• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada emzikli olduğunu görmek

ELİFKAZDAL

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm,

Sevgili Gönül Sızım, Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize ve üzerimize olsun.

Dün gece rüyamda kızkardeşimi sütünü bir şişeye sağarken gördüm fakat kızkardeşim bekar.Ben sağdığı süte bakıyorum ne kadar çok sütü var diyorum.
Daha sonra değişik bir yerdeyim orada emzikli olup olmadığım konusu geçiyor ve ben de bir kız bir de oğlan iki çocuğumun olduğunu ve bunları emzirdiğimi söylüyorum.Ama bizim henüz çocuğumuz yok,ve ben olmasını çok istiyorum.
Bir de geçen gece eşimi bisiket üzerinde gördüm bisklette çam fidanı benzeri ağaçlar var bir de cebine koymuş gibi ama dışarda bir kavun bir de karpuzla geliyor ona kimse yardım etmiyor yükü fazla ben koşuyorum kavunla karpuzu alıyorum ondan ve bu kadar yükü neden aldın canım diyorum.
Değerli Gönül Sızım, bu aralar o kadar sıkıntım var ki daha önce de söz etmiştim size işyerinde bana çok kötü davranıyorlar,ve bu insanların hepsinin eğitim seviyesi düşük olduğu için onlarla çatışmaya da giremiyorum ama ruh sağlığım zarar görmeye başladı,ödediğimiz bir borç var şu an mecburen çalışmam da lazım,eskiden çok güleç sakin bir insanken şimdi gülemiyorum,bunalıyorum her gün duadayım Rabbim kurtar beni burdan bana hazinenden bir kapı kaç diye.Ne yapayım ben kendimi nasıl teselli edeyim psikolojim bozulursa tamiri de zor.
Hakkını helal et ne olur kafanı şişirdim ama halden anlayan tek bir insan bile yok etrafımda tek Rabbime duam var.
Allah'a emanet olun,Allah razı olsun.Elif Kazdal.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam ,sizinde kardesim Hosgeldiniz..
ruyadan once istersen Gonulden gonulle bir dost gibi biraz muhabbet edelim isterseniz..

Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin...
sahip olduğun bir "deve"n var ise önünde iki seçeneğin vardır..

1) deveyi gütmek
2) diyardan gitmek

bu misal seçme hakkı ve irade ile donanmış olan insanoğlu açısından çok önemli noktalara işaret eder..
karar vermek zorunda olmanın sorumluluğu dağlara, denizlere ve bilcümle mahlukata teklif edilmiştir de onlar bu sorumluluğu almaya çekinmişlerdir zira.. bu yükü sırtlanan tek varlık olan insan, attığı her adım ve sarfettiği her fikirde diyardan gitmek ve deveyi gütmek arasında gider gelir..
aslinda fark etmiyoruz ama hayattimiz boyunca hep iki secenek arasinda yasiyoruz..

1) DEVEYİ GÜTMEK :
bulunduğun diyarda is yerinde kulaklarini kapatip Sana dusen gorevini HAKKI ile yapip Yaradilana Yaradandan oturu Saygi ve hurmet edip kendi isine bakip HAYIRLISI ile Senin icin daha guzel, helal bir KAPI acilana kadar orada kalmak..
bu arada baska islerede muracaat etmek... sahip olduklarınla, başına gelen işlerle bu da bir imtihan gececek biliyorum.. deyip de O diyarda kalmaya devam edersin..

2)DİYARDAN GİTMEK :
başına gelen şeylere tahammülün kalmadığıni,düşündüğün zamanlarda gözün sürekli evin bitişiğindeki ahıra kayar..
orada her an seni bekleyen devene atlayıp gitmek geçer içinden.. sabretmek erdemdir ya, sabredersin..
aslında gösterdiğin sabır değil "tahammül"dür.. dayanırsın sadece olan bitene.. sabır ise çok daha derin anlam taşıyan bambaşka bir durumdur ama sen tahammül ile sabrı sürekli birbirine karıştırdığından, başına gelen her zorlu durumda dişlerini sıkarak ahıra bakarsın.. en sonunda bam telin kopar.. "yeter !" artik deyip cekip gidersin muamma, bilinmezliklere heleki o ruh halli ile baska yerde de huzur bulabilirmisin bunu da bilmezsin...

yalnız bunun da bir istisnası vardır:
gönlü kırık gitmek zorunda kalmak:
hiç istemesen de olaylar ve durumlar öyle bir noktaya gelir ki o diyarda kalman sana ve o diyara faydadan çok zarar getirmeye başlar.. öyle ki varlığın seninle beraber başkalarını ve çok sevdiğin o diyarı hasta eder.. varlığın o çok sevilenin varlığına zarar vermeye başladığı ve sen bunu farkettiğin anda hiç eline almak istemediğin sevgili devenin yularını eline alır ve gönlün geride bıraktığın o diyarda kalmış bir halde çıkarsın yola..

insallah bu Kissadan da Hisseni de alirsin...

Hayirdir insallah..
"bir kız bir de oğlan iki çocuğumun olduğunu ve bunları emzirdiğimi söylüyorum"
calistigin ,bulundugun yerde iki farkli sey var.. hem mutluluk ve bereket hem gam, ve keder.. ama simdilik o ise ihtiyacin var..
Elif kardesim Kadin dogum yapar yapmaz sut gelirde dogum yapmiyan kadindan niye sut gelmez biliyormusun..
ehh ikisi de Kadin..
cunku Allah insanin icinde bulundugu sart ve ortama gore kisiyi sifatlandirir...
Bebek gelmistir ve O bebek Ana sutunden baska bir sey yiyemez disleri yoktur.. Bebek sadece emmeyi bilir cignemeyi degil..
iste Sen de O iste artik daha fazla kalamiyacak baska caren olmadiginda Allah cc Sana baska bir RIZK kapisi acacaktir ins...

"eşimi bisiket üzerinde gördüm bisklette çam fidanı benzeri ağaçlar var bir de cebine koymuş gibi ama dışarda bir kavun bir de karpuzla geliyor ona kimse yardım etmiyor yükü fazla ben koşuyorum kavunla karpuzu alıyorum ondan ve bu kadar yükü neden aldın canım diyorum."

su an eşinize yardim etmeniz gerekli hayattin sart ve kosullari bu.. geleceginiz icin.. ins. zaten hamile kalip bebeginiz olunca
annelik iznine ayrilacaksiniz...

Bu da gecer Ya Hu..lutfen sakin bu olanlarin psikolojinizi bozmasina izin vermeyin inanin degmez!!
hem stress kadinlarin Hamile kalmasini da engeliyor biliyorsunuz.. bebek istiyorsaniz cok sakin, sabirli ve olumlu, neseli, hayat dolu olmaniz gerekli..
inanin bir cogumuz icinde bulundugumuz is yeri ile mutlu degiliz..
ama Biz o is yerinde isek muhakak ki bunda da Rabbimin bir hikmeti. SIRR-i sebebi vardir..
benim isim cok mu iyi katolik cocuk koruma servisi icin calisiyorum..
ama burda bulunmamimin da bir sebebi vardir..
Allah-in hangi isinde binbir hikmet ve sebep ve gaye yoktur ki...?
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Üst Alt