• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dut kurusu yemek

Muallim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
RÜYADA DUT KURUSU YEMEK
Öncelikle Allahın selamı ve berketi üzerinize olsun. Benim rüyam zahiren maddi açıdan yaşadığım kötü gibi gözüken (bile bile gafletle, kendi hatam doğrultusunda) fakat olayın batıni yönüyle hayırlı olduğunu düşündüğüm ve şükrettiğim bir olay sonrasında (Allah a yönelmeye çalıştığım, ibadete ve dinimin emir ve yasaklarını artık daha dikkat etmeye çalıştığım ve bakış açımın tamamen değiştiği ve hatamın muhakemesini yaptığım bir zaman diliminde) gördüğüm bir rüya. Üniversiteden beri tanıdığım çok sevdiğim bir arkadaşımı görüyorum bir yerde denk geliyoruz (o da belli bir dönüş yaşamış ve artık dinin gerektirdiği gibi yaşamaya çalışan birisi) Arkadaşım eşiyle ve yine yanlarında bir arkadaşları o da eşiyle bir yerde oturuyorlar çay bahçesi gibi bir yerde, ben görünce onu çok seviniyorum. Uzun zamandan sonra karşılaşmışız. Elinde bir poşet içinde beyaz dut kurusu var ve uzatıyor beraber yiyoruz hem sohbet edip hem yiyoruz. Bu rüyamın manasını yorumlarsanız çok memnun olurum gerçekten merak ediyorum. Şimdiden Allah razı olsun yapacağınız yorum için. Bu ilminizi bizler için kullandığınız için de Allah sizden razı olsun bu hayırlarınızı hizmetlerinizi yüce Mevla izzet-i dergahında kabul eylesin inşAllah...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allahın ,rahmeti,selamı ve berketi ,hidayetti üzerimize olsun..Her şerde bir hayır vardır ,Zaman en iyi Hakim, Hekim ve Hükümdür..bunu da zaman gösterecek..

Rüyada dut görmek;
bol kazanç ,İşinizde ya da ailenizin maddi, manevi kazancında artış, sofranıza bereket geleceğini haber verir. Aynı zamanda manevi, ruhsal, psikolojik şifaya da işarettir.

Rüyada,Beyaz kuru dut yemek ;
bir kişi tarafından iyilik göreceğinize yada sizde ölen bir duygu, his ,fiile delalettir..
bazen de aile içinde fikir ayrılığı ve kavgaya yorumlanir..
Geçmişte ki hatalarını telafi ederek ,kurutun..ve temizleyin..
You’re on the Right Path ... Doğru Yerde ve Doğru yoldasınız...!!selametle...

Muallim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim kıymetli Gönülsızım.Allah razı olsun sizden.

Üst Alt