Ve aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada erkek bebek doğurduğunu görmek;
sıkıntı sonrasi sevinç ve mutluluğa delalettir..
Sabrın sonu selamettir! Sabır, ağrıları dindiren acı bir ot gibidir; hem can yakar, hem de tedavi eder. Her sıkıntı bir kolaylığa ,Mujdeye ve Selamette gebedir...
Acılar cennet hayatının kandilleri gibidir ... Her acının altında bir hikmet. Her hikmetin altında bir lütuf vardır. ..
"kafası diğer organlarından cok daha büyük"
yaşamınızda bazı şeylerin yolunda gitmediğini Her şeyi kafanıza taktığınıza bundan kurtulup hayatınızın maddi ve manevi ,kafa ile beden akıl ve duygu yönleri arasında denge kurmanız gerektiğine, maddi anlamda yükselme, ilerleme sağlamak için için yaşamınızın manevi yönünü ihmal etmemek gerektiğine yorumlanır..
Rüyada avuç içi kadar erkek bebek doğurmak ;
hamilelik, aile ,bebek konusunda stress ve endişeler yaşadığıza yorumlanir..
Allah’ım bana değiştiremeyeceğim şeyleri tevekkül içinde kabul edecek vakarı, değiştirebileceklerimi değiştirecek cesareti ve ikisi arasındaki farkı anlayabilecek
aklı,idraki nasip et.” Allah’ım beni yavaşlat.Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir!!Beni Bana Bırakma..amin
insan her zaman korku ve ümit içerisinde olmalı. Ne ibadetlerimize güvenip övünebiliriz.
Ne de günahlarımızdan ümitsizliğe düşebiliriz.
Ben çok iyiyim, bu işi hallettim demek ne kadar yanlışsa; ben bittim, beni Allah kabul
etmez demek de o kadar yanlıştır.
Ayrıca, suçunu anlayıp tövbe edip, Allah’a sığınmak da büyük bir ibadettir.
Yerlerin ve göklerin sahibi yüce ALLAH'A EMANET OL kardeşim.