• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada erkek bebek doğurmak

S

SAADET

Kayıtsız
Misafir
selamunaleyküm hayırlı günler inşallah.. ben 22 yaşında bekar üniversite öğrencisiyim. rüyamda bi anda kendimi hamile görüyorum karnım burnumda. tanımadığım yüzünü net hatırlamadığım bir genç adam var ve o kişi benim kocammış. bir kanepeye yatıyorum karşımda da bir ekran var ve doğumuma kaç dakika kaldığını yazıyor sürekli. doğum anı dediğinde ben doğum suyumun geldiğini hissediyorum doğurmaya başlıyorum ve beni o kocam dediğim erkek doğurtuyor.. çok rahat acısız bi doğum oluyor. ve hafif kanlı,iri bir erkek bebek doğuruyorum. sonra bebeği giydirip uyutmaya çalışırken bebek bana '' anne kucağında böyle rahat uyuyamıyorum sen de yat da karnına uzanıp da uyuyayım'' diyor. etkisinde kaldığım bir rüyaydı bu. ve ben her zaman erkek bir bebek doğurduğumu sık sık görüyorum rüyalarımda. cewaplarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun şimdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruyadadogurmak.jpg

Aleykum selam Hosgeldiniz misafir kardesim..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır.

rüya da kendini hamile görmek; gecici Gam, keder, endise, ruyada dogum yapmak SIKINTI keder dert ve endiselerden kurtulmaya ,stressten rahatlamaya erkek cocugu olmasi ise..sevinc surur ve mutluluga delalettir..
kardesim hayat zaten basli basina bir stress , gerginlik, baski .celiski, bir de Siz gereksiz endise ve SIKINTILAR yaratmayin..
sonrada yok saclarim dokuluyor, yok yuzum sivilceli,yook uyuyamiyorum diye bir de bunlarin derdini hayattimiza eklemiyelim.. Dert Derdi ceker.. Stress Stressi Yarattigini UNUTMAYIN...
bazen olacaklari akisina, BIRAKIN...
Bir nehirdir bu Sevda, yatağını bulacaktır...

Kimse kimseye başarılı olmayı öğretemez. Sen kendin öğrenirsin.
Bir tek düşüncem vardı. Başkalarından benim için bir şeyler yapmalarını beklemek yerine, ben kendimi kendi istediğim gibi bir insan yapmalıydim..

Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder O’ndan yardım dileriz..
Allahu alem.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..

Sana seni hatırlatanı dost bil!
Sana hakikati söyleyeni dinle!
İnsanlara tepeden bakma neden mayalandığını düşün!
Dilinle gözyaşı döktürme!
Ya hayır söyle ya da sus!
güzel konuş kalbimize sükûnet dolsun!
Gel artık gel!..Sözün derman olsun!
ama unutma Para ile SAADET olmaz..
insanlik ,vicdan ,iman ile olur kardesim...

zelis1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyamda ikiz erkek bebek dogurmak

Merhabalar ben 27 yasinda bir bayanim ve bosanmisim. Ben rüyamda dün gece ikiz erkek bebek doğrudum, ikiside çok güzeldiler ama manasini hic anlayamadim. Bana yardimci olursaniz sevirim. Bekarim evli degilim. simdiden teşekkür ederim allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar RüyanizHayr olsun..
Rüyada doğum yaptığını, ikiz erkek bebek doğurduğunu görmek;
yeni bir fikre veya projeye imza attığınızı temsil eder.
Hayatta yeni başlangıçlara veya çok yakın bir zamanda olacak güzel gelişmeler delalettir..

Rüyada ikiz çocuğu olduğunu görmek;
iş hayatında çok büyük başarılar kazanmak olarak yorumlanır.aynı zamanda zihnin bilinçli kısmı ile bilinçaltı bölümü arasında bir çatışma olduğunu,
bastırılmış duyguların açığa çıkmaya başladığını temsil edebilir.

Rüyada ikiz görmek;
kararsızlık, ikilemler veya zıt anlamların yaşamınızda önemli yer tuttuğunu temsil eder. İkizler, ikiz kardeşler, aynı zamanda fikirleriniz ile kararlarınız ,
nefsiniz ile Ruhunuz arasında çatışma olduğunu simgeler...Selametle.

Üst Alt