• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada erkek çocuk görmek

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba. Nasılsınız? İyisinizdir ,İNŞALLAH. Bu gün gördüyüm rüyayı paylaşmak istiyorum sizinle.

Rüyamda pazardan çıkıyordum. Gözümde gözlük vardı. Hava kararıyordu. Gözlerim yorulduğu için gözlüyü çıkardım. Yukarıda araba vardı. Belki de,arabanın için de sevdiyim var -diye düşündüm. Sonra yolu geçdim. Yukarıdan biri koşarak geliyordu. Ben de belki de ,hırsızdır diye düşünüp, gözlüyümü takıp koşmaya başladım. O da bana yetişdi. 4-5 yaşlarında küçük erkek çocukdu. Çok tatlıydı. Ben "Yanağından öpe bilir miyim?" diye sordum. O da "hayır " dedi. Ben de ısrar edince kabul etdi. Yanağından öpdüm. Sonra çocuğun 4-5 değilde,daha büyük 7-8 yaşlarında olduğunu fark etdim. Çocuğa "Çok tatlısın" dedim. Yanağında beni vardı. Sonra bizim mahalleden 2 tane kız geldi. Onlar o çocuğu tanıyordu. Sonra yolumuza devam ederken bi tane büyük kuş çıktı karşımıza. Yüzü baykuşa benziyordu,kanatlarını dalgalandırarak uçuyordu. Ben de kuşa bakıp "Bu tayqa, kartaldan sonra en güçlü kuş bu" diye düşündüm. Yanımdaki kızlarda bu tayqa dediler. Çocuğa hemen eve git dediler. Çocuk kuşun adına cayqa diyordu. Sonra eve doğru koşmaya başladı. Kuş bize bakıyordu garip-garip. Sonra ağaca kondu,ama gözünü bizden çekmiyordu.
O kuş hakkında araştırma yaptım,ama öyle bi kuş yok. Tayqa da coğrafi ad zaten.
Lütfen,zahmet olmazsa, yorumlar mısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hamd olsun iyiyim Hayirdir insallah..
Rüyada erkek çocuk görmek, güvenilir dostlara malik bulunduğunuza ve bütün hareketlerinizin herkes tarafından saygı ile karşılandığına işarettir.

Rüyada büyük kuş görmek ;mutluluğun ve bereketin ve guzel bir haberin simgesidir..

Sadece siz Siz olun; etrafınızda gördüğünüz ve duydugunuz bazı şeyler sizin gördüğünüzden farklı anlamlar taşıyabilir ..
Bazen her şey göründüğü gibi değildir!!konuları derinlemesine inceleyip ondan sonra yorum yapsaniz daha uygun olur..
insan bildigi kadar Adil bilmedigi kadar da Zulm eder Kul HAKKINA girebilir..

Rüyada baykuş görmek ;alim olmayı, bilgiyi ve genel olarak hayat tecrübesini temsil eder.
Baykuşlar aynı zamanda karanlığı ve insanın bilinmeyen yönünü, bilinç altını simgeler...
Ağaçta baykuş görmek;şu anda kafanızı ağrıtan bir sorun var ve siz bundan kaçmaktasınız!!Sorunlardan kaçarak veya saklanarak sorunları çözemezsiniz.
Sorunları çözmek için farklı yöntemler kullanmak ve sabırlı olmak gerekiyor.
umudu olanın her şeyi vardır. Sakın umudunuzu yitirmeyin...yoksa yasama sevinci ve enerjisini kaybedersiniz...

"Ey iman edenler herhangi bir fâsık size bir haber getirecek olursa onu iyice tahkik edin doğruluğunu araştırın.
Yoksa gerçeği bilmeyerek birtakım kimselere karşı fenalık edip sonra yaptığınıza pişman olursunuz.“
Hucurat Suresi 6. Ayetin Meali

Olmayacak duaya amin deme" diyerek umudunu kırmayın hiç kimsenin. Umudu veren de duaları kabul eden de etmeyecek olan da ALLAH'dır.
Hayirli gunler..

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
❤?❤?❤?❤?❤?❤? Çok teşekkürler.❤?❤?❤?❤?❤?❤?

cankurt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada erkek çocuk görmek

Selamün Aleyküm ilkdefa yazıyorum hatalarım olursa özürdilerim. Ben rüyamda, kardeşim yanında birkaç kişi ile birlikte misafirlige gelmişler. Eşim çocukları yanımıza gönderiyor. Kızım ve oglum geliyor. Kızım hoşgeldiniz diyerek saygılı şekilde şekilde biraz kenarı çekiliyor. Oglum sevinerek bakıyor fakat yaklaşmıyor. Oglum, öpsene amcanın elini, diyorum. Öpüyor ve özür dilerim babacım bilmiyordum, diyerek ablasının yanına geçiyor. NOT: Benim 8 yaşında bir kızım var. Oglum yok. 5-6 yaşlarında sarışın tertemiz ve yakışıklı ve çok saygılı oldugunu gördüm. Uyandıgım zaman etkisinden kurtulamadım. Rüyamı yorumlaya bilirseniz sevinirim. ALLAH RAZI OLSUN.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
misafir.jpg

Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
Cankurt mu Cankurtaran mi?
Rüyada evinize misafir geldiğini görmek; malınızın artacağına iyliklerinizin, karşılığını fazlası ile alacağınıza yorumlanır.
Rüyada misafir tez zamanda ulaşılacak olan rızka yahut sevinçli haberlere de delalet eder.
Gelen misafir temiz pak güzel yüzlü ise bolluk ve güzel haberdir...
EDEP Ile Gelen Hürmetle ile karsilanir...

