• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eşini görmenin tabiri

rugeyye

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
:selamunaleykum;rüyada eşimin hamile olduğunu gördüm.sonra kızımın olduğunu gördüm.güzel bir kız çocuğuydu.anne babamın onu sevdiklerini gördüm ama çocuk büyüktü.5-6 yaşlarındaydı.çoğu zaman gördüğüm rüyaları aynen yaşıyorum.rabbim hayırlara çıkarır inşallah.rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
;vealeykumselam:

Hayirdir insallah..rüyada eşimin hamile olduğunu gördüm;
hamilelik, her seyden once gecici gam, keder, SIKINTI, degisiklik olarak yorumlanir...
ama burada siz degil eşinizin hamile olduğunu görmeniz;önemsiz konular ve küçük sorunlar ile fazla vakit harcamak yerine
geleceğinizi daha çok ilgilendirecek temel konularda odaklanmanızın daha yararlı olacağına isarettir..
bugunun SIKINTILARINA fazla TAKILMAYIN!!Bunlarda Gececek YA Hu...

ayrica Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek; ticari alanda veya çalışma hayatında bir projenin başlangıcını, yeni bir gelismeyi, yeni bir hayati temsil eder.
fakat UNUTMAYIN ki;her yeni başlangıc zorlu ve cetin ve SIKINTILIdir..
Siz hic zahmet cekmeden Rahmet bekliyorsunuz...
rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin...ins Size de ama unutmayin Hayirli evlad bile zahmet, emek ve uzerinde yatirim ,Dua yapilarak Kazanilir..
HAYIRLI Evlad olursaniz HAYIRLI evladiniz da olur..bu da Rabbimin ilahi Adaleti dir...
Hayirli gun ve Cumalar kardesim...

Üst Alt