• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada erkek bebek doğurmak

tifozi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, hayırlar olsun rüyamda çocuğum olmuş erkek bir bebekmiş. Güya bu bebek 24 yıl sonra beraat gecesi doğan ilk bebekmiş, öyle olduğunu söylüyorlar. Bir ara bebeğe bakıyorum bebeğin kulakları bir tuhaf, sanki özürlü. Sonra doktorların elinde görüyorum sapasağlam bir bebek. Sizden ricam bu rüyamın neye alamet ettiğini öğrenmek. Tabi ki herşeyi bilen rabbimdir, sizin yorumunuzu öğrenmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim. Not: Eşim öldü, dul bir bayanım rüyanın yorumu için gerekli olabilir diye söylüyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada erkek bebek doğurduğunu görmek;
sıkıntı sonrasi sevinç ve mutluluğa delalettir..

Sabrın sonu selamettir! Sabır, ağrıları dindiren acı bir ot gibidir; hem can yakar, hem de tedavi eder. Her sıkıntı bir kolaylığa ,Mujdeye ve Selamette gebedir...

"kulakları bir tuhaf, sanki özürlü"

Rahat ve Huzurlu olmak istiyorsaniz:etrafta konuşulan, söylenen sözleri duymamazlıktan gelin!!
mutluluğun sırrı ;söylenen sözleri duymamazlıktan gelir !!duyulmayan şeye cevap da vermek gerekmez, tartışma da çıkmaz.
Allah cc. yar ve yardımcınız olsun,selametle..

acilangul1

tifozi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm yorumunuz için teşekkürler dikkate alıcağım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selametle inşallah

sgnl

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada erkek bebek dogurmak

Selamın aleyküm hocam, annem rüyasında doğum yaptığımı ve oğlum olduğunu görmüş. Ben bekarim abim çocuğun babasıyla konuşmaya gidecekmis, gel sahip çık diye. Doğum evde ve hemen olmuş. Beni doğurtan eski bir komşumuz, memlekete bebek doğumlarda yardım eden bir kadın, evleneceği kişiyle problemler çıktı ve şuan ayriyiz. Acaba bu rüyann yorumu nedir emeğinize için Allah sizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sıkıntı sonrasi sevinç ,ferahlik, yenilik ve mutluluğa delalettir..
Sabrın sonu selamettir! Sabır, ağrıları dindiren acı bir ot gibidir; hem can yakar, hem de tedavi eder. Her sıkıntı bir kolaylığa ,Mujdeye ve Selamette gebedir...
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selametle inşallah
duaa..

sgnl

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok sağolun hocam allah sizden razı olsun çok endişelenmistim

Tülay Güleryüz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada avuç içi kadar erkek bebek doğurmak

Selamunaleykum. Merhaba, rüyamda bembeyaz, kafası diğer organlarından cok daha büyük, avucumun ici kadar bir erkek bebek doguruyorum. Dogum cok sancili ve zor geciyor. Odama cikiyorum. 6 yasindaki kizimda yanimizda bizimle birlikte. Cok üzülüyorum ve o esnada kalbimden vardir bundada bir hayir deyip sukur ediyorum. Duruma razi oluyorum. Hastanede kizim bana yardimci ve arkadas oluyor, evimize gidiyoruz. Cocugu emziriyorum kucuk oldugu icin az ve sık doyuruyorum. Sonra birlikte kuran okunan bir eve davet edilmisiz, oraya gidiyoruz. Orada bebegi doyururken sut bogazina takiliyor. Sirtini sivazlayim derken yere dusuruyorum. Dustugu yerde kirik bir parca odun ve toprak var. Ve kalabalik oldugu icin kimse farketmiyor. Cocugun uzerine biri basiyor. Hemen yerden almiyorum. Biraz orda iken onu isitip canlandirmaya calisiyorum. Hem umitli, hem tereddutlu yine Allah'a dua ediyorum. Cocuk yavas yavas kendine gelmeye basladiginda, Rabbim duami kabul etti deyip seviniyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sıkıntı sonrasi sevinç ve mutluluğa delalettir..

Acılar cennet hayatının kandilleri gibidir ... Her acının altında bir hikmet. Her hikmetin altında bir lütuf vardır. ..
"kafası diğer organlarından cok daha büyük"
yaşamınızda bazı şeylerin yolunda gitmediğini Her şeyi kafanıza taktığınıza bundan kurtulup hayatınızın maddi ve manevi ,kafa ile beden akıl ve duygu yönleri arasında denge kurmanız gerektiğine, maddi anlamda yükselme, ilerleme sağlamak için için yaşamınızın manevi yönünü ihmal etmemek gerektiğine yorumlanır..

