• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada elma ağacı görmek

blu1907

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada elma ağacından elma koparmak-toplamak rüyada elma ağacı görmek
Selamün Aleyküm Kardeşlerim...
Rüyamda eski sevgilim bizim oturduğumuz mahalleye geldi, babam evin dışındaydı ve babama bizim bahçedeki elma ağacından elma alabilir miyim diye sordu. Daha sonra elma ağacına geldi bende tam o sırada bahçedeydim, elma ağacının altındaydık bir şeyler konuştuk elma ağacının altında. Sonra o önce küçük bir elma istedi ama ben ona daha büyüğünü kopardım, verirken elmayı birden evdeki bir sesle uyandım...
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayirli Kandiler Kardeşim Rüyaniz Hayr olsun
Gökten 3 elma düştü;Biri sabır, biri akıl,biri de DUA dir...
Bildiğiniz gibi bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, cinsiyet, eğitiminiz ve sosyal durumu, rüyayı görme zamanı,
gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi, durumu, miktarı,
nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.

Rüyada eski sevgiliyi görmek;
eski sevgilisini görmek bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, çoğu zamanda pişmanlık ya da geçmişe özlem işaretidir ...

"Her insan mutlu olamaz...Çünkü; Gereğinden fazla özler dünü, hakettiğinden fazla düşünür yarını ve hiç haketmediği kadar bilinçsizce yaşar bugünü...
Her insan mutlu olamaz ;Çünkü ; Gereğinden fazla özler hayatından çıkanları, hakettiğinden daha büyük umutla bekler hayatına girecekleri ve asla göremez yanıbaşındakileri...!"

"keşke"'lerle başlayıp, "belki ama, tekrar"'larla devam eden ruh halleri..arasinda gel-gitler ile buhrana girenlerdir...

Rüyada elma ağacı görmek;
Cinsellik, Şehvet, Cennet bahçesi, Bilgi, Bilgelik ve Büyük Refah simgeler. Ödüller sizin için ufukta manası taşır. Ayrıca ortak işleri veya atılacak yeni adımları ifade eder.
Değişim, gelişim, farklı mekân ve Nefsin ile imtihan edilişin olarak Yorumlanir...

Elma koparmak, elma vermek;
gerçek hayatınızda projelerinizin olumlu gelişeceğini ifade eder.

"Sonra o önce küçük bir elma istedi ama ben ona daha büyüğünü kopardım, "

O insana Verdiğiniz fırsat ;kişiye hakettiğinden fazla değer verirsen, sonunda ya o nu kaybedersin ya da kendinizi..

buradaki ayrımı iyi belirlemek gerekir,kimin hayatınızda ne kadarlık bir yer kapladığını,sizin için ne ifade ettiğini ve size neler kattığını;sizden neler eksilttiğini
sadece kendi iç sesinizin muhasebesi sonucunda belirlemelisiniz.
eğer bu içsel sorgulamanızdan sonra,artılar eksilerin altında kalmışsa,değer verip adam saydığınız sizi hoyratça yıpıratmışsa.aileniz ile aranı açmış ise buna göre değer verin..

Siz yine de İyimserliğinizi gün be gün kaybetmeyin..Selam ve saygılar, selametle..

Üst Alt