• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dua okumak

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm GönülSızım abla,

Mübarek ramazan bayramınız hayırlı olsun. Umarım güzel geçiyordur hepimizin bayramı...

Ben rüyamda camekan gibi bir pencerenin önündeydim. Dışarısı aydınlık ve ferahtı. Ben ayet-el kürsiyi okumaya başladım. En sonlarına gelince içime derin bir nefes aldım. ve aldığım nefesi 360 derece dönerek bütün etrafıma üfledim duayı o şekilde bitirdim. sonra da ellerimi açıp fatiha suresini okuduğumu hatırlıyorum. Hayır olsun inşallah.

Yine biraz endişeli günler geçiriyorum ama buna şükür. Rabbim daha büyük dert vermesin... Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam Gönül Dostum
Senin de Mübarek ramazan bayramınız hayırlı olsun.güzel ve yogun geçiyor..12 agustosada oglumu sunnet ettirmek icin ana vatana ordanda umreye ucuyorum..
ote yandan TIP fakultesinde okuyan kIZIm baska eyalette staj icin tasiniyor.. yani biraz gergin ve telasim var!!
ama hepsi Rabbimin birbirinden guzel lutufleridir..
Rabbime binlerce kere Hamd olsun.. yani tatli bir canlilik, bereket telas arefesindeyiz...Merhabalar Kardesim..Hosgeldiniz..

Hayirdir insallah..
İmam Cafer Sadık r.a.: Rüyada Ayetel Kürsi okumak;
makam elde edeceğinize işarettir
Kirmani: Ayetel Kürsi okumak; fakirseniz zengin olacağınıza hastaysanız şifa bulacağınıza üzgünseniz sevineceğinize ;
endişeli iseniz endişeden emin olacaginiza,bekar iseniz evleneceginize işarettir.

Siz Allah-in Yardimini dilerseniz de Allah cc icabet etmez mi?
Bu gunlerde bir Korku endise celiski var.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olacak seklinde de yorumlanir...

Rüyada Fâtiha-i şerifeyi okuduğunu veya okunduğunu görmek güç işlerin kolaylaşmasına maişetin bolluğuna hayır ve berekete işaret eder.
Rüyada Fâtiha'yı okuduğunu gören kişiye Yüce Allah hayırlı sebepler ve kapılar açar.

"Dinini duzeltenin dunyasini da ALLAH (c.c) duzeltir."
Hz.Ali (r.a)

emin olmadiginiz kisilere gönül KAPINIZI AÇMAYIN..
Hayirli gunler..

acilangul1

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
aleyküm Selam Gönül Dostum
Senin de Mübarek ramazan bayramınız hayırlı olsun.güzel ve yogun geçiyor..12 agustosada oglumu sunnet ettirmek icin ana vatana ordanda umreye ucuyorum..
ote yandan TIP fakultesinde okuyan kIZIm baska eyalette staj icin tasiniyor.. yani biraz gergin ve telasim var!!
ama hepsi Rabbimin birbirinden guzel lutufleridir..
Rabbime binlerce kere Hamd olsun.. yani tatli bir canlilik, bereket telas arefesindeyiz...Merhabalar Kardesim..Hosgeldiniz..

Hayirdir insallah..
İmam Cafer Sadık r.a.: Rüyada Ayetel Kürsi okumak;
makam elde edeceğinize işarettir
Kirmani: Ayetel Kürsi okumak; fakirseniz zengin olacağınıza hastaysanız şifa bulacağınıza üzgünseniz sevineceğinize ;
endişeli iseniz endişeden emin olacaginiza,bekar iseniz evleneceginize işarettir.

Siz Allah-in Yardimini dilerseniz de Allah cc icabet etmez mi?
Bu gunlerde bir Korku endise celiski var.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olacak seklinde de yorumlanir...

Rüyada Fâtiha-i şerifeyi okuduğunu veya okunduğunu görmek güç işlerin kolaylaşmasına maişetin bolluğuna hayır ve berekete işaret eder.
Rüyada Fâtiha'yı okuduğunu gören kişiye Yüce Allah hayırlı sebepler ve kapılar açar.

