Selamunaleykum hayırlı günler, kolay gelsin.Hocam ben sizi hiç fazla meşgul etmeden hemen rüyama geçeyim.Hocam rüyamda beni yakalamışlar tanımadığım adamlar ve öldürmek istiyorlar bir adam tutuyorlar beni öldürmeleri için gece oluyor.Adama tek bir kere diyorum beni bırak diye hayır diyor.Bilmediğim kale gibi bir yere geliyorum.Adam aşağıya iniyor,bana diyor ki sen kendi isteğinle aşağıya in kaçarsanda yakalanırsın diyor.Adam önce kendi iniyor aşağıya, ben arkama bakıyorum kaçmak istiyorum sonra gökyüzüne bakıyorum o kadar çok yıldız var ki hocam anlatamam o güzelliği.Hafif gülüyorum sanırm kaderim bu diyorum ve aşağıya iniyorum kaçmıyorum.Adam görüyor bunu tam beni öldürecekken bana gülüyor biliyordum diyor, sen içindeki gücü farket diyor.Seni serbest bırakıyorum diyor.Ellerimi çözüyor benim tam giderken adamlar geliyor.Beni serbest bırakan adamı öldürüyorlar sonra,bende silah alıp onları öldürüyorum.Beni serbest bırakan adamın yanına gidiyorum, gülüyor bana ve o an uyanıyorum hocam.Şimdiden Allah razı olsun hocam iyi günler.