• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eşinin teyzesini görmek

R

rabia

Kayıtsız
Misafir
Rüyada eşinin teyzesini görmek.
Anneannem geçen yıl vefat etti. Rüyamda eşimin teyzesi ile tartışıyoruz. Onların evine gidiyoruz sonra, kalabalık ev. Ben eşimin teyzesi ile bakıştığımı sanıyorum ama bir bakıyorum anneannem çok durgun bir şekilde bana bakıyor. Sizce nedir bu rüyanın yorumu?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
''Rüyayla amel edilmez. Rüya ve ilhamla elde edilen bilgiler dinin bir emri gibi kabul edilmemeli...
Rüyalar ve ilhamlar birer ikazdır, irşattır. Bağlayıcı ve zorlayıcı olamaz...

fakat benim dedigim insan hayatinda hic bir sey tesaduf..sebepsiz ve hikmetsiz degildir..

Evladligimi bir Ruyadan etkilenerek aldigimi soylesem.. inanirmisiniz..
bu konuyu daha fazla acmak istemiyorum.. cunku her ruya Sadece kendi Sahibine aitir..

Yani Ayni ruyayi farkli kisiler farkli mekan ve konumlarda gorduklerinde tabirleri de farklidir..

Bu ayni psikolojide insani hipnotizm ederek bilincaltindaki..olayi vicdan aynasinda gormek ve gostermek gibi..

O yuzden her ruya ayni sekilde tabir edilemez..

bu ruyaya benzer..bir ruyayi da evladini kucuk yasta kaybeden bir Anne gormustu..
Ruyasinda kaybedigi evladi babaannenin ardinda saklaniyormus..ve Anneye cook mahzun ve KIRIK bir sekilde bakiyormus..

Tabi anne evladinin ondan kacmasini.. saklanmasina bir turlu anlam veremeyince..
Bu ruya vesilesi ile biraz daha samimi olduk..
Sonradan ogrendik ki.. O vefat eden cocuk..Annesine bir seyi anlatmaya calisiyordu...
ve Rabbimin hikmeti ile de o ruya
bagri yanik bir Annenin hidayette ermesine vesile olmustu..
ins. bu kardesimizde O ruyadan..kendine en guzel hisseyi
almasi icin duaciyim..

Ruyanin tabirini burada acikca yazmak istemiyorum..
Ruyayi goren kardesimiz zaten bunu kendi vicdan aynasinda tabirini kendi yapacaktir ins...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Ruyanin tabirini burada acikca yazmak istemiyorum..
Ruyayi goren kardesimiz zaten bunu kendi vicdan aynasinda tabirini kendi yapacaktir ins...
Öncelikle açıklamalarınız için allah razı olsun gönül sızım kardeşim, ama rüya tabirini açıkca yazsaydınız belki daha iyi olurdu, ama iyi olmayacağını düşündüğünüz için yazmadınız bunada saygı duyarım. ve bugibi sorularda sizden faydalanmak isteriz, bugün sitemize gelen bir ziyaretcimiz küncü diye bir dua etmiş duadan sonra üstünde bir ağırlık vs, oluşmuş yani rahatsızlanmış bize bunun sebebini sormuş ben böylebir dua duymadığım için yaklaşık bir saat küncü duası aradım ama malesef böyle birdua bulamadım fakat küncü,nün diğer adı,nın susam olduğunu öğrendimsırıtık.:,

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Demek ki, bazı rüyaların yorumu açıkça yazılamıyor hocam. Bunu en iyi rüya sahibi anlar ve yorumlar... sanırım..

Üst Alt