çekip beni öpüyor. ben onu itiyorum. daha sonra göğsüne kapanıp sessizce ağlıyorum. Bu kişinin de üzerinde açık mavi kot pantolon beyaz bluz beyaz önlük var zayıf orta boylu beyaz tenli bir erkek.

Ben üniversite sınavına girecek bir öğrenciyim.. tüm hedeflerim başka bir meslek üzerinde yoğunlaşmıştı. Sürekli o hedefim için uğraşırken o alanda çalışmalar yapıp derslerimi de o konu üzerinde yoğunlaştırmıştım . Ama bir kaç önce hiç sevmememe ve istemememe rağmen birden doktor olmak istedim ve tüm hedeflerimi o yöne kaydırdım. acaba rüyamın bununla da bir ilgisi var mıdır? Bir de bu rüya acaba rabbani midir?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam bu rüya rabbani mi,rahmani mi yoksa sadece Bilinçaltı mi bunu sadece Rabbim cc. bilir biz bilemeyiz..Benim de tıp fakültesinde okuyan kızım var,kendim de Psikolojik danışmanlık ve rehberlik,
hizmettini veren koruyucu bir Anneyim..
Sizi çok iyi anliyorum amaa stres ,deprasyon Psikolojik sıkıntı yapiyor ve biliyorsunuz Beyni Küçültüyor!!
Siz elinizden geleni yapin gerisi Allah kerim!!

Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada doktor görmek,;
Gerçek hayatta doktor, doktorlar şifanın simgesidir, gerçek yaşamda duygusal ve ruhsal şifa için kimi ihtiyaçlarınız olduğunu gösterir. Bu rüya aynı zamanda bir takım tıbbi endişelerinizi de simgeleyebilir

Rüyada doktor olduğunu doktorluk yaptığını görmek;
hayırlı bir rüyadır, sosyal,halkla ilişkileri güçlü, mutlu, kendine güvenen ve refah düzeyi iyi bir yaşamı simgeler.

Allahü teâlâ kerîmdir, rahîmdir. Yani lutfu, ihsânı boldur, merhameti de çoktur....
Yüce Allah cc. zihin açıklığı versin ve kolaylaştırsın inşallah
Allah cc. bütün çocuklarımızı korku, panik atak, vesvese ve stress, deprasyondan korusun amin ..
HAKKINIZDA HER ŞEYİN HAYIRLISI...selametle..

acilangul1

Üst Alt