• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada erkek çocuk doğurmak

Ç

çeşminaz

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm, ben 32 yaşında 3 erkek çocuk annesiyim. ruyamda bir erkek çocuğum daha oluyor, doğum o kadar kolay geçiyor ki kimsenin haberi bile olmuyor, bebeği alıp hemen eve getiriyorum. ama bebek yeni doğmuş bebek gibi değil belini tutabiliyor oturtabiliyorum, daha sonra ilk dışkısını yapıyor ve altını açtığımda bebeğin sunnetli doğduğunu farkediyorum. eşime gosteriyorum normal karşılıyor.
yorumunuz için şimdiden Allah razı olsun.

Yurt dışı cape town, 32 yaşında, öğretmen, evli .bayan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam ne guzel 3 erkek mert,insan yetistirmek ile lutuflendirilen guzel insan...
yeni bir bebek daha dusunuyormusunuz.. ins. olursa adini Saliha veya Rabia koyun olur mu?

Ruyanizi okurken ben bile Sizin pozitif enerjinizi bir an hissettim sanki icim huzur doldu bir an...
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır.
ruyada dogum yapmak SIKINTI keder dert ve endiselerden kurtulmaya erkek cocugu olmasi ise..sevinc surur ve mutluluga delalettir..
Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder O’ndan yardım dileriZ..
Allahu alem.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..

Sana seni hatırlatanı dost bil!
Sana hakikati söyleyeni dinle!
İnsanlara tepeden bakma neden mayalandığını düşün!
Dilinle gözyaşı döktürme!
Ya hayır söyle ya da sus!
güzel konuş kalbimize sükûnet dolsun!
Gel artık gel!..
Sözün derman olsun!
Cocuklarina ve esine Karsi Sabirli ve merhametli ol...
Guzel kardesim Selamet ile Hayra kalin...

Siz de ben gibi muhacir gurbetcisiniz...
cape town Afrikada sanirim.. Orada neden bulundugunuzu merak ettim sorabilirmiyim?bizi Taa oralardan buldugunuza gore gercekten
Gonulden Gonulle Muhabet,Din,kardeslik kopruleri kurmusuz.. ki size buna binaen çeşminaz Gonul dostum Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun demek geldi icimden..
Selametle.. Hayra Kalin..

sheida

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada erkek çocuk doğurmak ve emzirdiğini görmek

Selamünaleyküm. Rüyamda bir çocuk doğuruyordum fakat doğduğunda bebeği göremiyordum. Hemen dışarı çıkıp hava alıyordum. Sonra hastaneye tekrar girip bebeğimin yanına gidiyordum. Annem bebeğin erkek olduğunu yaşadığını ama bacağında sorun olduğunu öleceğini söylüyordu. Bebeği gördüğümde hareketsiz uyuyordu. Kucağıma alınca ağlamaya başladı emzirmeye çalıştım ve uzun bir süre emzirdim. Annemler bebeğin eski eşimden olduğunu sanıyorlardı fakat bebek yeni nişanlımdanmış. Bebeği alıp eve götürürken bebek düzelmişti hatta büyümüştü. Bu rüyamdan çok etkilendim. yorumunuzu bekliyorum. Kolay gelsin, hayırlı günler dilerim..baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam Sheida kardesim
Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
rüyalar insanın ruh hali, iç dünyasının uykudaki yansıması; insanın iç ve dis, duygu ve vicdan dünyasının aynası
ve içinde bulunduğunuz durum ile gecmis ve geleceğiniz arasinda bir kopru bilinc altida olabilir..
rüyalar içimizden ve dışımızdan gelen etkilerden Allah-in bizde yarattigi duygu, vicdan ve dusuncelerden de şekillenir...
O yuzden her kesin rüyasi sadece kendine özel ve görene hitap eder ve sadece kendiniz en guzel sekilde yorumliyabilirsiniz....

burasi imtihan dunyasi...Sahip olduklarimiz maddi, manevi ve duygularimiz ile de imtihan edilebiliriz..
rüyada görülen Her türlü özür ve kusur, kaçınılması mümkün olmayan durumlara, işlenen bir hatadan dolayı tövbe etmeye yahut özür dilemeye delalet eder..

rüyada sorunlu erkek çocuk doğurmak; sebepsiz yere gelecege yonelik korku, endişe, tedirginlik halinizi simgeler...
Geçmişte, yasadiginiz ,kırgınlık, öfke,ve kotu olaylarin Geleceğinizi ve özel hayatınızı etkilemesine izin
vermeyin...seklinde yorumlanir..
Ruyada doğum yapmak ;yeni bir fikre veya projeye imza attığınızı temsil eder. Hayatta yeni başlangıçlara da simgeler..
ruyada dogum yapmak SIKINTI keder dert ve endiselerden kurtulmaya erkek cocugu olmasi ise..sevinc surur ve mutluluga delalettir..
Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder O’ndan yardım dileriZ..
Allahu alem.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..

Azize

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada erkek çocuğu doğurmak, rüyada erkek çocuk doğurmak rüya tabiri.
Selamünaleyküm, ben 11 haftalık hamileyim ve bu gece sabaha karşı(uyandığımda saat 4 buçuk falandı) rüyamda çok güzel bir erkek çocuğu doğurdum, hiç ağrı çekmeden normal doğum yaptım hastanede yanımda sadece annem vardı. Daha sonra eve gidiyorum (rüyayı türkiyede görüyorum ben avusturyada yaşıyorum ama) akrabalar falan var çocuğu gösteriyorum ve kimse ilgilenmiyor, üzülüp şaşırıyorum.Sonunda sevdiğim kuzinlerimden iki tanesinin yanında oyuncak gibi ama gerçek olan pembe parlayan bir domuz görüyorum ve odadan çıkıyorum, bu arada eşim rüyada yok. Merak ediyorum neye işarettir acaba, rüyada bebeğim genelde hep kucağımda... iyi günler diliyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Su gibi aziz olun !Öyleyse ey nefis!Su gibi aziz olasın.Etrafa rahmet ve bereket saçasın.
Rüyada erkek bebek doğurduğunu görmek;
sıkıntı sonrasi sevinç ve mutluluğa delalettir..

Sabrın sonu selamettir! Sabır, ağrıları dindiren acı bir ot gibidir; hem can yakar, hem de tedavi eder. Her sıkıntı bir kolaylığa ,Mujdeye ve Selamette gebedir...

duaa..acilangul1

Üst Alt