• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dolandırılmak

naza22011

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum, oncelikle ALLAHU-TEALANUN merhametini sizlere dilerim. AMIN INSALLAH.
Ruyam boyle basladi: ben besinci sinifta okuyorum. 11 yillini bitiren arkadaslar bizim sinifi keni partilerine davet ederler, bizde gideriz. Ben cok sevdiğim bir arkadasim, hemde akrabam, amca kizimla birlikde oraya hiderim. Lakin o kiz sinif arkadasim degil. Gitdigimiz yer buyuk bir yerdi bu arazide bir buyuk dugun salonu vardi hemde guzel, tam karsisindada aynen o olculerde bir dugun salonu, ama ici bem beyazdi tamirat yapiliyordu. Biz amca kizim FATIMEYLE parti gecirilecek salona girdik. 11-ler konuklari bekliyordu..Bizde salonun mudurunun kapsinda bekliyorduk, ama, nedensiz. Birden mudur odasindan bagirarak cikdi bize dedi burda ne ariyorsunuz cabuk kacin bogulacaksiniz. Biz mudurun odasina boylandik ordan gaza benzer, duman cikiyordu, bizde hicbisey olmamis gibi dugun salonundan ciktik. Ordan cikandan sonra karsimiza ici beyaz olan, tamiratda olan diger salon cikti. Amca kiziyla oraya girdik. Bir iki adim attiktan sonra, kopek ve kedi sesleri geldi. Biz korkarak birimize dedik gel gidelim simdi kopek isirir. Sonra gorduk ki bu hayvanlar daha kucucuk, zararsiz ve sirinler, onlarla oynamaga basladik. Biraz gecti, kopeklerden biri konusmaya basladi ben donup kaldim, sonra buna alistim. Sonra kopek dediki bizim ve benim baska arkadaslarimizda var. Bende onlarla tanismak istedim. Onlar benim yaslarda nerdeyse 13,14 yaslarinda kiz ve erkek cocuklardi bascilariysa bir erkekdi o bana yalvararak dedi ki, bizi burada bir kadin haps etti hic bi yere birakmiyor, bizi burdan kurtar. Ben de onlari kurtaracigima soz verdim. Sonra onlarla samimilesdik. Bascilari olan erkek bana dedi, gel sakalasalim sen benim bogazimdan tut bogmaya calis, bende tutdum bogmaya calisdim. Olan hemen elimin altindan kalkdi, ve guldu dedi: ben boynumdaki el izlerinden kullanarak seni beni oldurmeye tesebbus etdiyin icin dava acicam ve paralari alcam. Bu zaman bir kadin geldi. Bu kadin cocuklarin bahsettiygi kadindi. Guldu, Bizde amca kiziyla hemen kactik. Kapiyi actimizda kendimizi okulumuzun bahcesinde bulduk. Okulun bahcesinde ogretmenimi gordum. Yanina kostum. Olanlari ona konustum. Bana bi kagit verdi, bu zaman annem geldi. Butun olanlara oda bildi. Ogretmenim dedi:bu kagita imza atin arkasinada olanlari yazin. Ve mahkemeye verin. Boylece sizden para alamazlar. SIMDIDEN EMEYI GECEN BUTUN INSANLARA TESEKKÜRLERIMI SUNARIM!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ibnisina.jpg

Aleykum selam kardesim, Baku den Hos geldiniz... Hayirdir insallah..
İlginç uyarı dolu bir rüya... Bu sıralar kimlik gibi önemli belgelerinizi kontrol edip korumaya alın, Bilmediğiniz belgelere imza atmayın, Bilmediğiniz kimselere guvenmeyin..
Tedbir ve temkin Ya Hu..

Ayrica bir kişinin rüyasında bir dolandırıcı tarafından dolandırıldığını görmesi;o kimsenin hayatta er veya geç başarılı ve hayırlı yolu bulacağına yorumlanır..

Sevdiğinizi, lâyığından fazla över, severseniz; Balon gibi şişer!! ve uçup gider..O kendini, Siz de sevdiğinizi Kaybedersiniz!!..
Hayirli Cumalar..

Üst Alt