• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada elma görmek

dogukan_62

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Rüyada buzdan bir evdeydim çok büyük bir fırtına vardı o evin içinde baya insan var ve dışarı çıkmalarına izin verilmiyordu.Yukarda fırtınanın içinden kırmızı elmalar gökten yere düşüyordu ben çok elma toplayıp içeri kaçtım.Diğer insanlar 1 tane aldı ben kucağımı doldurdum.

iyi günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Deli-KAN-Li kardesim..
Gökten 3 elma düstü;Biri sabır, biri akıl,biri de DUA dir...
Günlük yaşamımızda hepimiz yaşadığı gel-gitlerin sebebi nedir? Beynimizde neler oluyor da bu fırtınalar kopuyor?
Siz sakinlesirseniz herseyin sakinlesip huzur ile doldugunu goreceksiniz..
Yaşam, hem iyi ,hem kötü, hem zevk, hem acı, hem yaz, hem kış, hem gece, hem gündüz varsa yaşanır.
Hem üzüntü, hem mutluluk, hem rahat, hem rahatsızlık olmalı. Yaşam işte böyle uçlar arasında güzelleşir.

Hayirdir insallah.
Rüyada Fırtına görmek ;Kargaşa, Şiddet, Duygusal fırtına anlamlarını simgeler.
Rüyada fırtına görmek, Fitne ve fesatı da işaret eder.

Rüyada elma görmek, eger rengi yesil ise evlada, kirmizi ise bir büyük tarafindan gelecek menfaate, eger rengi beyaz ise ticaretten gelecek kara,
sari ve lezzeti de eksi ise, hastaliga ve kuvvetsizlige isarettir. Rüyasinda bir elmayi ikiye böldügünü görmek iki ortak veya kari ile koca arasinda ayriliga isarettir.

Gökten düşen elmaların sayısı günden güne çoğalmakta, olgun gibi görünüp de olmamış ham elmalar, içi böcekli kurtlu elmalar...
Sosyal ahlak sıfıra doğru hızını artırarak yol almakta...
Kavgalar, yalan, dolan, iftira, arkadan hançerlemek, çıkarcılık...
Siz yine de İyimserliğinizi gün be gün kaybetmeyin..
Selam ve saygılarla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
dualar.jpg

Hayirli Aksamlar..
Bu ruyanizin yorumunu tekrar bastan bir kez daha okumanizi rica ediyorum..
Bugun Sevdigim bir kardesimiz benim ruya yorumlamami elestirmis ona da Eyvallah..
ben kırgınlığımı sadece Rabbime Havale ederim..O cc.ki kimsesiz ,garip ve yetimlerin Sahibi..
ama Rabbim sahidimdir ki;Su An Sizin icin Dua ve samimiyettim ile seslendigim gibi
Eyy Allahim bu genc kardesimize Sahip Cik!!Onu Koru hidayet ve Rahmettini uzerinden esirgeme..

Gökten 3 elma düstü;Biri sabır biri akıl,biri de DUA dir...

"Gün gelir; yâr dahî göçer gider çiçeksiz kalırsın evde azîzim!
Fânîliğin mukadder netîcesi 'tatları kaçıran'ı tatmak değil de nedir?
Hem çiçek fânîde solacak ki bâkîde açacak!
Kural-ı hayâtı lâyıkıyle koyan böyle koymuş;
bize 'başım gözüm üstüne' demek düşer.
Bize 'eyvah' değil; 'eyvAllah' demek yaraşır."

