• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada erkek bebek doğurmak

E

eeelif

Kayıtsız
Misafir
rüyada erkek bebek sahibi olmak, rüyada erkek bebek doğurmak ve emzirmek, rüyada erkek bebek emzirmek, rüyada erkek bebek görmek, rüyada erkek bebek doğurmak görmek, rüyada erkek bebeğinin olduğunu görmek
Rüyada bir kadının erkek çocuk doğurduğunu görmesi, eşine gelecek keder ve sıkıntıya işaret eder. Kız çocuk doğurduğunu görmek ise, eşine gelecek herhangi bir iyilik veya faydaya işarettir.

Bazı durumlarda, kız çocuk doğurduğunu görmek; erkek çocuk habercisi, Erkek çocuk doğurduğunu görmek de; kız çocuk habercisi olarak yorumlanır. Fakat bu tür rüyalar rüyadaki diğer unsurlarla birlikte yorumlanmalıdır.

Genel manada rüyada görülen kız çocuğu, üzüntüden kurtulmaya, erkek çocuk ise üzüntüye işarettir.

Bazı durumlarda da doğurmak, sıkıntı ve hastaliklardan kurtulmaya veya Aile ve komşulanndan aynlmaya da işaret edebilir.

Genel tabirde dogmak, doğurmak; rahatliga, kederden kurtulmaya, borcu ödemeye ve tevbe etmeye işarettir.

Yine bir erkeğin, rüyada hanımının erkek çocuk doğruduğunu görmesi, eşi hamile ise kız çocuğu doğuracağına, eşi hamile değilse, keder ve sıkıntıya uğrayıp, sonra bundan kurtulmaya işaretle tabir edilir.

Erkeğin rüyada hanımının kız çocuğu doğurduğunu görmesi, eşi hamile ise erkek çocuk doğuracağına, eşi hamile değilse üzüntüden kurtulmaya işaretle tabir edilir.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için BurayaTıklayın

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya: Ben 18yasinda bekar universiteye hazirlanan bir kizim dun gece ruyamda hastahaneye gidiyorum ve dogum belirtilerim gelince hastahanenin normal dogum icin ayrilan kismina gidiyorum.
Oda oda ayrilmis bi yer benide aliyolar bebek doguyor hic agrim olmuyor sadece kanama görüyorum cok az pansuman yapılıyor.

Çocugun kimligini cıkarmaya calışıyorum fakat olmuyor, bebegi görmek istiyorum hemşire getiriyor işte semih bebek diyor, kucagima veriyor bebek o kadar agır ve güzelki yere oturup öyle tutabiliyorum.
Kadinlar kendi bebeklerini birakip benim bebegime bakmaya geliyolar rüyam bu kadar ve ben hep tek başımayım bu olaylar olurken sadece bi kısımda bir aile dostumuz yanımda oluyor cok az bir zaman.

ruyadadogurmak.jpg

Yorum: Aleykum selam yaşı küçük ama yüreği kocaman!elif gibi dogru olan misafir kardesim..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır.

ruyada dogum yapmak SIKINTI , keder,dert ve endiselerden kurtulmaya erkek cocugu olmasi ise..sevinc, surur ve mutluluga delalettir..
Semih ismi, cömert, bol gönüllü anlamına gelir...
yani ins.bu imtihani Allah-in yardimi ile en hayirli sekilde gececeksiniz..
Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder, O’ndan yardım dileriZ..
Allahu alem.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..

Sana seni hatırlatanı dost bil!
Sana hakikati söyleyeni dinle!
İnsanlara tepeden bakma, neden mayalandığını düşün!
Dilinle gözyaşı döktürme!
Ya hayır söyle, ya da sus!
güzel konuş, kalbimize sükûnet dolsun!
Gel artık, gel!..
Sözün derman olsun!

Elif kardesim...

berennisa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Erkek bebek

Selamun Aleykum Gönül Sızım Kardeşim. İyi olmanızı ümit ediyorum. Çocukların rahatsızlığı nedeniyle ne yazık ki çok fazla giremiyorum sitenize. Çocuklarım, kendim ve din kardeşlerim için dualarınızı bekliyorum İnşALLAH. Hatırlayacağınız gibi üç kız çocuğu sahibiyim. Rüyamda bir erkek bebek dünyaya getirdim. Ve bu bebekten hiç kimsenin haberi yok yani hamile olduğum bilinmiyor.Bebeğin doğuş anını aynen gerçekmiş gibi yaşadım ve kızlarım gibi olmadı çok acısız, çok kolay oldu.Bebek doğana kadar cinsiyetinden habersizdim, merak içinde kızmı, erkekmi diye beklerken bebek doğdu ve çıplak olduğu için erkek olduğunu görüp çok sevindim. (Üç kızım var bilinçaltı rüyası olabilir mi diye düşünebilirsiniz. Ama yeni bir bebek düşüncem yok. Hiç aklımdan geçmiyor. Yüce Rabbim kızlarımı hayırlısıyla büyütmemi nasip eder inşALLAH) Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden Allah Razı olsun. Sevgiyle kalın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hos geldiniz Ben de Sizi merak etmistim..3 tane evlad yetistirmek kolay degil
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
ins. dualarimdasiniz..hatirlarsaniz sizi ilk tanidigimda kizlariniza ömer ,Hamza gibi bir yigit kardes gerekiyor diye takilmistim..
Hayirlisi bugun olmazsa da Yarini sadece Allah bilir..
Rüyada Erkek bebek doğurmak; ticari hayatınızda başarılı olacağınıza,ailede huzur, sevinc, mutluluk yasanacagina alamettir..
ins. herseyin HAYIRLISI

