• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dükkan tadilatı görmek

Ahbirbilsem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dükkan tadilatı görmek, rüyada dükkanda tadilat görmek.
Selamunaleykum guzel insanlar. Rüyami paylaşmak istiyorum. Hayrolsun insallah. Gece karanlikda bi dükkanin önünde çay iciyorum bir abimle, yan dükkandan biri cikiyor kimki bu adam hirsizmi acaba diyip dükkana gidiyorum. Dükkan benim arkadasiminmis. Arkadasim geliyor daha sonra, biranda dükkan da tadilat isleri başliyor. Üst kata cikiyorum ben yere uzaniyorum yerde hicbirsey yok. Beton sadece. Ama yerden isitmalar var üşümüyorum hiç. Bir usta geliyor sari bi duvar var o duvarinin icinden bir dugmeye basiyor, sicakliği azcik dusurelim burdan diyor. Bir anda iş yerininin alarmi caliyor. Arkadas alarmi kapatiyor. Ben bu arkadasa gercek hayatta iş sebebi ile her aksam para götürüyorum. 53 bin lira lazim kac para getirdin diyor, 40 bin küsür var diyorum. Üzülüyor arkadas. Sonra uyaniyorum galiba. Yorumlarsaniz sevinirim. Her turlu rüyaya önem veriyorum. Bu rüya yorumlanirmi bilemedim. Tesekkur ederim.

Bu rüyaya ek olarak birde bana bir mesaj geliyor. Mülakatin nasil di diye. Ben de tek kelime ile berbat diye cevap veriyorum. Ruyamda. Tesekür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,Rüyaniz hayr olsun..
Rüyada dükkan tadilatı görmek;
Geçmişe ,An-a takılmak,onarmak ,tadilatı beklemek yada hayata ve iş hayatina yeniden başlamak ;
İnşallah Herkes İçin Hayırlısi olur..
hayatınızda bir şeyin tadilatı ,tamiri ,gelişimini ,değişimini simgeler.

Geceyi düşünün. Karanlık, kasvet, hüzün ve korku verir bir çok insana. Birde gündüzü düşünün.Aydınlık, ferahlık,güven, devam eden bir yaşam.
Tercih hakkı verilse kimse istemez sanırım geceyi. Gündüzün aydınlığı güvenliği varken kim, neden geceyi istesin değilmi ama Gece de bir nimettir;insanlarin uykuya ve dinlenmeye ihtiyaci vardir..

Çevremize baktığımızda her varlığın belli bir amaca yönelik yaratıldığını görüyoruz..
hayatimiza girip ,cıkan her insan da bize bir şeyi öğretmek için gelir..çirkin olmasa güzelli ,anormal olmazsa normal bir insanı nasıl anlardık ?

Karanlık, hüzün, belirsizlik, korku,evham, vesvese,kuruntu ,darlık ve sıkıntılara işarettir..
Bir çok insan Gecenin karanlığını yaşamamak için şimdi canı yanmasın diye Tan vaktinin güzelliğinden mahrum olur.
Oysa bir müddet karanlığa tahammül gösterilse Tan vakti, yani yeni bir iş hayatı ,yeni bir sevda, onu beklemektedir.Belkide diğer işinden daha iyi imkanı, daha iyi iş arkadaşları ,daha huzurlu olacaktır.

Her bitiş yeni bir başlangıçtır aslında.Ve yeni başlangıçların olması için bir takım bitişlerin olması kaçınılmazdır.Öyleyse bitişlerin ardından üzülmek yerine, yeni başlangıçlara hazırlanmak en iyisidir.

kendinize biraz zaman verin!!dükkan tadilatı bir bitsin!!
YA Hu..orda kalırsan ,daralırsın,kirlenirsin..enerjini boşa harcarsın...Sen, USTA değilsin ki!!
kendinize biraz zaman verin ;enkazdan ,yalandan, dolandan,oyundan,duygu fırtınasından daha yeni çıktın ..Öyle ya bir ilişkin daha bitti. Üzgün belki biraz da kırgınsın. Hakkındır. Ama sakın bunalıma girme çünkü değmez!
acele etme. Önce biraz kendinle kal. Ne istediğine karar ver! Acını yaşamadan, eski sevgilini unutmadan yeni bir ilişkiye başlarsan hem karşındakini hem de kendini boşu boşuna üzersin. Sabırlı ol. Doğru zaman geldiğinde anlayacaksın...

Şu anda öyle hissetmiyor olabilirsin ama bu ayrılık sana çok iyi gelecek. Bu acılardan güçlenerek ve yepyeni biri olarak çıkacaksın.
Kendine biraz zaman tanı. Ani kararlar verme. Bu ayrılığı bir avantaja çevir ve hayatını şekle sok. Sen mutlu ve meşgul oldukça yeni aşklar kendiliğinden gelecek!

kendinize, kalbinize biraz zaman verin Ya Hu...
her şeyin bir vakti, zamanı vardır. O zaman geldiğinde, sebepler devreye girer ve istenen durum hasıl olur........

Ahbirbilsem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ablana sana ne diyeyim bilmiyorumki. Allah razi olsun. Cok ama cok guzel yazmissin. Bekliyorum zaten gecenin bitmesini. Yaptigim tek sey nefes alarak beklemek. Bu sayfa ile tanismaydim nasil olurdu bilmiyorum. Allah sizlerden razi olsun. Sen vesile olmasan, bekle kaybol ortalikdan, bazen kazanmak icin tamamen kaybolmak gerekir. Birak kendi yalniz kalsin o zaman anlar demesen... Belki de 50 kere aramistim onu. Sağol var ol ablam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ablana sana ne diyeyim bilmiyorumki. Allah razi olsun. Cok ama cok guzel yazmissin. Bekliyorum zaten gecenin bitmesini. Yaptigim tek sey nefes alarak beklemek. Bu sayfa ile tanismaydim nasil olurdu bilmiyorum. Allah sizlerden razi olsun. Sen vesile olmasan, bekle kaybol ortalikdan, bazen kazanmak icin tamamen kaybolmak gerekir. Birak kendi yalniz kalsin o zaman anlar demesen... Belki de 50 kere aramistim onu. Sağol var ol ablam.

Baharda kışı, kışın da baharı özler,Ne uzaksa onu özler ve ister insan...

Senden isteğim yalnız gıyabî bir tek dua,(Acaba kabul olur mu?)diye düşünme asla.!

acilangul1

Ahbirbilsem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Duami ettim simdi mesajini okur okumaz abla. Rabbim kabul etti insallah. Allah razi olsun. Ben uykuya dalayim. Ruya gorur isem yazarim yine:)

Üst Alt