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada elma görmek

Selamun Aleyküm Hocam Hayırlı cumalar,
Dün akşam rüyamda üniversiteden ve halen görüştüğüm canım arkadaşımı gördüm.Rüyamda normalde açık bir bayan kapanmıştı.Ve bizim eve geliyordu haberim de yoktu geliyor ve bizim evimiz biraz dağınık babam da eskisi gibi rahatsız yine ben de diyorum gel seni bizim bahçeye götüreyim (normalde hamile arkadaşım) bahçemize gidiyoruz, kocaman yeşil elmalar henüz olmamış, daha yeni yeni çıkar ya üzümler onlar ondan vardı ve bu elma ağacı küçücük ama dalları dolu dolu elma tutmuştu. Bende gel bunlardan ikram edeyim diyorum elmaları yiyor ve bir poşette eve götürmesi için veriyorum. Sonra bakıyorum bana bir hediye getirmişti ve hediyeyi açıyorum bir de ne çıksın bir namazlık.
Hocam ben hiç iyi değilim çok karmaşık duygular içerisindeyim, hocam daha önceki adam için değil kesinlikle bitti o. Ama ben ibadetlerimi tam yapamıyorum sabah ezanını duyuyorum kalkamıyorum .Çok karmaşık duygular içerisindeyim, sürekli düşünüyorum ve ne yapmalıyım neden bu dünyayı o kadar önemsiyorum, yani neden bu kadar düşünüyorum bunları yapmamam lazım normalde kısacası çok dengesizim. Bana yardım ve dua edermisiniz Hocam….
VE İNSANLARI İSTEMEDEN ÇOKK KIRIYORUM HADDİM OLMAYARAK!!!
agla..:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Hayırlı cumalar
Günlük yaşamımızda hepimiz yaşadığı gel-gitlerin sebebi nedir? Beynimizde neler oluyor da bu fırtınalar kopuyor?
Siz sakinlesirseniz herseyin sakinlesip huzur ile doldugunu goreceksiniz..
Yaşam, hem iyi ,hem kötü, hem zevk, hem acı, hem yaz, hem kış, hem gece, hem gündüz varsa yaşanır.
Hem üzüntü, hem mutluluk, hem rahat, hem rahatsızlık olmalı. Yaşam işte böyle uçlar arasında güzelleşir.

Hayirdir inşaAllah..
Genelde rüyalarımız bizim yaşadığımız ama tam olarak kelimelere dökemediğimiz duygu ve düşüncelerimizi yansıtır
"Rüyamda normalde açık bir bayan kapanmıştı "
Allah Katında bir hayır işi yaptığına yorumlanir..

"kocaman yeşil elmalar henüz olmamış "
Vakti gelmemiş meyve ham, olgunlaşmamış yakışıksız davranışlarda bulunan; olgunlaşmamış insan..

"karmaşık duygular içerisindeyim "
Sıkıntı mı desem, kırıklık mı Yarını düşünmek mi desem..İki dünya arasındayım..
Ve sorsalar, nerde olmak istersin diye,verecek bir cevabım yok!
hiç bir yerde olmak istemiyorum. belki de, herşeyin düzelivereceği kötü giden bir şeyler mi var artık güne, An-a kadar, zamanın karadeliğinde saklanmak istiyorum.
Zaman içinde zamanda, bir korunak beni ayırmalı, kederden, tasadan, keşmekeşten, her şeyden...ve En Çok da ;
İNSANLARI İSTEMEDEN HADDİM OLMADAN KIRAN BU KENDİMDEN KURTULMAK İSTİYORUM..

O düşünmek istediğim yarın, elbet farklı olacak. Yine düşünmeye fırsat bırakmayacak koşturmalar, hengameler...
Muhtemelen soğuk olacak hava, akşamüstü insanlar trafikte kalacak yine. .
Kalpler kırılacak, gönüller alınacak, sövülecek, sevilecek, ağlanacak, gülünecek... ve Hayat devam edecek!!
Ruhumuzun boşluklarından aldığımız ayazlar yüzünden, devamlı ızdıraplar kalacak yine...

Ben kendime gelemiyorum. Sen beni bana getir Ya Rab.
Sana hakkı ile bir mümin olmayı nasip et.Amin

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/32342-ben-kendime-gelemiyorum.html

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm .Eski çalıştığım yerin sahibi ama hiç sevmiyorum o adamı.. Hayatım da en kizdigim şeyler o adam da mevcut nankörlük arkadan is çevirme yalancilik vs .
Kendime hayret ediyorum herkese canımı yakan herkesle kendi içimde Allah için affettim ama bu adam için içimde gram merhamet yok.
Bazen diyorum ki acaba bu yüzden mi bi başlangıç yapamıyorum.