canyar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
erkek bebek doğumu

Merhaba çok acil cevaplamak istediğim rüya var sayın değerlı musluman kardeşler: az önce cok sevdiğim kız arkadasım dedı. Bır ruya gördüm ameliyatla erkek cocuk dunyaya geldı bızımdı dedı. Acaba lütfen manasını öğrenebilirmıyım çok rıca etsem.duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayırlı RamazanlarAllah oruçlarımızı ibadet ve hakkimizda hayırlı olan dualarimizi kabul eylesin.

Rüyasina Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada ameliyat ile Erkek bebek doğurmak;sırların açığa çıkması ile yaşanacak gecici sıkıntı sonrasi ferahlik;
ticari hayatınızda başarı ,ailede huzur sevinc mutluluk yasanacagina alamettir..
kendinize ve sevdiginize iyi bakın!! Sırlarınızı ulu orta yerde gereksiz dökmeyin!!

Ey canyar,gel sırrını aşikar etme çakallar ulur durur
Sonra sesini duyduğun çakal aşikar görünür durur
demedim mi?

Sen sen ol ki ; sırrını gizli yaşa hesaplamadığın gelirse başa
Sonra huzurun elden gider su katarlar pişmiş aşa
demedim mi?

Nefsin gösteriş peşinde sonra sarsılır kibirle temelin de
Gizlediğin kalsın gönül evinde dilin kilittir mühürle

demedim mi?
Uluyanı susturmazsan gördüğünden ibret almazsan
Nefs hayvanına biner gidersin ahiretini helak edersin
demedim mi?

Söylediğim önce kendime varsın alan da alsın üstüne
Düşün sözlerin hikmeti ne son pişmanlık fayda vermez
demedim mi?
ins. herseyin HAYIRLISI.

meliss

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada erkek bebek doğurduğumu görmek ve emzirmek

Hayırlı günler, ismim hatice ve 50 yaşındayım. Rüyamda siyah saçlı çok güzel bir erkek çocuk dünyaya getiriyorum. Onu emziriyorum. Hatta sütün aktığını ve sütü saklamak için sağdığımı da görüyorum. Sonra arkadaşlarımla karşılaşıyorum, kendimi onun evinde görüyorum ve yerden bulgur köfteleri topluyorum. Ablam da ev süpürüyordu. Ben doğum yaptım biliyor musunuz, gördünüz mü bebeğimi diye de soruyorum arkadaşlarıma. Daha sonra bebeğim bir anda yok oluyor, şekil değiştirmiş minik bir şekilde geliyor. Evin yolunu bulamıyorum. Rüyamın sonu karışıktı. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.
Allah'a emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler Meliss daha önce rüyanizi yorumladığımda 23 yaşında olduğunuzu yazmiştıniz;benim biraz kafam karıştı neyse..
Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada erkek çocuk dünyaya getirmek ;sıkıntı sonrasi sevinç ve mutluluğa delalettir..
Rüyada bebek doğurmak, bebek sahibi olmak;rüya sahibinin hayatında yeni bir başlangıç gerçekleşeceğine, bir plan veya projeye başlayacağına veya
yeni planları olduğuna işaret eder.

Rüyada bebek emzirdiginizi görmek;Güç ,Kuvvet,sevinc ve berekettir!!

"daha sonra bebeğim bir anda yok oluyor, şekil değiştirmiş minik bir şekilde geliyor "

"Üzülme, kaybettiğin herşey başka bir surette farkli bir hikmetle sana geri döner.." Mevlana
Her zaman herşeyin bir karşılığı vardır her kaybedilen de bir sınavdır..her şeyinin elbet bir gün karşılığını alırsın.
hiç bir şeyin kaybolmayacağını sadece form ve şekil değiştirerek başka bir surette hiç beklemediğimiz bir anda ve zamanda geri döner ve bulur bizi...