çeşitli sıkıntılar çektikten sonra sıkıntılardan kurtulmaya ve refaha kavuşmaya işaret olarak da yorumlanır..
dertler SIKINTILAR misafir gibidir gelir giderler ardinda biraz zahmet yorgunlugun ardinda Rahmet bereket birakip giderler..
Siz yeterki onlar geldiginde bunlarda Allah-in misafiridir diyebilmeyi ogrenin..

Rüyada erkek çocuk görmek; güvenilir dostlara malik bulunduğunuza ve bütün hareketlerinizin herkes tarafından saygı ile karşılandığıniza;
ama ayni zamanda kiskanclik ve hasedin de olduguna işarettir...

Evladlarinizin arasında;adaletli olun..
Abdullah b. Ömer'den (r.a) rivayet edilen bir hadis-i şerifte Rasulullah (s.a.v)
söyle buyurmuştur: “Hepiniz birer çobansınız ve her biriniz sürünüzden sorumlusunuz

YA RABBİM ! Kaderimde muhtaç olmak varsa.! O muhtaçlığım Sana olsun , Beni Senden başkasına muhtaç ettirme...!!

duaa..

peri7844

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada erkek çocuk görmek

Selamun aleykum, Bu gece 2 defa rüya gördüm iki rüyamda da aynı erkek çocuğunu görüyorum, ilk rüyamı hatırlamıyorum fakat 2. rüyamda o erkek çocuğu beyazlar giymiş kapşonlu beyaz polar giymiş ve kafasını kapatmış idi(iki rüyada da giyim aynı şekilde beyaz idi) çantamdan cüzdanımın çalındığını hissediyorum ve onun olduğunu düşünüyorum. bir his bunu bana düşündürüyor sormak için çocugu durduyorum eli yüzü tertemiz, beyazlar içinde tam konuşacakken yanımdan iri yarı önde beyaz arkada siyah olmak üzere iki tane köpek geçiyor, tüm olayları kalabalık insanlar iiçinde yaşıyorum. anlmaları hakkında yardımcı olabilir misiniz?

YÖNETİM/EDİT: https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
rüyada erkek çocuk olacağını duymak

Selamun aleyküm gönül sızım abla öncelikle ilk gördüğüm rüyadan başlayım, mutfaktayım elimde çay kutusu vardı bir anda yere döküldü. Diğer rüyamda ise ben hamile miyim değil miyim bilmiyorum. Bana bir ses erkek çocuk olacak diyor ama ben bebekken görmüyorum, gözümün önüne yirmili yaşlarda esmer bir delikanlı olarak görünüyor. Ben de maşallah benim oğlumda çok yakışıklı diye gülüyordum.. Bu arada eşim yeni bir iş (ticari) için uğraşıyor, hayır duanızı eksik etmeyin ablam. inşallah hayr olur allah hayırlıysa versin ... allaha emanet ol abla yorumlarsan sevinirim....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatühü
Rüyada çocuğun olacağını duymak;

iyi haberlere,hayatınızı güzelleştirecek bazı yeni başlangıçların yakında olduğunu işaret eder...

Rüyada erkek çocuk görmek;
büyüyecek, serpilecek,gelişecek bir rızka yorumlanir..

"Rızık deyince aklına yenilip içilecek şeyler gelenin aklına şaşarım.Allah’ım akıl, irade, hikmet, irfan, ihsan, muhabbet rızkımızı bol eyle.”
Hz. Âişe (r.a)

"mutfaktayım elimde çay kutusu vardı bir anda yere döküldü "
Günlük hayatta zaman zaman herkesin yaşadığı ;endişe, korku, gerginlik, panik, korku ,kaygı, sıkıntı, tedirginlik olarak yorumlanir..
Niyeti hâlis olunca kişinin, Hayrolur âkibeti her işinin. Selametle Dualarım sizinle..

duaa..acilangul1

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
ALLAH razı olsun hayır duaların ve güzel yorumların için hayırlı akşamlar Allah yar ve yardımcın olsun...

vuslat34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda 3 erkek çocuk emanet etmişler ama tanımıyorum. 2-3 yaş, biri büyük küçük olana vurup durur kızdım ona tokat attım kizardimi diye baktım yüzüne bişey yok. biri tuvalete gitti ona koştum baktım heryere su serpmis, hortumla yıkanmış üzeride ıslak, üşüdu diye kızdım alem odaya geçtim küçük bebek olan yine dövmüş yüzükoyun yatar kucakladım vs. büyük ve küçüğün boyunu ölçtüm ayakta çok az bir boy farkı vardı etkilendim.

Üst Alt