• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada erkek arkadaşının seni kıskanması

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Rüyamda erkek arkadaşımla ailemle aynı evde kalıyorduk sonra erkek arkadaşım onun arkadaşı ve benimde kız arkadaşım dışarı cıktık bir magazaya girdik, ben tek başıma öyle bakınırken magazada çalışan erkek bana yardımcı oluyordu erkek arkadaşımda kıskanıp bana birşey demeden çıkmış gitmiş mağazadan. Arkadaşımla üçü gidip cafeye oturmuşlar bende onların gittigini farkedince eve gidiyordum sinirden, tek arabanın gelebilcegi etrafı çalı çimen olan bir yoldan gidiyordum.

Ve rüyada erkek arkadaşımla annemlerin evinde uyandım erkek arkadaşım bugün annemlerde mi bizim evimizde mi kalalım diyordu ve kalktıgımda erkek toplulugu gördüm sanırım akrabalarımdı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Rüyanız hayr Olsun.
Rüyada erkek arkadaşının seni kıskanması;
Rüyanız hem şu anki ruh halini hem yakın zaman için beklentilerini konusunda öneli mesajlar vermektedir,kıskanılmak, sevilmek gibi..

erkek arkadaşının,Sizin ile daha sıcak ve daha yakın ilişkiler kurmak isteğinizi,bazende iletişim sorununa işaret eder.
Oyunu,hayali kurguları bırakıp sadece akılli, makul ve mantıklı olalım yeter

Rüyada sinirlenmek, bir şeye sinirlendiğini görmek;
bu rüya şüphe ve güvensizlik duyguları yaşadığınızı ve bazen kendinizi kontrol edemediğinizi gösterir..Keskin Sirke Küpüne Zarar ..

Rüyadaki erkek topluluğu görmek;
Sizin karşı cinsten istek ve özlemlerinizin yansımasıdır,Fazla istek ve kapris aşık usandırır...dayi;.:sırıtık.:,
selametle..

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim yorumunuz için. Peki erkek arkadaşımla annemin evinde kalıp uyandıgımızda annemleremi bizemi gitsek demesi kalktıgımda da erkek toplulugu görmek ne anlama gelir..

Gönül sızım... CEVAP

Üst Alt