• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eşinin yüzük vermesi

kumsalım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eşinden hediye almak, eşinden yüzük ve pasta almak ne anlama gelir?
Selamünaleyküm Allah sizden razı olsun. Öncelikle rüyamı yazmadan önce bir sıkıntımı belirtmek istiyorum. Eşimle aramızda bir tartışma yada bir kırgınlık olmadığı halde biranda beni sevmediğini ve istemediğini söyledi. Beni annemin evine bıraktı. O gece içimdeki acıyla birlikte uyumuşum. Rüyamda eşim bana 1 tane yüzük,1 tane kalp şeklinde yaş pasta almış ve oğlumla ve evimizin penceresinden bana verdiğini gördüm..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Sakin ve sabırlı ol .Kimmiş ki o seni annenin evine bırakıyor..? Kedi misin sen ya hu bir kadının yeri kendi evi kocasının yanındadır...
o ev sadece onun değil senin de evin...
ama yine de hakkınızda hayırlısı..
Her şeyin bir sebebi var..Böyle bir ruh hali ile uyuduğunuzdan bu bir Bilinçaltı Rüyası...

bazen de her şeyi doğal akışına bırakmak da çözümdür;
çünkü biz istesek de istemesek de çoğu zaman her şey olacağına varır.böyle yaparak üzerimizdeki stresi de azaltmış oluruz.bir de bakarız ki mutlu olmaya başlamışız o zaman...
Yeter ki sen Kaderine razı ol.

Bazen en iyisi her şeyi olduğu gibi kendi haline bırakmak !!yoksa bazen hasta olup deprasyona girebiliriz...hakkınızda hayırlı olanı dileyin. Dua edin ve Allah'a güvenin..Her şey tamamen nasip , kader, kısmet ve imtihan işidir.selametle...

Üst Alt