• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eşinin aldattığını görmek

eesila

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm rüyamda eşimin beni aldattığını ve çok ağladığımı ve eşimden ayrılmak istediğimi gördüm fakat sonra ne oluyorsa birden vazgeçiyorum eşimin o kızla gezdiğini beni ve kızımı umursamadığını ayrılmak istiyorum deyince de ben senden ayrılamam diyor ve daha da çok ağlıyorum rüyamı yorumlarmısınız şimdiden çok teşekkür ederim ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada aldatıldığını görmek; belirli bir kişi, ilişki ya da durum hakkında şüpheleri temsil eder.
Bu rüya genellikle güvensizlik duygularına sahip olduğunuzda ve hayatınızda büyük taahhütler ile karşı karşıya olduğunuzda sık görülür.
eşinizle aranızda bir güvensizlik bir kopukluk, iletisim sorununu da simgeler...Bu tür rüyalar tekrarlarsa ruh halinizi bozabilir ve güvensizlik duygusunu aşmak için;
eşinizle sevgi ve dürüstlükle bunları konuşmanız faydalı olabilir.
hayirli gunler...

eesila

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun...

yanlİzkalpler

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eşi tarafından aldatıldığını görmek, rüyada eşinin aldattığını görmek tabir ve yorum.
Selamun aleykum kardeşlerim, 4. Defadir ayni rüyayı görüyorum. Eşimin beni en yakın arkadaşimla aldattığını, rüyamda çok agladigimi görüyorum. Hatta beni sevgilisiyle konusturuyor. Ben kahroluyorum. Bu ruyayi sürekli görüyorum, bir kizim var, su anda esimle boşanmak uzereyiz ve sebebi aldatilmak değil.. Neden sürekli bu ruyayi görüyorum, hayatimi fazlasıyla etkiliyor şimdiden yorum için çok teşekkürler. Allahin selami üzerimizde olsun, yuvalarinizdan mutluluk, huzur eksik olmasin aminnn...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada aldatıldığını görmek;
belirli bir kişi, ilişki ya da durum hakkında şüpheleri temsil eder.
Bu rüya genellikle güvensizlik duygularına sahip olduğunuzda ve hayatınızda büyük taahhütler ile karşı karşıya olduğunuzda sık görülür.
eşinizle aranızda bir güvensizlik bir kopukluk, iletisim sorununu da simgeler...Bu tür rüyalar tekrarlarsa ruh halinizi bozabilir ve güvensizlik duygusunu aşmak için;
eşinizle sevgi ve dürüstlükle bunları konuşmanız faydalı olabilir.

"su anda esimle boşanmak uzereyiz ve sebebi aldatilmak değil.. "
eşiniz ile çözüm aramıyor gereksiz yalan yanlış konularda tartıştığınıza yorumlanır.
Evliliğinizde sorunlar yaşamaya başladığınızda karamsarlığa kapılıp hemen ayrılık kararı almaya yönelmeyin. Bunların yerine sorunları nasıl çözebileceğinize odaklanın.Evliliğinizi iyi bir çizgide götürmek için, sorunların üstesinden birlikte gelmeye bakın ve kimsenin mükemmel olmadığını bir kez daha hatırlayın...selametle..

https://www.islamiforumlar.net/islamda-aile-hayati/29759-evliligimize-bir-fatiha.html

Üst Alt