• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada erkek bebek doğurduğunu görmek

_melek_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm, öncelikle hayırlı günler dilemek istiyorum. Benr üyamda hamile olduğumu, doğum zamanının gelmiş ve hastaneye gittiğimizi ama çok rahat bir doğum yapıp melekler kadar güzel bir erkek bebek dünyaya getirdiğimi gördüm.ilginç olan taraf şu ki, o gün miraç kandiliymiş ve birisi bana diyor ki, bak bebeğin adıyla doğdu adını miraç koy ki, bu benim bir erkek bebek olduğunda hep istediğim bir addı. Eüyamda hiç kan görmedim, her yer tertemiz bebekte ay gibi parlıyordu, kafama takıldı tesadüfen sitenizi buldum.
Şimdiden ALLAH razı olsun diyorum.
SAYGILAR...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz melek kardesim..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!

Rüyada kendini hamile görmek; gecici Gam keder endise, ruyada dogum yapmak SIKINTI, keder, dert ve endiselerden kurtulmaya,
stressten rahatlamaya. Erkek cocugu olmasi ise..sevinc surur ve mutluluga delalettir..
ins. oglunuz olduğunda adını miraç koyarsiniz..

Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder O’ndan yardım dileriz..
Allahu alem.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..

duaa..

_melek_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun yorumladığınız için yüreğinize sağlık hayırlı akşamlar

elif asya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada erkek bebek dogurdugunu görmek

Selamun aleykum, su anda hamile değilim 18 aylık bir kızım var. Dun gece rüyamda bir erkek bebek dünyaya getirdiğini gördüm. Hastaneye gidiyorum sancilarim var fakat kimse bana yardımcı olmuyor. Sonra ben karnımda bir fermuar varmış gibi karnımi açıp bebeği kucakliyorum. Çok güzel, yeşil gözlü bir erkek bebek kucağıma aldim. Bebegin dişlerinin de olduğunu görüyorum. Dişleri bir hayli coktu. Yorumlarsaniz sevinirim hocam, bebek gözümun önünden gitmiyor. Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada erkek bebek doğurduğunu görmek;
sıkıntı sonrasi sevinç ve mutluluğa delalettir..rüyanız olumlu gelişimi işaret etmektedir,yeter ki;Siz sakin ve Sabırl olun..
Sabrın sonu selamettir! Sabır, ağrıları dindiren acı bir ot gibidir; hem can yakar, hem de tedavi eder. Her sıkıntı bir kolaylığa ,Mujdeye ve Selamette gebedir..

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişleri olduğunu görmek;
zorluklar ile gelecek yenilik olarak yorumlanir..selametle
..

Üst Alt