"Dinini duzeltenin dunyasini da ALLAH (c.c) duzeltir."
Hz.Ali (r.a)

emin olmadiginiz kisilere gönül KAPINIZI AÇMAYIN..
Hayirli gunler..

acilangul1

Teşekkür ederim ablacım yorumun için. Allah evlatlarının yardımcısı olsun. Kızınla gurur duyuyor olmalısın :) Senin yaşadıkların çok tatlı telaşeler bence :)

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada dua okumak

Selamün aleyküm Gönülsızım hocam,
Dün gece bir rüya gördüm ve sizinle paylaşıp değerli yorumunuzu öğrenmeye değer buldum.
Rüyamın başını çok hatırlamıyorum ama çok da hatırlanası değildi zaten..Vakit geç olmuş ve ben memleketimdeyim.Nerden geldiğim ve nereye gittiğimi bilmiyorum-hatırlamıyorum. o halde bir otobüse yetişmek için koşturuyorum.Sonra otobüse atıyorum kendimi ve bir bakıyorum, yabancıların içinde bir sürü tanıdık simalar, bazı arkadaşlarım ve geçmişte de aynı ortamda bulunduğum bazı insanlar..Pek çoğuyla konuşmadan arkadaşlarımın yanına geçiyorum ve sonra gidip en öne tek başıma oturuyorum.Çantamdan bir kağıt çıkarıyorum.Bir dua metni, ezan duasına benziyor ama ne olduğunu bilmiyorum.(zaten ezanın okunduğunu da hatırlamıyorum) kendi kendime o duayı içten bir sesle okudum.Sonra arkadaşım geldi ve dedi ki:"Farkında mısın?Duana tüm otobüs, her birimiz Amin dedik.."
Şaşırıyorum ve ama ben sesli okumamıştım ki kendi kendime okumuştum bu duayı..
Rüyam böyle bitiyor gerisini hatırlamıyorum ve inşallah hayırlı bir rüyadır diye umuyor ,değerli yorumunuzu merakla bekliyorum..Hayırlı akşamlar hocam..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Gönül Dostum Hayirdir insallah..
"Nerden geldiğim ve nereye gittiğimi bilmiyorum-hatırlamıyorum. o halde bir otobüse yetişmek için koşturuyorum"
Hayat bir koşturmaca içerisinde!!Biz hayat için koştururken ölümde bizim peşimizden koşuyor...

Elbette ki yaşadığımız süre boyunca bazı planlar yapacağız, işlerimizi belli bir plan dâhilinde gerçekleştirmeye çalışacağız, kendimize ulaşmak için bazı hedefler koyacağız.
Burada önemli olan, bu planları yaparken de, aslında her planı yapan ve gerçekleştirenin Allah olduğunu bilerek yaşamaktır.
Biz bir konuda çok ince ve detaylı bir plan yaptığımızı düşünebiliriz ama unutmamalıyız ki tüm planlar en ince ayrıntısına kadar Allah’ın bilgi ve kontrolündedir.
Çok önemli olduğunu düşündüğümüz bir toplantıya veya bir yere yetişmeye çalışırken aslında Allah’ın izin verdiği ölçüde ve zamani geldiğinde O menzile varabiliriz!!

Dünya bir binek araç gibidir!!Onu kontrolunde tutmayi bilirsen Seni istedigin Yere göturur!!Dizginleri kacirirsan Nefsinin kölesi ve Sen onun bineği olursun..o yuzden insanlar Dünyanin altinda ezilmekte..

Rüyada dua etmek ,okumak;dualarınızın, dileklerinizin kabul olacağı anlamına gelmektedir.
Rüyasında dua okuyanin; amin diyen kimseleri görmek; iyi, temiz, güzel günlerin yaklaştığını müjdeler.
Allah hepinizin dualarını hakkımızda hayırlı ise kabul eylesin..amin..
Selametle hayra kalin.

https://www.islamiforumlar.net/psikoloji/24273-kosar-adim-nereye-gidiyoruz.html

Üst Alt