• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada düğün davetiyesi görmek

rhpozitif

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada düğün davetiyesi bakmak, rüyada düğün davetiyesi görmek, rüyada kendi düğün davetiyesini görmek rüya tabiri konularını içerir.
Selamün aleyküm, ben 25 yaşında, bekar, üniversitesi öğrencisi bir bayanım. Rüyamda tanımadığım bir evdeyim. Ev kocaman. Yanımda annem ve teyzem de var. Birden annem bir kutu içinde düğün davetiyeleri çıkarıyor. Çeşit çeşit düğün davetiyesi. Koleksiyon gösteriyor bize. Teyzemle ben ilgiyle davetiyelere bakıyoruz. Kartlar çok dikkatimi çekiyor. Hatta annem kendi düğün davetiyesi olduğunu iddia ettiği bir davetiye gösteriyor. Ama bana gösterdiği davetiye gerçek hayatta onun düğün davetiyesi değil, daha büyük bir kart. Çok ilginç bir rüyaydı. Davetiye koleksiyonu çok hoşuma gitmişti. Rüyayı bir kaç gün önce gördüm ama etkisindeyim hâlâ.
Bu rüyamı yorumlayabilirseniz çok mutlu olurum. :) Allah razı olsun =)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
"Rüyamda tanımadığım bir evdeyim."
bekar için evlenmeye,ya da içinde ki;kararsızlık / belirsizlik İletişim konularında sorunlar, gecikmeler ve yanlış anlaşılmalar söz konusu olarak yorumlanabilir..

Rüyada düğün davetiyesi görmek;
gerçek yaşamdaki insan ilişkileri ve görüşme, bir araya gelme konularını temsil eder.

Ağaçta duran kuş, dalın kırılmasından hiç korkmaz. Onun güveni ağaca değil, kendi kanatlarına ve Onu Öyle hassas, öyle narin, öyle kırılgan Yaradanadır.
Kıssadan Hisse .selametle..

acilangul1

Üst Alt