• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ellerini yıkamak

zeynebb

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada el yıkamak, rüyada sabunla ellerini yıkamak.
Selamun aleykum. Rüyamda inşaat gibi bir yerdeyim. Baza kapağı kaldırır gibi bir kapak kaldırıp baktığımda bir tuvalet ve bu tuvaletin portakal kabukları ile ağzına kadar dolu olduğunu gördüm. Daha sonra abdest almak istedim. Bir lavaboya yöneldim ama lavabo kirli su ile doluydu. Üstüme pis su sıçramasın diye mutfak lavabosuna gittim. Elimi 3 kere sıvı sabun kullanarak yıkadım. Üniversitedeki bir hocam (erkek) yanımda bitti ve elini 3 kere yıkıyorsun psikolojik sorunların var tedavi ol dedi. Daha sonra kucağımda bir bebek, eski eşimi gördüm. Oradan ayrıldım yanımda 3kişi (erkek) toprak bir yolda yürüdüm. Birine sıkıca sarıldım canım kardeşim deyip öptüm ve yanağında kırmızı ruj izi çıktı.
Normal hayatta ruj kullanmam. Rüyayı öğlen vakti gördüm kesik kesik ancak bu kadarını hatırlayabiliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykumselam,Rüyaniz hayr olsun.
Kendinizi,Maddi-manevi anlamda güvende ,kendini yeniden inşaa etmeden yeni bir ilişkiye ,yeni bir işe girişmeyin..

rüyada portakal kabukları görmek;
Sır ve elbiseye delâlet eder.
Çünkü meyvenin kabuğu onu örten elbise gibidir.. "önemli bir sırrını gidip söyleme dostuna, dostunun da dostu vardır o da söyler dostuna".

Rüyada el yıkamak, ellerini yıkadığını görmek;
bu size sıkıntı veren üzücü bir olayı halletmek için biraz daha çalışmanız gerektiğini işaret eder.
Bu rüyanın başka bir yorumu da kimi sorumlulukları yerine getirmekten kaçındığını, herhalde bugünlerde kafanız biraz dalgın, vurdum duymaz ,yada melankolik havalardasınız manasındadır.

"ve elini 3 kere yıkıyorsun psikolojik sorunların var tedavi ol dedi"
aslında gerçek hayatta görmek istemediğin, kendinin dahi hoşlanmadığı bir yönünüz olduğunu fakat bunu düzeltmek ya da değiştirmek istemediğinizi simgeler aynı zamanda bu yönünü terk etmek konusunda size yapılan yardım tekliflerini red ettiğinizi simgeler.

Karar ve Seçimlerinize dikkat edin, hayatınızı şekillendirir

Rüyada ruj görmek;
gerçek yaşamda bir değişim işaretidir.

Rüyada kırmızı ruj görmek,;
ani gelişecek, heyecan verici bir olayı yana tanışmayı temsil eder
selametle..

zeynebb

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim. Ruh halimi özetlemişsiniz. Rabbulalemin cc razı olsun.

Üst Alt