• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada esir olmak

_serpil_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm
rüyamda savaş çıkmış.Balkan ülkelerinin birinde ama hangisinde net olarak bilemiyorum...bizim ülkemizdeki kadınları esir alıp zorla kendi ülkelerine götürüyorlar ve onlar adına savaşmak zorunda bırakıyorlardı.bir grup genç kız ve ben esir alınıyoruz.bir kamyonun içine bindirilip götürülüyoruz.götürmeden önce bize eldiven veriyorlar elimize giyiyoruz.savaşa giden herkeste olması gerekiyormuş...sırayla kamyona bindirilmek için beklerken makyaj yapıyorlar.çok şaşırıyorum.makyaj o kadar güzel ki...ben normalde makyaj yapmadığım için korkuyorum.savaşa giden kızlara neden bu denli güzel makyaj yaparlar diye sorgulayıp altında art niyet arıyorum.kamyona binip savaşın olduğu ülkeye gittiğimizde oradan kaçmam gerektiğini düşünüyorum ama ölmekten de korkuyorum.kaçmasam ne olur kaçsam neler olur diye düşünürken birden kamyondan çıkıp koşuyorum.okul gibi bir yere gidiyorum.bir sınıfa giriyorum kapalı bir bayan öğretmen masada oturuyor.dillerini bilmiyorum çat pat Türk olduğumu bana yardım etmelerini istediğimi anlatmaya çalışıyorum. bir yandan da korkuyorum beni askerlere teslim ederler diye.kimse beni dikkate almıyor.kimseyle aynı dili konusamazken birden 5-6 kadar türkçe bilen birilerini buluyorum ve yanlarına oturuyorum.televizyon izliyorlar.onlarla beraber televizyon izleyip programa yorum yapmaya başlıyorum.program türkçe ve benim akrabalarımı yayınlıyorlar.onları gördüğüme şaşırıyorum ama normalmiş gibi izleyip yorum yapmaya devam ediyorum.rüyam böyle bitiyor.uyandığımda aklıma gelen iki şey vardı.savaşa gidenlere giydirdikleri eldiven,esir olduğum ve kaçtığım.ama kurtulup kurtulmadığım belli değildi...hhım
yorumlarınız için şimdiden Allah razı olsunkgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam
hep sabir ve umid arasinda Gel Gitlerde Kendi duygulari ile Akli kalbi arasinda SIKISMIS olan guzel kardesim..
ins. bunlarda gececek Ya Hu...
Hayirdir ins..Rabbim Hayirlara cevirsin
Rüyada savaşmak değişik şekillerde yorumlanmaktadır
ALLAHİM nefsim ile savaştayim bana güç ver. Lâ Havle Velâ Kuvvete illa billah..
en buyuk savas Nefsi ile savasirken HAKKI dogruyu Kul HAKKINA girmeden kurallara uyarak savasi en hayirli sekilde bitirebilmek.. zafere ermek seklinde Ruyaniz Yorumlanir...
Nefsiniz ile yaptiginiz savas..i kazanirsaniz ins..

Abdulganı Nablusî ye göre;
Rüyada esir düştügünü görmek, keder ve sıkıntı, darlık ile tabir olunur. Savaşta esir olduğunu gören, geçim sıkıntısı ve kedere düşer.
ayrica gerçek yaşamda kendini sıkışmış ruh ile nefsi, duygulari ile vicdani arasinda sıkışmış oldugunu hissettiğini gösterir..
cumlemizden Hayirli aksamlar...

Üst Alt