• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada erkek çocuğu görmek

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm gönül sızım. Rüyamda çok güzel yüzlü 10 yaşlarında erkek çocuğu gördüm. Çocuk öyle guzeldiki sevdikçe sevesim geliyordu.( erkek çocuğu sarışın).Yanımda erkek yiğenimde vardı. Büyük bir otobüse bindik otobüs bomboştu.Yiğenim otobüsü sürmeye başladı.Sonra araba çalışırken yiğenim erkek çocuğun yanına gelip sevdi ama otobüsün başında kimse olmadığı için otobüs yan gitmeye başladı az kalsın kaza yapıyorduk. Hemen arabanın direksiyonun çevirdim kaza yapmaktan kurtulduk . Yine yiğenim otobüsün başına geçti bu bir kaç kez daha devam etti. Rüyamı yorumlar mısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada erkek çocuğu görmek;
feraha ve sevince kavuşacağınıza işarettir..
Rüyada sarışın erkek çocuğu görmek;
düşüncesizce yapılan bir davranışın, sonunda yaşanacak sıkıntıya alamettir...

Otobüste yolculuk yapmak;
yolculuk yaptığını görmek, bir iletişim sorununa dikkat çeker. gerçek yaşamınızda yanlış anlaşılma veya karşınızdakini yanlış anlama söylenen bir sözün aslı olmadığı halde bir karalama yada iftira gibi algılanabileceğini ve bunun canınızı sıkacağını simgeler.

"otobüsün başında kimse olmadığı için otobüs yan gitmeye başladı az kalsın kaza yapıyorduk "
özgür olabiliriz amaa Başıboş bırakılmış değiliz..

“Başınıza her ne musibet gelirse kendi yaptıklarınız yüzündendir. O yine de çoğunu affeder.” (42/30)
"kaza yapmaktan kurtulduk "

Rüyada trafik kazası yapmak,görmek;çeşitli olumsuzluklara veya istenmeyen durumlara da işaret edebilir.
Verilmiş Sadakanız varmış ucuz Hamd olsun ucuz atladiniz... Selametle..

acilangul1

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/33230-bir-musibet-bin-nasihattan-iyidir.html

Üst Alt