• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ekin biçmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Tarlaya ekin ekmek evli için çocuğa, bekar için evlenmeye, tarlasını kiraya veren için bol mahsüle, emlakçi için çok kazanca, yönetici için memleketindeki bolluğa, Başkasının tarlasını ekmek tarla sahibi ile tartışmaya, Yeşil ekin uzun ömre, kurusu eceliin yaklaşmasına, Ekime elverişli bir yerde bulunmak hayır umulan bir işe, kıraç ve ekime elverişli

olmayan yere ekin ektiğini görmek zina ve kötü fiil işlemeye, Mevsiminde ekim yapmak yararlı amel işlemeye, Ekinlerin arasında gezinmek Allah için savaşanaskerlerin arasına katılmaya, Yeşil bir buğday tarlasında dolaşmak iyi amel ve ibadete, Ekin tarlası ve her çeşit ekime elverişli alan, ahirette karşılığı alınacak olan farz ve nafile amellere;

Ekin biçmek bir şeyi kolaylaştırmaya ya da çabuk elde edilecek rızka, Mevsimi dışında ekini biçmek kıtlığa, mal ve can telefine, salgın hastalığa, anarşi ve savaşa; Tırpan ve orak doğru haber ve rızka; Ömrün sona ermesine; Tırpan, orak ve döverbiçer imal eden kimseler görmek orada meydana gelecek fitneye; hasat mevsimi dışında görülmeleri düşman savaşçılarına delalet eder.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm gönül sızım hocam,

Dün akşam rüyamda böyle buğdayın ekildiği bir tarladan geçiyordum buğday büyümüş yeşil ve buğdayın içerisinde yaşlı bir amca var o buğday tarlası amcanın birden hızlıca yağmur yağmaya başladı ve bende aman ALLAH 'ım biraz daha yağmur yağarsa adamın buğdayı olmayacak diye çok korktum ve hızlıca o yağmurun altında elime orak aldım buğdayı biçmeye çalıştım tarla kocamandı ama ben ne kadar biçersem o kardır diyordum hem biçiyor hem dua ediyordum buğdaya birşey olmasın diye ve birden bakıyorum arkamda bir genç bana bakıyor ve sonra yağmur yavaş yavaş durdu buğdaya da hiç bir zarar vermedi yağmur.

(aslında hocam isteyen birileri vardı bende istihare namazını kıldım tabii duasını okuyamadım fakat ALLAHIM eğer bu çocuk olucaksa hayırlıysa renk göster diye yalvarmıştım rabbime bu rüyayı gördüm dua edermisiniz bana hocam...)SELAMETLE...baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam gönül Dostum.. hayirdir insallah..
Hakkinizda hayirlisi...İnsan ne ekerse onu biçer..

'' İnsan toprağa ne ekerse onu biçer. Buğday ekse buğday biçer. Siz de takva tohumu ekerseniz ahirette karşılığını alırsınız. ''
Hazreti Gavs-ı Sani

Rüyada buğday görmek buğday dirilişi, canlanma,bereketti, canlılık ve evli için çocuğa, bekar için evlenmeyi simgeler.

Rüyada buğday ektiğini görmek,refah ve bolluk gösterir. Fırsatlar ve kapıların sizin için açılacağını ifade eder

Rüyada buğday biçmek, buyday hasat etmek hedeflerinize ulaşmak için doğru yolda ilerlediğinizi işaret eder..
Hayirli gunler..

kgüll..,

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm gönül sızım hocam, inşallah dediğiniz yorum giib olur ben aslında istihareye yattığımda gördüm bu rüyayı benim hakkımda hayırlımı olucakmı diye o yüzden sormuştum istiharele ilgili yorumu ne olabilir? selametle..

Üst Alt