Rüyada avuç içi kadar erkek bebek doğurmak ;
hamilelik, aile ,bebek konusunda stress ve endişeler yaşadığıza yorumlanir..

Allah’ım bana değiştiremeyeceğim şeyleri tevekkül içinde kabul edecek vakarı, değiştirebileceklerimi değiştirecek cesareti ve ikisi arasındaki farkı anlayabilecek
aklı,idraki nasip et.” Allah’ım beni yavaşlat.Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir!!Beni Bana Bırakma..amin

insan her zaman korku ve ümit içerisinde olmalı. Ne ibadetlerimize güvenip övünebiliriz.
Ne de günahlarımızdan ümitsizliğe düşebiliriz.
Ben çok iyiyim, bu işi hallettim demek ne kadar yanlışsa; ben bittim, beni Allah kabul
etmez demek de o kadar yanlıştır.
Ayrıca, suçunu anlayıp tövbe edip, Allah’a sığınmak da büyük bir ibadettir.
Yerlerin ve göklerin sahibi yüce ALLAH'A EMANET OL kardeşim.

Tülay Güleryüz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun.Emeginize, yureginize saglik. Bu ruyayi goreli 3-4 gun oldu ama hic bir sitede bulamadim. Yorumlarinizi gorunce hemen uye oldum. Inanin su saat oldu hala uyuyamadim. Ama gercekten bana cok faydanizin olacagina inaniyorum. Hersey Allah'ın emrindedir. Yeter ki niyetler guzel olsun. Hayırlı sabahlar.

eaates29

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, benim adım Elif 21 yaşındayım üniversiteyi yeni bitirdim istanbulda yaşıyorum, bekarım, Allah ın (c.c) izniyle evleneceğim biri var hayatımda. Rüyamda hamile olduğumu gördüm, fakat doğum yaptım bir anda çok az sancı çektim, bir erkek bebek dünya ya getirdim, adını Barbaros koydum, bebeğimi kimseye göstermedim. Sadece kucağımda geziyordum annem çağırdı ben bebeğimi yatağın üzerine bıraktım, geldiğim ise kardeşim bebeğimi banyo yaptırmış saçlarını kurutuyordu. Kafasının tam üstünde uzun kaşına gelecek kadar saçı vardı. Bende tekrar bebeğimi aldım altını değiştirmeye götürdüm. Kumral bir bebekti, ben buğday tenliyim. Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah... Teşekkür ederim. Vakit ayırdığınız için saygılarımla..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sıkıntı sonrasi sevinç ve mutluluğa ,murada rüyayı gören kişinin hayatında güzel gelişmeler olacağını simgeler.

Barbaros Hayreddin Paşa...
İnsanlığın hayrına çalışan, Müslümanlar'ın bir ve beraber olması için gayret gösteren, kısacası ömrünü Allah yolunda cihâda adayan ulu şahsiyetlerden biridir.
Barbaros Hayreddin Paşa,Bütün ömrü boyunca Müslümanlar'ın ittihat ve ittifâkî (birlik ve beraberliği) için çırpınan bu yüce şahsiyetlerden birisi olan Sultan Selim Hân,bir beyitinde şöyle dertleniyordu:

Bu seferler, baş kesmeler ve başa geçme savaşlarımız boşuna değildir.Bizim perişanlığımız, gönülleri birleştirmek içindir.

Barbaros Hayreddin Paşa, yaptığı hizmetlerin mukabilinde şehid olmayı da çok arzu ediyordu.
Daha önceleri diğer kardeşleri hep gazâ ve hep İslâmiyet'e hizmet için yaptıkları savaşlarda şehid düşmüşlerdi.
Bunlardan büyük kahraman, Oruç Reis'in şehid olmasından sonra, Hayreddin Paşa şöyle diyordu:

"Dört karındaştık, üçünün şehâdetini gördüm. Ne hikmettir ki; Cenâb-ı Hakk, yalnız bana şehâdeti nasip buyurmadı.
Demek karındaşlarım benden çok mübârek kullarmış. Cenâb-ı Hakk hepsine rahmet, mekânlarını cennet eylesin!.."

Barbaros Hayreddin Paşa, hayatının son zamanlarında: "Ben vefat ettiğim zaman, beni deniz sesi işitilebilecek bir yere defnediniz!" diyordu. Böylece Allah yolunda bütün mübârek ömrü boyunca gazalarla geçen denizlerin sesini ,
dinliyerek yatmak istiyordu.

