• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dua almak

inur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dua görmek rüyada dua almak rüyada dua duymak
Merhabalar gününüz Nurla dolsun :)

Rüyamda çok da yakın olmadığım bir kız arkadışımla telefonda konuşuyoruz.o beni aramış ve yüzünü hayal edebildiğim bir içtenlikle dua ediyor bana... şunu yaptın böyle iyi oldu bana çok yararı oldu allah razı olsun diyor.benimde elimde koca bir markor kalem (yazı tahtası için mürekkepli olandan) dikkatim onda kalemi inceliyorum, bir yandanda dinliyorum ve düşünüyorum ben bu kıza ne yaptım ki bu kadar mutlu ettim. amaann diyorum önemli değil allah için yapmışımdır ...
kalemin rengi siyahtı markası vardı çok dikkatimi çekmiş 5-6 harfli S ile başlıyodu sanırım.

Şimdiden yüreğinize sağlık hoşçakalın

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Sizin de gününüz Nurla ve mutluluk ile dolsun Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada dua almak;
bir hayır işine vesile olmanız, yada bir kimseye yardımcı olacağınıza alâmettir.
"insan çaresiz değildir, duasızdır."
(A.Tolga Akpınar)

"Sus gönlüm! Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus." (Hazreti Mevlana)

Rüyada kalem ,görmek ;
kendini ifade etmekte ve iletişimde yetenekli olduğunuzu ve geleceğinizin çok parlak olduğuna işaret eder.

Rüyada kalem görmek;
-ilim iyilikte emir kötülükten nehyetmeye ve çocuğa işarettir. Kalem her şeyin değeridir. Kalem gören kimsenin güzel dindar iyi kişi ile evlenmesine işaret olarak tabir olunur.

"elimde koca bir markor kalem "
-Yaşam ve insan ilişkisinde biraz daha nazik, yumşak, hassas ve şefkatli olmaniz gerektiğine yorumlanir..
Maddi, manevi kendinizi geliştirmeye bakın...
Yazma sanat kuralı;Aşk ,samimiyet içtenlik...canı gönülden kalemedir...Doğruluğuna yürekten inanmadığınız hiçbir şeyi yazmayın..selametle..

acilangul1

Üst Alt