Rüyada bulgurlu köfte görmek;huzurlu ve sonu güzel olan hayata işaret eder. Çevrenizdeki insanları sevdiğiniz ölçüde sevileceksiniz...

Sabrın sonu selamettir! Sabır, ağrıları dindiren acı bir ot gibidir; hem can yakar, hem de tedavi eder. Her sıkıntı bir kolaylığa ve Selamette gebedir...

meliss

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyayı yorumladığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Bu rüya annemin gördüğü bir rüyaydı o yüzden onun bilgilerini verdim size. Hayırlı günler diliyorum.

mihrimah_ay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada erkek bebek doğurmak

Merhaba ben bir rüya gördüm. Hamile olmadığım, karnım şiş olmadığı halde tek başıma hastaneye gidip çok güzel bir erkek bebek doğuruyordum ve oturduğumuz evden taşınıyorduk.

Şunu belirteyim, bu rüya benim değil, bir yakınım görmüş, merak etmiş size sormamı istedi :) yanıtlarsanız sevinirim. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada erkek bebek doğurduğunu görmek;
sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine,feraha ve sevince kavuşacağınıza güzel Hayırlı bir gelişmeye işarettir.

Rüyada evden taşınmak ;
yaşamında gerçekleşecek olan değişikliklere işaret eder..

Demedim mi ?
Ey Can Dost gel sırrını aşikar etme çakallar ulur durur
Sonra sesini duyduğun çakal aşikar görünür durur
demedim mi?

Sen sen ol ki ; sırrını gizli yaşa hesaplamadığın gelirse başa
Sonra huzurun elden gider su katarlar pişmiş aşa
demedim mi? selametle..

gmzgny

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada erkek bebek dünyaya getirmek

Selamunaleykum. Ben evli 2,5aylık hamıle bir bayanım, ablamla bir sebeb yüzünden 3 aydır konusmuyoruz, görüşmüyoruz, oncelikle bunu belirteyım. Rüyama gelınce, evde otururken 4 aylık bir bebek dünyaya getiriyorum, bu cok guzel dunyalar tatlısı bır erkek bebek. Benı erkek kardesım dogurtuyor ve dogum sonrası bebegın ardından cıkan bebek kesesını de ablam cekıyor cıkarıyor. Erken doğdu dıye problem olmasından korkup hastaneye göturuyoruz doktorla konusurken uyandım, anlamı nedır acaba cok etkısınde kaldım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada erkek bebek doğurduğunu,sahip olduğunu görmek;
sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine,feraha ve sevince kavuşacağınıza güzel Hayırlı bir gelişmeye işarettir.

"bebegın ardından cıkan bebek kesesını de ablam cekıyor cıkarıyor"
Doğuma ablanız ile barışarak gitmeniz sizin için çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorumlanir..
hamileliğiniz ve doğumunuz hayırlı olsun. Dilerim su gibi kolay geçer, yavrunuzu sağlık ve mutlulukla kucaklarsınız, inşallah.

acilangul1

kader16

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben evli olmadığım halde dün akşam bir erkek bebek doğurduğumu gördüm, doğum sırasında biraz ağrım vardı ama beklenmeyen birşeymiş ve annem yanımda bebek geliyor deyip karnımdan bebeği burda deyip çekip çıkarttı. Bunun anlamı nedir yorumlarsanız çok sevinirim.

aslglsh

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada erkek bebek dünyaya getirmek

Merhaba ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Rüyamda bir kız çocuk evlatlik edinmisim. Bu cocugu bana bir kadin ve bir adam veriyor. Kendileri cocugu istemiyormus ve bir daha gormek istemediklerini soyluyor. Bu sırada hamileyim sonra birden hastanedeyim ve kendi Bebeğimi doguruyorum . Erkek bebek dünyaya geliyor . Doğumda çok fazla sancı çekmedigimi rahat bir doğum yaptığımı gördüm . Ardından evli olmadığım için ve yaşım çok küçük olduğu için 2 tane çocuğa nasıl bakacagimi düşünüyorum ve insanlara ne diyecegimi. Anneme bana verilen kiz cocugunu vermek istedigimi soyluyorum . Kizi veren adami ariyoruz ama kizini almiyor. Sonra Annem ben ve cocuklarim yolda giderken pet şişenin içerisinde süt var onu içiyorum, sonradan emzirdigim aklıma geliyor ve bebeklere gaz yapar diye içmeyi bırakıyorum . Çok fazla rüya görüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
"Rüyamda bir kız çocuk evlatlik edinmisim"
yeni ve farklı bir şeyi yapmaya başladığımızda bu tip rüyalar görürüz..
Unutmayin!!büyük güç ,mevki, makam büyük sorumluluklar getirir..Sorumluluk almaya hazır mısınız olarak yorumlanir...

