• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada enkazdan kurtulmak

nurluhayat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm Hocam,

Rab'bim hayirlara cikarsin insallah (amin).... bir rüya gördüm yorumlarmisiniz lütfen?

Bilmedigim bir Binanin altinda tanimadigim insanlarla kötü birileri bizleri esir almis binaya bomba yerlestirmisler... tam bizi tahdit ediyorlarken, yanlislikla tüm bombalar patladi ve koca bir bina hepimizin üzerine yikildi.... hepimiz enkaz altinda can cekisirken birden enkaz benim ve diger iyi olan ama tanimadigim insanlarin üzerinden yuvarlanip kalkiyor ama kötü olan bizi tehdit edenler icinde kaliyorlar....

ben hemen ALLAH U EKBER diye tekbir getirerek kalkiyorum diyerlerinde elinden tutup onlara diyorumki... Bu bir Kiyamet alametiydi ALLAH tarafindan enkaz üzerimizden Kalkti Tekbir getirin....

o insanlarla tekbir geitrerek ordan yürüyerek ayrilirken birden sicrayip uyandim....

simdiden cevabiniz icin tesekkür ederim...

hayirli günler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam Guzel kardesim hosgeldiniz..
Hayirdir insallah..
Rüyada herhangi bir çeşit enkaz görmek, hayra alamet değildir.
O rüyayı gören şahsın yapacağı yatırımlarda çok daha ihtiyatlı davranması gerektiğine dair bir ikazdır.
Enkaz, yıkıntı rüyaları, yolunda giden işlerin bozulacağına, evle ilgili sorun yaşanacağına işaret eder.Rüyada enkaz görmek kederle yorumlanir...
ama Sizin ruyanizda baskalarinin eli ile basiniza keder ,gam, SIKINRI getirilecegi, lakin Allah-in izni, yardimi ve rahmetti ile ve bir Dua vesilesi ile
bu beladan da en guzel sekilde kurtulacaginiza alamettir Allahu Alem...

''Kalpler, kaplara benzer. Hayırlı olan, hayırla dolu olanıdır. Kardeşi için kuyu kazan, o kuyuya akibet kendisi düşer.

Bir insan kendi nefsinin ayıbını görür ve bilirse başkasının ayıbını göremez ve ondan haberi olmaz.
Bir insan Allah'ın takdir ve taksimine rıza gösterirse, kayıp ve eksikliklere esef etmez." hZ. ALI R.A.

ALLAH CC.KIMSEYİ DOGRU YOLDAN CIKARTMASIN ...
KIMSEYE MUHTAÇ ETTİRMESİİN ..

"Zulm ile abad olan sonunda berbad olur"
hayirli gunler...

nurluhayat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm ve hayirli sabahlar, günler insallah.

Cevabiniz icin cok tesekkür ediyorum, Allah razi olsun.

Allahin izniyle herseyin hayirlisi olsun insallah.

Allaha emanet olun.

Hayirli günler.

kutup

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada enkazdan yıkıntıdan kaçmak

Selamün aleyküm, istihare yaptığımda gördüğüm bir rüyaydı. Yanımda bir kız bir de erkek çocuk var.(rüyamda kendimi evli olarak görüyorum) Çocuklarımla birlikte yalın ayak arkamıza bakarak bir şeylerden kaçıyoruz. Etrafımızdaki evler yıkılmış. Deprem olmuş. Allah razı olsun.Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
önce istişare tecrübeli bir kimseye edin danış...
Hazreti Lokman
Hekim de, oğluna sıhhatinde, “Yapacağın işi, daha önce bunu denemiş, tecrübeli kimselere danış! ... Çünkü Kur'an-da: “Bilmiyorsanız, bilenlere sorun” emri vardır.
Önce düşün,sonra tAŞın........

Rüyada yalınayak görmek;
pek de iyi değildir ve rüyayı gören kişinin başarısızlık yaşayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine,zor durumda kalacağına ve kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada Yalınayak Kaçmak;
Rüyayı gören kişinin kaybetme riski ile bazı adımlar atacağına, başından geçecek tatsız,olaylara rivayet ettiği şeklinde kabul edilir.

Rüyada enkaz görmek;
hayra alamet etmez. Kişinin hayallerini ve emeklerini boşa çıkaracak, sermayesinin çöpe gitmesine neden olacak bazı kötü olayların yaşanacağına rivayet edilir.
Rüya sahibinin yaptığı evdeki hesabının çarşıya uymayacağına yorulur.

rüyada enkazdan yıkıntıdan kaçmak:
Rüyanız gerçek hayatta büyük ihtimalle aile içinde bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, çatışmalar göstermekte bunlardan uzak durun!!!
diye bir ikaz ve uyarı rüyası...Emin olmadığınız kişi ve olaylardan uzak durun!!

Her zaman mutlaka kalbini dinle.Hayatta senin için neyin doğru olduğunu bir tek içindeki ses söyleyebilir.
Dolayısıyla içindeki sesle konuşmayı öğren. Her gün kendinle kalmak için zaman ayır ve kalbini dinle.
gerçekten ne hissettiğini bulabilmek için dinlemeye çalış. Bazen içindeki ses sana çok zor geleni yapmanı söyleyebilir yada duymak istemediklerini söyleyebilir…
O SES SANA DUYMAK İSTEDİKLERİNİ DEGİL DUYMAYA İHTİYACIN OLANLARI HEP FISILDAR!!

Elf- lam -mim ol yeter. Elif beden. Lam kelam mim - kalbin üçü bir oldumu inasana yeter.

Hepimiz hayal kurarız. Hatta bazılarımız hayalperesttir. İnanırmısın bende zaman zaman kendimi hayal aleminden alamıyorum. Hayalimde birçok olayı kurguluyorum.
Tabi birçoğu da asla gerçekleşemeyecek olaylar. İnanırmısın bazıları için daha sonradan iyiki gerçekleşmemiş diye seviniyorum. Hayırla kalın.

Üst Alt