• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada esir görmek

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba. Nasılsınız? Kurban bayramınızı şimdiden kutlarım. Rabbim sevdiklerimizle beraber güzel bir bayram geçirmeyi nasib eder,İNŞALLAH.
Rüyamda bizim mobilyanın içinde bir çok bölgeler vardı. Tahtalarla kaplıydı. Teyzem, ben, bi de yanlış hatırlamıyorsam, kardeşim, tahtaları açtık. Haps olunmuş insanlar vardı. Çoğu zayıflamıştı, halden düşmüşdü. Bize teşekkür etmişdi onları kurtardıüımız için. Onları kurtardıktan sonra bölgeleri yeniden kapatıyorduk. Sonra daha çok bölge olduğunu gördüm. Ben bir az üşendim hepsini açmaya, devamını sonra yaparız dedim, amma bi baktım ki, hepsini açmışız. Sonra ya bu rüyamdan önceydi, ya da sonra, ama sanırım önceydi. Rüyamda Çindeydik. Evimizi böcekler sarıyordu. Ben böcekleri geri götürüyordum. İzin vermiyordum ilerlemelerine. SONRA 2 güne gidiyoruz dedim.
Lütfen, yorumlar mısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Allah RAZI olsun..
Sizin de Kurban bayramınızı kutlar Rabbim sevdiklerinizle ile beraber daha nice güzel bayramlar geçirmenizi nasib eder,İNŞALLAH.

Hayirdir insallah..Rüyada esir görmek; tutsaklık,sıkıntı, hastalık ve başkalarına hizmet etmek veya ettirmek olarak yorumlanir..
"Onları kurtardıktan "
sırlara vâkıf olmakla tâbir edilir..

Yüreğim esir kalmış yüreğinde ...
Bilirim delisin gönül.. Söz dinlemezsin, tesellî kabul etmezsin..
Seni zapt etmek kolay değil, bilirim Eyy sevdali yüreğim..

Kaç kez onu pencereden bakarken atarsın kendini mahallenin sokaklarina...
Paramparça kendini seyretmek hoşuna mi gider acılar içinde..
Yüzün gülerde.. içten içe, inceden inceye kanarsın...Benim esir yüreğim..

acilangul1

Üst Alt