Osmanlı Cihan Devleti'nin denizlerinin kaptanı olan Barbaros Hayreddin Paşa, son derece takvâ sahibi bir zattı.
Bütün yaptığı işlerde dünyalık tedbirleri mükemmel bir surette yapardı. Hatta istiharelere yatardı.
Elmas gibi pâk ve saf olan bu kahraman kalbe, rahmetiyle çok defa Cenâb-ı Hakk ne yapılmak lâzım geleceğini tecellî ettirirdi. Nice nice denizlerin büyük kumandanları kendisinden çok sonraları bile: "Barbaros'un dümen neferi bile olamayız!" diye, bu şanlı kumandana karşı acizliklerini ifade ediyorlardı.

Bugün Beşiktaş sahillerindeki türbesinde yatan, denizlerin ve deryaların fâtihi Hayreddin Paşa'nın, Koca Sinan'ın eseri olan türbesinin kapısında şunları okumaktayız:
"Hâzâ türbe-i fâtih-i Cezayir ve Tunus, merhum gazi Kaptân-ı Derya Hayreddin Paşa Rahmetullahialeyh..

Elif bir erkek çocuk dünya ya getirdiğinde adını Barbaros koymanızı tavsiye ederim..
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki isimler insan doğasını fazlasıyla etkiliyor..Kişi isminin özelliklerini taşır.
Çocuğunuza koyduğunuz ismin anlamını iyice araştırmalı ve bu ismin etkisinin çocuk üzerinde nasıl olacağını mutlaka düşünmelisiniz. Düşünmeden çocuğa verilen isim ilerde onun ruh halinede etki edebilir...

inşaALLAH ,çocuğunuz,oğlunuz, Barbaros Hayreddin Paşa gibi İnsanlığın hayrına çalışan hayırlı,mert, cesur ,yiğit ,
takvâ sahibi mükemmel ,bir insan olur.
selametle..

acilangul1

bgirlhilal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler Allahın selamı üzerinize olsun. Rüyamda erkek bebeği doğumu yaptığımı gördüm ve bebeğin bağını kendim kopardım. Sonra erkek bebeği bir beyaz bir çarşafa sardım emzirdim. Rüyanın anlamını nedir teşekkür ederim.

Rabiya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Erkek bebek doğurmak

Selamun aleyküm. Rüyada : erkek bebek doğuruyordum fakat normal ve hiç acısız eşimle ismini koymaya çalışıyoruz yakın akrabımızın yanına gidiyorum eşim beni oraya bırakıyor bıraktığında yanın da ev yapımı ekmek getiriyor . Orada akrabam ile tartışıp ayrılıyorum sürekli doktora gidiyorum yanımda liseden arkadaşım oda doğum yapmış benimle aynı yer de . Bana yardım ediyor . Hayır olsun İnşaAllah

Eliff38

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba iyi günler. Rüyamda kendi annemin evindeyim tatil için eşimle birlikte arefe günü akşam saat 19.30 da bir erkek bebeği doğurmuşum, adını Alper koymuşum. Beyaz tenli, kahve rengi gözlü çok sevimli bir bebek. Ertesi günü eşime hem herkesin bayramını kutlayalım hem senin ailene haber verelim diyiyorum, telefonla iyi bayramlar bir oğlumuz oldu adı Alper diyorum. Bebeğe çayda tuzlu çubuk krakeri yumuşatıp yediriyorum ve eşime mama almasını söylüyorum. Çok güzel uyandım ve tane tane hatırlıyorum rüyayı rica etsem yorumlarmısınız sevgi ve selamlar.

N

Nünü

Kayıtsız
Misafir
Merhaba ben evli bir bayanım hamile olmadığım halde rüyamda kendimi dedemlerin evde görüyorum. O gün doğum yapıp onlara gitmişim bebekle beraber. Bebek erkek, ev kalabalık annemler de orada. Ben bebeği seviyorum ve bir bebeğim olduğu için çok sevinçli ve mutluyum. Daha önceden oğlum olursa ismini Mehmet Cihangir koymayı düşünüyorduk eşimle. Rüyamdada yine bebeğe o ismi koyacakmışız ve bebeğin kulağına ezanla isminin okunması için dedemin camiden eve gelmesini bekliyoruz dedem okusun diye, sonra uyanıyorum.
Rica etsem rüyamı yorumlar mısınız? Teşekkür ederim.

Üst Alt