• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eski arkadaşını görmek

• Konuyu başlatan sıla gül
  • Başlangıç tarihi
S

sıla gül

Kayıtsız
Misafir
SELAMUN ALEYKUM HOCAM
MERHABA;
Hocam rüyamda 8 yıl önce tamamiyle ayrılmış olduğum bir arkadaşımı gördüm. Evde temizlik vardı eski ev ama içi yeni. Sonra evde bir ağaç vardı yeşil yapraklı sanırım erik ağacı ama hatırlamıyorum... sonra o arkadaşım hasta döşekte yatıyordu. Bacağında yara vardı. Sarilıydı..penceresi olmayan bir odada yatıyordu ona dedim ki nasıl yatıyorsun diye o öylece hasta idi... Odada hiç pencere yoktu....
hayırlısı diyerek anlattım hocam... O kişiden çok canım yandı ne bu dünyada ne de ahirette onun yüzünden acı çekmek,üzülmek istemiyorum ...

sıla,çalışmıyor,24,istanbul

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam guzel kardesim..Hos geldiniz ve Hayirli cumalar.. Hayirdir insallah..
gönül kazanımda biraz temizlik yapıp içimi döküp işe yaramıyanları atmak!!aslinda bunu SIK SIK hepimizin yapmasi gerekir..
gönül kazanımiz o kadar gereksiz seyler ile dolu ki , sanki nefis Sarayi...insanların en büyük düşmanı kendi nefisleri.
Nefsine güvenen ,hep aldanır...
Gönlümüz çıplak, gönlümüz üryan. Kalbimiz püryan!. Dışımızdaki dağınıklık, içimizin birliğine engel oluyor.
Dış dünyamızla iç dünyamız uyum sağlayamıyor. Darmadağın oluşumuz!Ruh ile nefis hep bir savas halinde kendimiz ile bir cihada girebilseydik eger???
Nefsimiz, Nefisten kalmaz bir eser. .Huzur bulurdu kazan!
Hayat böyle içini döktü yazan.
Herşey yerli yerinde sadece -beni -attık kazandan.
Bunu yazan gönül Sizim da bir gönül Hastasi...Meddet Ya Rabbi! Rahmet!Hidayet kapina geldim bos cevirme ...

İnsan unutmalı, insan affedebilmeli... Yanlışa yanlışla cevap vermemeli. Kin biriktirmenin bir faydası olmadığını kabul etmeli...
Bu anlamda unutmanın ne kadar önemli bir nimet olduğunu görüp hamd etmeli.ve unutup hayatina devam edebilmeli..
Yorumunuz budur kardesim Selamet ile Hayra kalin..

nurum55

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
s.a.hayırlı günler, rüyamda sürekli eski erkek arkadaşımı görüyorum. Daha sonra bir süre etkisinden kurtulamıyorum. şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim hosgeldiniz
Hayirdir insallah
Ruyada Eski sevgiliyi gormek: Eskiye özlem..
İnsanlar kaybettikleri ayrıldıkları eski eşlerini eski sevgililerini uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma vicdan muhasebesi çoğu zamanda pişmanlık veya onlari terk edenlerin terk edis sebeplerini sorgulama işareti veya
O an iclerinde bulunduklari duygu bosluguna isarettir..
Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır. Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi eski esi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir
bu da vicdanen rahatsizlik duyulursa meydana cikabilir..

Rüyada eski sevgili ile karşılaşmak eski sevgiliyle karşılaştığını görmek Karşı cins ile tanışmak iletişim konularında problemler yaşadığınızı yada şu anki ilişkinizde bazı sorunlar yaşadığınızı simgeler. ..
Geçmişe fazla takılmayın!!Geçmişe mazi ,Gelecege Niyazi derler Yani Dua ,umut ve yeni bir baslangictir..Geçmişten kurtulmadikce gelecege de Konsantre olamazsiniz ve hep iki dünya arasinda
TAKILIP kalirsiniz!!
Hayirli gunler...

Gul2013

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada eski is arkadasini görmek

Slm Gonul abla
Ruyamiz hayirli olsun..
Bugun ruyamda eski is arkadasimi gordum. Birbirimizden hoslanma falan yok. Ama bugun ruyamda elimden tuttu gel beraber yemege dedi. Ve daha sobra kolyelere bakiyordum ve bir kizla dovusuyordum.

bu ruya ne anlama gelir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim
Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz. Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler, bazen geçmişin bir yansıması olabileceği gibi
bazen de günlük yaşamda kafanıza takılan bir sorunun değerlemesi olabilir.
Ancak bazı durumlarda kısacık bir rüya çok derin anlamlar taşıyabilir ama Her zaman için rüyaları yorumlarken olumlu düşünmelisiniz.

