• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada emanet edilen çocuk görmek

B

Birisi

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm;

Rüyamda bir erkek ve kız çocuğu bana emanet ediliyor. Onları bir yere ulaştırmam ve götürmem gerektiği hissi vardı içimde. Ve bazı insanlar tarafından takip ediliyorduk.. Çok büyük eve girdik ama aynı zamanda ev suyun üzerinde duruyordu. Çocukların elinde 3 kedi vardı. Ve bizi bulurlar endişesiyle kediler çok ses çıkardığından kedilerin ağızlarını kapadım hayvanlar öldü malesef. Saklanmak için üst katlara çıktık bir odaya girip kapıyı kilitledim. Çocuklar çok endişeliniyordu fakat bana güveniyorlardı. Sonra bir anda gemide olduğumuzu fark ettim, zaman mekan değişimi oldu, gemi uçmaya başladı ve bir süre sonra zifiri bir karanlık oluştu bambaşka bir mekana varıldı. İnsanların seslerini duyabiliyordum. Herkes hiç bir şey göremediğini bağırarak söylüyordu. Bağırarak dedim ki burada baş gözleriniz işe yaramaz. Çünkü ışık yok gönül gözlerinizle bakmaya çalışın dediğim anda herkesi ve ortamı gördüm. İlginç renk karışımları ve enerji boyutu gibi bir ortam vardı uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya uykuda bütün duygu ve bilinç hallerinin tamamen yok olmadığı bir sırada meydana gelir. Nitekim rüyâ, uykunun az olduğu sabaha karşı daha çok görülür. Rüyada, görülmesi mümkün olan şeyler görülür. Uyanıkken görülmeyecek olan şeyleri rüyada görmek mümkün değildir..
yani ruyaniz gercek hayattinizdaki gercekler ile bir butun olarak alinip akilica, mantikli davranmak gerekli...
Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim..nica alimler bile yorumlar iken tam olarak yorumliyamamislar iken
bu muhacir acizane kaal ve haal dilli ile ruyanizdaki isaretlerden yolla cikarak yorumlamaya calisacagim.. Allah cc. Yar ve yardimcimiz olsun kardesim...

Emanet bazen insanoğluna, onun yaratılış gayesine; emanete ihanet etmemek kulluğun bilincinde olmamaya, ahdini yerine getirmemeye;
emanete sahip çıkmak, İslam dininin prensiplerine göre tanzim edilen bir hayat yaşamaya delalet eder.
Kişiye birşey emanet edilirse ciddi, güvenilir, iyi niyetli kimselerle gizli bir işe girişir...
ruyadaki kedi sezgi ve hisler ile ilgili..ne olursa olsun kardesim icinizdeki o ince vicdanin sesini bir duyabilseydiniz ama siz neden bilmiyorum o icinizdeki uyari Hakk tan gelen sesi bastirmaya calisiyorsunuz sanki Allahu alem..
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada kedi görmenin beş tabiri vardır:
1-Hırsız
2-İmansız kimse
3-Hastalık
4-Şefkatli kadın
5-Savaş ve husumet.
Kedi öldürmek; genişliğe çıkacağınıza ins. yorumlanir..
Rüyada gemi görmek, tasa, hastalık ve mali sıkıntıdan kurtuluşa işarettir.
ve sunu unutmayin ki ruyalarin asil mana ve hikmetini anca rüyanin Sahibi Allah cc. bilir..

Kalpte yaralar,kafada şüphe ve tereddütler ,elde,dilde,gözde ve hayalde günahlar varken
ibadetlerle kanatlanmak,zikir ve fikir ile süslenmek çok zordur..
Selamet ile Hayra kalin..ve Allah RIZASI icin Allah-in emanettine HAKKI ile Sahip cikin..
bu emanet sizin kendi beden ,sagliginiz ve evladlariniz da veya size verilmis olan bir SIR da olabilir...

B

Birisi

Kayıtsız
Misafir
Rüyada emanet edeilen çocuk

Zaman ayırıp rüyamı yorumladığınız için teşekkürler, Allah razı olsun. Selametle hayıra kalın inşaAllah.

Arrslan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm. Rüyamı yorumlarsanız gerçekten sevineceğim. Sanki bana birşey anlatılmak isteniyormuş gibi hissettim.
Ben üniversite öğrencisiyim 20 yaşında bir bayanım. Rüyamda üniversitede kız arkadaşım bana bir kız çocuğu emanet ediyor. Sanırım kızdı pek emin değilim. Ben çocuğu kaybediyorum. Arıyorum bulamıyorum. Bu sırada biri beni arıyor hoca gibi birşey sanırım yani rüyada öyleymiş. Çocuk nerede diyor. Yanımda diyorum. Nasıl yanında çocuk burada çikolata vardı ona gelmiş diyor. Hocanın odası üst katlardaymıs. Ben merdivenlerden çıkıyorum buluyorum çocuğu. Sonra ben başkasına emanet ediyorum alacam senden diye, sınıftan bir arkadaşımmış ama kim bilmiyorum. Sonra bir markete gidiyorum çocuğu bana emanet eden arkadaşım o markette çalışıyormuş onun için çocuğu bana bırakmış, öyle diyor ve çocuğu soruyor. Bende koşa koşa çocuğu almaya gidiyorum ama dağdayım resmen toprak bir yokuş çıkıyorum bir bakıyorum yol çalışması var önümde, geçemeyeceğim bir çukur ama boyutu kısa. Sonra biraz sağ tarafa yürüyorum çukuru geçip karşıya geçeceğim. Orada bir su görüyorum içine giriyorum çöpleri alıyorum. Yanıma iki yaşlı geliyor onlara da sudan çıkardığım çöpleri veriyorum. Bir şeyler konuşuyoruz ama hatırlamıyorum. Oradan koşuyorum sınıfa bir bakıyorum bizim sınıfta ilkokullar ders işliyor ama biz üniversiteliyiz. Umursamıyorum. Odam varmış oraya gidiyorum çocuk yok. Emanet ettiğim arkadaşımı arayıp soruyorum. Senin odana bırakmıştım ders bitince diyor. Çocuk yine kayboluyor. Bulamıyorum. Her yeri arıyorum. Ağlıyorum baya bulamıyorum diye. Çok ağladım ama çocuğu bulamadım.

Şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Üst Alt