• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada esimin beni aldattigini görmek

Sara_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
SELAM arkadaslar,

Buna benzer ruyalari haftada bir kac kez görmeye basladim

Ruyamda esim beni aldatiyor, bir seferinde o kizla bulusurken beni onu gizliden uzaktan görmustum yanina vardigimda hic bir sey olmamis gibi cok rahat davraniyordu.

Diger seferinde esimin beni is arkadasiyla aldattigini gördum kizli ortamda calisiyor ve bir sekilde sosyal medya araciligiyla aldatildigimi göruyorum..

Ve bugun de Esimle ben tatile gitmisiz ama bana soguk davraniyor hep baska seylerle mesgul bende onun telefonunu karistiriyorum nasil oluyorsa is yerinden bir kizin resimlerini göruyorum sonra video göruntusunde esimle kiz birbirini öpuyorlar Sok oluyorum esimin yanina gidiyorum onun yuzunu tokatliyorum ama umursamiyor bana misin demiyor yuzume bakmadan gulumsuyor HAYIRDIR INSAALLAH :( Lutfen bir aciklama

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada eşinizin sizi aldattığını görmek; terkedilme korkunuzu ve bazi konularda guvensizlik yasadiginizi gösterir.
Kafanizdaki vesvese ve bazi olumsuz dusunceler mutlulugunuzu bozmasina izin vermeyin..
bu tip ruyalar sadece bilincalti endiselerden dogan bir ruyadir kardesim fazla kaale almayin
Zamansiz..ve gereksiz endiseler bas agritmaktan baska bir ise de yaramaz..
Endiseler korkularla hayattimizi mahv ediyoruz..
Yeter artik!! Yeni bir hayat kurdum.
Içine huzur koydum.
Yaslandim arkama dünü kovdum. Bir hayat kurdum ...
Gurbette birbirinize daha da SIKI sarilin...
Selamet ile Hayra Kalin Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Sara_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun zahmet verdin arkadasim. Dediklerin dogru bazi sebeplerden dolayi ayrilma noktasina geldik ucurumun ucundayiz guvensizlik esimin yuzunden oldu malesef, genelde baskalarini över yanimda gözu baskasinda olur.. beni övmez hic oran guzel buran guzel dedigini duymadim hic :( Cok Zor aklimi yemek uzereyim malesef arkama yaslanamiyorum

Gönul sizim sana bir konuda mesaj yazacaktim yani özel bir soru ama özel mesaj bölumu kapaliydi nasil soracagim peki ??

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah razi olsun zahmet verdin arkadasim. Dediklerin dogru bazi sebeplerden dolayi ayrilma noktasina geldik ucurumun ucundayiz guvensizlik esimin yuzunden oldu malesef, genelde baskalarini över yanimda gözu baskasinda olur.. beni övmez hic oran guzel buran guzel dedigini duymadim hic :( Cok Zor aklimi yemek uzereyim malesef arkama yaslanamiyorum

cumlemizden kardesi.bu konuyu okursaniz size faydali olacaktir ins..

https://www.islamiforumlar.net/islamda-aile-hayati/18343-kari-koca-iliskisinin-ehemmiyeti.html
Evliliğinizi canlı tutmak için bunları yapın!
Bir umutla kurduğunuz evliliğiniz monoton bir hal aldığında, küçük önlemlerle aşkınızı geri kazanabileceğinizi unutmayın.
Evlenene kadar hiçbir problem yaşamayan çiftlerin çoğu, evlendikten sonra her anlaşmazlığın ve tartışmanın kaynağını evlilik kurumuna bağlıyor.
Belki de "Evlenmeseydik bunlar başımıza gelmezdi" diye düşünüyor. Ancak aşkı öldüren evlilik değil, kişilerin kendileri.

Egosunu ihmal etmeyin

Hepimiz beğenilmek ve çekici görünmek istemez miyiz? Erkekler de kadınlar gibi kendilerine aşık olunmasından, güzel sözlerden çok hoşlanırlar.
Ancak düşüncesiz davranışlar ya da kırıcı sözler, bırakın aşkı geri getirmeyi, var olan ilişkinizi de çok çabuk zedeleyebilir.
Her eş ona ne kadar yumuşak ve sevgi dolu davranılırsa davranılsın, eleştirilmekten endişe duyar.

Hayata ilgi gösterin
Genelde eşlerinden ayrılan kadınlar hayata daha güçlü sarılmaya başlar. Kendilerini işlerine verip, güzelliklerine dikkat eder.
Bunun için boşanmayı bekliyorsanız, hata edersiniz. Tüm bunları evliyken de yapabilmelisiniz.

Tartışmayın, konuşun

Eşinizle konuşmaktan korkmayın. Bu sayede hoşlanmadığınız durumları ve problemlerinizi anlamasına yardımcı olursunuz.
Onu iğnelemeden, kendi durumunuzdan ve hissettiklerinizden bir-iki cümleye bahsetmeniz yeterli olacaktır.
Sizi biraz olsun anlarsa, ilişkiniz daha güzel hale gelir.

Eşinizi değil, kendinizi değiştirin

Onu değiştirmek istedikçe yorulduğunuzla kalırsınız. Gerçek şu ki, kadınlar problemleri konuşarak çözmek isterken, erkekler çok konuşmayı sevmezler.
Bu yüzden her şeyi tekrar dile getirmek yerine, davranışlarınızla ona yol gösterin.

Ona akıl hocalığı taslamayın

Kapanmış ya da geçmişte kalmış konuları tekrar tekrar gündeme getirerek keyifsizlik yaratmayın.
Ayrıca her konuya yorum getirip fikrinizi söylerken, her söylediğiniz doğru kabul etmesini beklemeyin.

Onun Kurallarını da Gözetin

Elbette sağlıklı bir ilişkide baskın rolün eşit dağılmış olması esastır. Ancak arada bir küçük numaralar yapmak yararınıza olabilir.
Her zaman ille de eşit olmak için çabalamayın. İletişim kurarken kendisini iyi hissetmesini sağlamak, tamamen sizin yararınıza olur ve işinizi kolaylaştırır.

Çözüm üretin

Bir sorunla karşılaştığınızda, kimim suçlu olduğunu bulmaya çalışmaktan vazgeçin. Sadece çözüme yoğunlaşın ve çözümü konuşun.
Karşılıklı suçlamalar ve imalar hem çözümü zorlaştırır, hem de aşkınızı.

Üst Alt