• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada düşmanını görmek

yelda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamaleyküm herkese, ben rüyamda eski bi arkadaşımla fena derecede küsmüştük konuşmuyoruz şimdi sürekli rüyamda onları görüyorum barıştığımızı yanıma gelip kahkalar atıp aley ediyolar beni sinir ettiklerini görüyorum saçını yıkıyorum tartışma çıkarıyolar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hosgeldiniz Yelda kardesim ins.uyeliginiz hayirli ve daim olur...
Rüyada bir düşmanınızı görmek, iş konusundaki bütün güçlüklerin üstesinden gelerek başarıya ulaşacağınıza yorulur.
Rüyanızda birileri tarafından alaya alındığınızı, yani sizinle dalga geçildiğini görmeniz; yaptığınız işlerde aldanacağınıza yorumlanır.
Bundan dolayı rüyasında kendisi ile alay edilen kişinin dikkatli davranması gerekir...Sevmedikleriniz bir aciginizi bulmak icin firsat koluyorlar..
Temkin Ya Hu..

seninlen dalga gecenleri fazla takmıyacaksın konusmaycaksın..onlardan haber getireni dinlemiyecek..kendi hayattina devam edeceksin..
Bigün gelmişler Abdül Kadiri Geylani (k.s.) hazretlerine demişlerkii.. Efendim insanlar sizi çok övüyorlar bu hususta ne dersiniz??.. Diye sormuşlar..
Zatın cevabı net olmuşş.. İnsanlar bugün över yarın söver buyurmuş... Yani ölçü insanlar olmamalı insanların ne söylediği ne düşündüğü hiç önemli değil
önemli olan Allahü teala nın bizim için ne dediğidir..

"saçını yıkıyorum tartışma çıkarıyolar "
Rüyanız , son zamanlar da dış görünümünüz hakkında olumsuz düşüncelere sahip olduğunuza ,
günlük işleriniz ve yaşadıklarınız dolayısıyla kendinizi manevi yönden çok yorgun hissettiğinize...
Yaşadıklarınız ve hissettikleriniz sizi çok fazla karamsarlığa itmesin yakın da iş hayatında yükselme,
ozel aile hayatinizda guzellikler huzurlu günler göreceksiniz.insallah..
Yeterki Siz kalbinizin ve vicdaninizin sesini dinleyin..
Siz size yakisani,insanligi,affetmeyi, adaleti secin.. Rüyanızın hayırlara vesile olması dilegi ile
Hayirli Geceler...

sadliko

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada düşmanını görmek

selamun aleykum
ben rüyamda düşmanımı (aramın iyi olmadığı, her fırsatta kötülüğümü düşünen ve bana bir anlamda zülmeden bir kişi) evime gelmiş gördüm. beraberce oturduk. ben evde bazı işlerle ilgilenirken ablam gelmiş ve düşmanımla konuşuyor. rüyamın neye işaret olduğunu yorumlarsanız sevinirim. Allah cc yardımcınız olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada düşmanını evine gelmiş olduğunu görmek;
Küslüklerin, kırgınlıkların ve dargınlıkların noktalanacağına, insanların bir araya gelerek el sıkışarak bir daha hiç kopmamak niyetiyle birbirlerine sarılacaklarına işaret eder.
Sevgi, barış, bütünlük ve dayanışma içinde olmaya, eski defterleri kapatıp, geçmişi unutmak için adım atmaya rivayet edilir.
İnsanların arasındaki kinin ve nefretin biteceğine tabir edilir ve hayır olarak kabul edilir.

"Dostlukta aşırı gitme, kim bilir belki o dostun bir gün düşmanın olur, düşmanlıkta da aşırı gitme, kim bilir belki o düşmanın bir gün dostun olur."
Hz Ali ra.

"Sevdiğini ölçülü sev; bir gün düşmanın olabilir. Sevmediğine de ölçülü buğz et; bir gün dostun olabilir.” Tirmizî,

Olur ki Allah sizinle düşmanlarınız arasında yakında bir dostluk meydana getirir. Allah, gücü (her şeye) yetendir, çok bağışlayan, çok merhamet edendir.” (60/Mümtehine, 7)

“İyilikle kötülük bir olmaz. O halde sen kötülüğü en güzel tarzda uzaklaştırmaya bak. Bir de bakarsın ki seninle kendisi arasında düşmanlık olan kişi candan, sıcak bir dost oluvermiş!” (Fussilet, 41/34)

hasannn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada düşman görmek

Selamün aleyküm, hayırlı bereketli ramazanlar tüm gardaslarıma. Hocam rüyamda iş yerimde bana düşman olduğunu, arkamdan kuyumu kazdığını bildiğim babam yasındakı 55 yaslarında formen santıye sorumlusunu gordum. Çok daralmısım, daraldıgımdan dolayı izine cıkmaya karar veriyorum. Benım misyonumu banka vesaire gıbı parasal konuları benım yerıme o adamın yaptıgını gordum. Moralım bozuldu hocam, hala etkısındeyım altımda olan sırket aracınıda 3 senedir bende olan aracı patron ona verdı, nasıl oldu anlamadım 3 gundur aracım onda bende değil ayrıca sankı sevınclı gıbı zafer kazanmıs gıbı moralım cok bozuk patronla da aram bozuldu gıbı. Nedir bu ruyanın anlamı hocam, selamun aleykum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, hayırlı bereketli ramazanlar Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada Düşmanınızı görmek ;
işiniz ile ilgili yaşanacak sorun ve gelişmelere, sıkıntıların bir süre daha devam edeceğine, bu süreçte sabırlı ,akılı olmanız gerektiğine, sabrınızın karşılığını alacağınıza, eninde sonunda Onu yenmeye işarettir.

"Dostlukta aşırı gitme, kim bilir belki o dostun bir gün düşmanın olur, düşmanlıkta da aşırı gitme, kim bilir belki o düşmanın bir gün dostun olur."
Hz Ali ra.

"Sevdiğini ölçülü sev; bir gün düşmanın olabilir. Sevmediğine de ölçülü buğz et; bir gün dostun olabilir.” Tirmizî,
selametle..

Üst Alt