• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada elma toplamak

silsile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada elma görmek, rüyada elma toplamak tabiri.
Selamunaleykum gonulsizim. Yine merak icinde kapiniza geldim. Ruyamda once bir agactan yesil elmalar topluyorum. Sonra deniz kenarinda elmalari yerken denizden kocaman bir dalga şahlanmış bana dogru geliyor. Kosarak kaciyorum ama dalga o kadar buyuk ki yetisiyor bana, sadece islaniyorum. Altinda falan kalmiyorum. Denizde masmavi asiri guzel bir renk var. Nedir bunun tabiri. Simdiden Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsunyarım elma gönül alma misali,
Rüyada elma görmek;
hayallerinizin yakın zamanda gerçekleşeceğini gösterir.

Rüyada elma toplamak;
gerçek hayatınızda projelerinizin olumlu gelişeceğini ifade eder.

Rüyada elma yediğini görmek;
hayırlara yorulur, bereketli bir dönemde olduğunuzu temsil ederken aynı zamanda sıhhat ve afiyette olduğunuzu işaret eder.

Masmavi deniz;
bilinç altının güçlü sinyallerini ,Bekar bir insan için güzel bir aşki temsil ederken, denizdeki dalga, hayatta başarıyı elde etmek için pek çok zorluğu aşmanız gerektiğini ifade eder.
bazende günlük yaşamınızda bazı mutsuzluk ve duygusal istikrarsızlıklar gel-gitler yaşadığınızı gösterebilir.

Size bir SIR Birinin gerçek yüzünü görmek istiyorsanız "Bakış açısına " bakın...insanların kişiliğini ele veren en önemli ayrıntılardan biridir.Allah’tan her şeyin hayırlısını isteyin..

her insan bir radar gibidir!
kimisi daha duyarlı,hassas ve bu negatif ve pozitif enerjiyi hissedip miknatis gibi cekebiliyor ve olaylari daha ince ve görünmezi hissedip idrak edebiliyorlar..

Siz,Çok Hassas ,duyarli ,hisleriniz kuvvetli bir beni ademsiniz...sizing gibi insanlar, Ruhsal Gelişim, Meditasyon, Şifa, Korku, Kaygı,iman, sevgi, Aşk, Depresyonu;daha derinden yaşar ve hissederler..KENDİNİZE İYİ BAKIN..

İhtiyacım kadar istemeye bile haddim yokken,
Şanınca lutfetmeni istesem..! Hadsizliğimi bağışlar mısın Allah'ım ?
selametle..

acilangul1

silsile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun gonul sizim. Kelimeleriniz terapi gibi geliyor. Iyi ki varsiniz. Vesselam.

Üst Alt