Rüyada hamile olduğunu görmek;
Stresli zamanlarda, önemli kararlar arifesinde bu tip rüyalar görülür..
"and the last thing you would need is another big commitment "
Hayattinda zaten yeterince baskı ve stress var ,şu An ihtiyaçin olan en az daha fazla stress, karar verme gibi sorumluluk...
Allah insana taşıyamayacağı derdi yükler mi ? yüklemez !!ama biz kendi ,kendimize gereksiz,yükler ,sorumluluk, zorunluluk yükleriz...

'Your mind is trying to tell you that maybe you have too much on your hands, by putting you in a dream situation in which you know that soon there will be even more to worry about.'
Senin bilinçaltı zihnin, akıl, anlak Sana ,anlatmaya ,söylemeye çalışıyor ki"that maybe you have too much on your hands"
kendi,kendine gereksiz, fazlalık ,zamansız yükler yüklüyorsun...zaten Zamanı gelince her şey, iplik iplik çözülür; çünkü ,Ortam ,Şartlar ve SEN her gün değişiyorsun.
Bazı şeyler zaman içinde ancak çözülür...

Rüyada süt içmek, süt içtiğini görmek;
temel olarak iç mutluluk ve iç beslenme anlamına gelir.
Aynı zamanda, aile bağları ve ilişkileri hakkında güzel gelişmeleri temsil eder.
Ancak bunlardan daha derin mana, sütü soğuk, ılık veya sıcak olarak nasıl içtiğiniz ve ne sütü içtiğiniz ile daha yakından ilgilidir ve bu nedenle ilgili rüya yorumu farkli yapilir..

süt içmenin bir diğer anlamıda ilimdir.biraz da dini ilimlere yönelmenizi tavsiye ederim.zaten dini ilimlerin içerisinde olan biriysenizde biraz daha derine inmenizi tavsiye ederim.
""Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? "
Selametle..

ibrahim28

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmünaleyküm. Eşim 25 yaşında ve hamile bu sabah rüyasında bir erkek bebek dünyaya getirdiğini görmüş bebek çok güzel ve mavi gözlüymüş ve daha sonra bebeğimizi emzirmiş rüyamızı yorumlarsanız çok seviniriz hayırlı cumalar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Allah doğumunu kolaylaştırsın inşallah kolay bir doğum geçirir bütün annelere Allah (C.C) yardımcısı olsun!

Rüyaniz Hayr olsun..

Rüyada Mavi Gözlü Erkek Bebek dünyaya getirdiğini Görmek;
Büyük bir müjdeye ve sevindirici bir habere bazen de nazara
işarettir..
Rüyada çocuk emzirdiğini görmek;
Çocuğu, Bereketli, ailesinin Verimli olmay, Zenginleşmeyi işaret eder.
bazende yakında bir çocuğunuz olacağına ve aynı zamanda şifa ve Deva dir..Rabbine ve dini ilimlere yönelmenizi tavsiye ederim...Size de hayırlı cumalar selametle..

saltankan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada erkek bebek dünyaya getirmek

Selamun aleykum, ben ruyamda bir erkek bebek dunyaya getirdigimi gordum agrisiz acisiz normal sekilde. Bebegi kundakladilar elime verdiler, cok guzel tatli bir cocuktu akrabalarim yanimdaydi ismini dusunuyoduk, esim gokhan, yada serdar dedi kimisi maho dedi, en son ben karar verdim ve fatih sultan mehmetin fatihi dedim, fatihde karar kildik. Bebek kucagimda gecen kizlara gulucuk saciyodu bak simdiden erkekligini belli ediyor gibisinden sakalastik, hatta dogum tarihim bile belliydi 30 ekim, ben bugun gordum ruyayi, yorumlar cok karisikti anlayamadim o yuzden bana yardimci olun lutfen birde ruyamda hamile oldugumu bilmeden cocuk dogurmaya gitmistim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Su gibi aziz olun !Öyleyse ey nefis!Su gibi aziz olasın.Etrafa rahmet ve bereket saçasın.
Rüyada erkek bebek doğurduğunu görmek;
sıkıntı sonrasi sevinç ve mutluluğa delalettir..

Sabrın sonu selamettir! Sabır, ağrıları dindiren acı bir ot gibidir; hem can yakar, hem de tedavi eder. Her sıkıntı bir kolaylığa ,Mujdeye ve Selamette gebedir...

Rüyada Fatih ismini duymak;
Fatih isminin anlamı fetheden, hüküm veren demektir.
Kalbinini fethedecek bir erkeğe,habere,mutluluğa işarettir.... Allah hiç beklemediğimiz kapıları açarak iş hayatımızda El-Fettah güzel ismini tecelli ettirebilir.selametle.

Üst Alt