Rüyamda onu gördüm bacağını elma dilimleri ile bezlemis yatiyormus. Bunu bir tek ben biliyormuşum. Ablama ve ortagina söylüyormuşum .

Sabah uyandım abla inan ki içim den tek bişey geçti hep istediğim birşey inşallah batirmistir işi çünkü insanlar onun gibi birisiyle mecburiyet ile calismayacak kimsenin hakkına girmeyecek. Bana alkol kullanmıyorum clup vs gitmiyorum diye cahil dedi.
Üniversite mezunu olsaydım alkol kullanırmisim hala sindiremiyorum.

Sebeplerim ciddi bu konuda Allah için istediğim birşey. Ayrıca kendime de kirginim bu konuda böyle bi insanla nasıl güvenip çalıştıM ama bilmiyordum.

Insanlari sürekli aşağılayan, edepsiz inancsiz nankor birisi..

Ablacigim ben nankörlügude gülüp geçerim yeri geliyor ben Rabbime hata yapıyorum ben kimim ki derim Kavgami bitiririm . Bu çok başka birşey. .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum,bu tip insanlara takmaya, takılmaya bile değmez!! Kötü Duygular Ömür ve insani, Yıpratır...Her şeyin sırrı "Sabırdır !
Allah cc bu tipleri bildiği gibi yapsın,Sevdiğini Allaha Emanet Et Sevmediğini Allaha Havale Et ve hayat yoluna devam et!!hayat takıntılarla uğraşılmayacak kadar kısa ve Önemli..

İnsanlar Kaderleri yüzünden değil! Seçimleri yüzünden Mutsuz olurlar.
Kaderi suçlar durur insanlar …Oysa Allah düşünelim diye bize akıl vermiş,seçimlerimiz için tercihler koymuş önümüze…İşte kader değil bizi mutsuz eden seçimlerimiz..

Rüyanız hayr olsun.

"bacağını elma dilimleri ile bezlemis yatiyormus"
O insanin,karşısıza çıkacak olan önemli bir fırsatı, kısmeti nankörlüğü ve Şükürsüzlük yüzünden kaçırdığını ,kaçıracağını ifade eder...

bazende Sizin ,dilim, dilim kesilmiş, Yarım Kalan ,ilerlemenize engel olan fiile, kalbi
Duaniza da alamet olabilir.. selametle..

acilangul1

tozduman

Moderatör
Moderatör
Sagolun ablacigim Rabbim sizden razı olsun. Haklısınız onunla da şimdi bitirdim kavgami. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Selam ve dua ile

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selamun Aleykum ablacıgım. Yorumunuz çıktı çok şükür. 5 ay önce ben işten çıkmadan o gece rüyamda bu insanı ruyamda görmüştüm. Balkondaydım, balkonda bır kedı vardı.
Aşagıya atmıstım ama evımız cok yuksekte olmadıgı ıcın bısey olmaz sandım camdan bakınca kedının bütün iç organları cıkmış cevresınde kı ınsanlar kedıyı ızlıyordu.
Ben görünce kedının o halını Allahım affet benı demiştim.. Ertesı gun zaten ayrıldım işten. Ama anladım kedi attıgım o ınsandı.

200 mılyara yakın borcu varmış. Çalışanlara kendınıze iş bakın kapatacagım demiş. Ben işten ayrıldıktan sonra hıç iş yapamamışlar. 1 ay boyunca EBOLA hastalıgı ile ugraşmış sıyırmış.

Şımdi dıyormuş ki ne oldu böyle nazar mı oldum neden bunlar oluyor dıye Allahın adını anmaya başlamış.. Bugun bunları duyunca Allaha adaletınden dolayı şükür ettim ilk kez bır ınsanın kötü olmasına sevındım.

İnşallah vicdanıma yenılıp ilerıde üzülmem ona.. 5 aydır aklımdaydı bügün sonunu duyunca Allah hıdayete erdırsın dedım..Üzülmedim, hakkettı.
Sürekli karısını aldatma pesinde çalışanların edebı hakkında konuşmalar dedıkodu yalancının sonu ya dergahtır ya da zarardır..
Selam ve Dua ile ablacıgım..

Üst Alt