Hayirdir insallah
Rüyada eski iş arkadaşı görmek; eski işiniz veya arkadaşıniz ile henüz halledilmemiş bazı konular olduğunu simgeler.
Bu hala eskiye duyulan ilgi olabileceği gibi, yaşananlardan ders çıkarmak, iç hesaplaşmada olabilir..
Uzun zamandır görmediğiniz bir tanıdığınızla karşılaşarak hoş vakit geçirmenize . Çok önceleri yaptığınız bir iyilik karşınıza çıkmasina da yorumlanir...

Rüyada Dövüşmek Görmek ;Mağribiye göre; dövüşmek savaşın bir başka çeşididir.
Manası, zafer veya mağlubiyeti ile yorumlanır.
Rüyasında bir insanı dövdüğünü ve üzerine hücum edip tokatladığını gören, dövüştüğü adamı tanıyorsa ona yenilecektir, demektir.
Tanımıyorsa, yaptığı işlere dikkat etmesi ve Tedbir ve Tenkin ya Hu...
ayrica Rüyada dövüşmek veya dövüşenleri görmek, fiziksel ve ruhsal rahatsızlıkların habercisidir.

Rüyada kolye Görmek; Etrafınızdaki insanlar tarafından saygı duyulan, sevilen bir kimse olduğunuzu işaret eder
Hayirli geceler..

Halay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykum Selam! Ben dün yıllardır gormedigim eski bir arkadaşımı gördüm, bir sebepte kirildim konuşmadım sonra konuşmak istedim, babamı kaybedince. Ama ona ulaşamadım bir türlü, o da telefonla çok aradım yok aramadın diyor. Facebook üzerinden mesaj gönderdim bu mesajlar bana gelmedi diyor. Ev arkadaşımdı üniversitede. Ama çok karışık bir donemdeyim. İş olsun eş olsun herşey çok sinir bozucu. Neyse ruyamda kohne pis varos insanlarla dolu bir yerde sinema eğitimine gidiyoruz. Ama insanlar o kadar rahatsız edici tavirdaki. Ama rahatsız olan sadece benim. Herkesin erkek olması da var tabii. Hiç bir şekilde bir kadını kaldırır bir ortam değil. Kimse bana bulasmiyor aslında ama ben herkesin gözünü hissediyorum. Açıkta bir yerim olup olmadığını kontrol ediyorum sürekli. En son beni oraya eşim götürüyor ama ondan da çekiniyorum. Şimdi ters birşey söyleyip kavga edeceğiz diye. Orada olmam gerekiyor bir sebepten ama ben de istemiyorum aslında orayı. En son film seyretme bölümünden adam herkesi çıkarıyor bir arkadaşım ve ben kalıyoruz. Bize ruyada sinema eğitimi üzerine birşeyler anlatıyor. Sinema ile alakam yok, mühendisim bu arada. Ne alaka bilemedim. Eşim de bir babam bir eşim oldu ruya boyunca.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam rüyaniz hayr Olsun.
Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz. Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler, bazen geçmişin bir yansıması ,yada bir vicdan muhasebesi de olabileceği gibi
bazen de günlük yaşamda kafanıza takılan bir sorunun değerlemesi olabilir.
Ancak bazı durumlarda kısacık bir rüya çok derin anlamlar taşıyabilir ama Her zaman için rüyaları yorumlarken olumlu düşünmelisiniz.

Hayırdır inşallah
Rüyada eski arkadaşı görmek;
eski arkadaşıniz ile henüz halledilmemiş bazı konular olduğunu simgeler.
Bu hala eskiye duyulan ilgi olabileceği gibi, yaşananlardan
gerçek hayatında bir iç muhasebe yaşadığını, bazı pişmanlık duyguları içinde büyük ihtimalle kendini yalnız hissettiğini temsil edebilir.

Rüyada sinema görmek;
Dünyayı nasıl algıladığınız hakkında bilgi verir,

Rüyada sinema görmek, sinemaya gittiğini görmek;
sizin bir duygu ve / veya eylemler karşısında kendinizi korumak için çalıştığınızı gösterir.

Geçmişe takılı kalan duygu ve düşünceleriniz yaşama gücünüzü azaltabiliyor..
Geçmişi geri getir sadece onun üzerinde bir şeyler inşa etmek istiyorsaniz!! Yoksa anılarda bırakın gitsin.

Sıkıntılar, bize bir şey öğretmek için gelirler ve bize öğretileni ,öğretmeden de yada biz öğrenmeden de gitmezler...
.selametle..

Üst Alt