• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada duvar yıkmak

Helin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada duvar yıkmak.
Hayirli sabahlar, dun gece ruyamda bir sokak var kucuk esnaflarin bulundugu ve ben bu dukkanlarda tarihi gecmis sagliksiz seyler satildigini biliyorum. Kendimi bir belediye baskani gibi tanitip onlara buralari temizlemelerini ve sagliksiz kötu olan seyleri hemen atmalarini, eger yapmazlarda ceza yiyeceklerini söyluyorum. Koca cusseli adamlar uzerime yuruduler korktum ama aniden adamlarda korktu neden bilmiyorum, temizlik yapmaya basladilar. Ve bunlar sokagin ortasina bir duvar örmusler cikmaz sokak olsun diye.
Ben o duvari yikmaya gittim, hakkiniz yok insanlarin burdan gecisine engel olmaya diye. Duvari yikarken, duvarin diger tarafnda bundan iki yil önce rahmetli olan amcamin evi oldugunu ve ahır kisminin duvari oldugunu gördum. Rahmetli olan amcam o ahirda uyuyordu yerde samanlarin arasinda. Yatak yok, yoran yok yerde ama yuzunde huzur vardi. Bende tekrar tuglalari amcam uyanmadan yelestirmeye calistim.
Bunlari yaparkende hic bi cikarim yok hatta korkuyordum adamlar saldiracak diye.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli sabahlar,Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada Duvar Görmek;
Sağlam duvar kişinin din ve dünya güzelliğine,, Hantal duvar kaba bir kimseye, çok ince duvar amel noksanlığına, Bir duvara yaslanmak, kadri yüce birinden destek görmeye delalet eder.

Duvarın çevreye zarar vermeden düştüğünü görmek, oradan hasıl olacak dünyalığa, Duvarın yarılması bir tehlikeden dolayı uyarılmaya, Duvarın harap olması eş ve dostarın durumlarının değişmesine, Üzerine duvar devrilmesi işlenen günahlardan dolayı peşin olarak görülecek azaba, Duvar örmek iyi amel işlemeye, dünyalığını yararlı işlerde dullanmaya, Rüyada duvar örmek, önlemdir.
Rüyada duvar görmek, yaşanan yillar ile yorumlanir

Rüyada duvar yıkmak ;
Gördüğünüz rüya gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz ruh halinini yansımasıdır..
Rüyada duvar yıkmak problemler yaşamaktır. Rüyada duvarı yıkmak üzücü bir haber almaya ,ailenin yıkılmasına işarettir. Rüyada yıkık duvar görmek umutsuzluğa düşmektir.

Yıkılmadım, hayattayım Hayat devam ediyor ve edecek sadece başka bir şekilde başka bir forumda...

"Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir."
Şems'in 40 Kuralı

Helin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Zaman ayirip cevap yazdiginiz Tesekkur ederim
Allah razi olsun

Üst Alt